کد خبر : 144513
تاریخ انتشار : یکشنبه 10 مارس 2019 - 14:15
-

مهمترین عامل ابتلا به سرطان معده

مهمترین عامل ابتلا به سرطان معده

به گزارش قائم آنلاین، رامین شاکری درباره علل ابتلا به سرطان معده در ایران اظهار کرد: سرطان معده علل مختلفی دارد و شایع‌ترین نوع آنکه ۹۰ درصد را تشکیل می‌دهد رشد باکتری در بدنه معده است. وی در ادامه بیان کرد: در حال حاضر یک میلیون نفر در سال در جهان به سرطان مبتلا و

به گزارش قائم آنلاین، رامین شاکری درباره علل ابتلا به سرطان معده در ایران اظهار کرد: سرطان معده علل مختلفی دارد و شایع‌ترین نوع آنکه ۹۰ درصد را تشکیل می‌دهد رشد باکتری در بدنه معده است.

وی در ادامه بیان کرد: در حال حاضر یک میلیون نفر در سال در جهان به سرطان مبتلا و ۷۰۰ نفر از این افراد سالانه فوت می‌کنند. از این یک میلیون نفر حدود ۷۰ درصد افراد مبتلا به این بیماری در کشورهای در حال توسعه کشورهایی نظیر کشورهای شرق آسیا آمریکای مرکزی، جنوبی و آفریقا هستند.

وی در ادامه با بیان اینکه سرطان معده شایع‌ترین نوع بیماری در مردان است افزود: همچنین سرطان معده سومین بیماری شایع در زنان است.

شاکری گفت: نزدیک به ۱۱ هزار نفر در کشور به سرطان معده مبتلا می‌شوند. سرطان معده با توجه به بهبود شرایط اقتصادی و رشد بهداشت و تغذیه کاهش پیدا کرده است.

عضو هیات علمی پژوهشگده بیماری‌های گوارش و کبد دانشگاه تهران افزود: باکتری هلیکوباکتر پیلوری قوی‌ترین عامل ابتلا به این سرطان است. بیش از ۵۰ درصد مردم جهان داری این باکتری هستند، ولی همه افرادی که باکتری هلیکوباکتر پیلوری را دارند به سرطان مبتلا نمی‌شوند.

شاکری درباره مهمترین علل ابتلا به سرطان معده افزود: مهمترین علل ابتلا به سرطان معده سیگار است. سیگار باعث می‌شود سرطان ریشه کن نشود و باکتری‌ها در مقابل داروهای مصرفی مقاومت کنند.

وی درباره مواردی که فرد باید رعایت کند گفت: شرایط بهداشتی، آب آشامیدنی سالم، رژیم غذایی و … باید رعایت شود تا افراد به آن مبتلا نشوند.

عضو هیات علمی پژوهشگده بیماری‌های گوارش و کبد دانشگاه تهران گفت: رژیم غذایی در جلوگیری از ابتلا به سرطان خیلی مهم است اینکه چطور بخوریم؟ چه بخوریم؟ چطور طبغ کنیم؟ چطور نگهداری کنیم؟ در عدم ابتلا به این سرطان تاثیر گذار است.

وی درباره مواردی که خطر ابتلا را کاهش یا افزایش می‌دهد گفت: خوردن گوشت قرمز، نمک زیاد، ترشیجات، چای غلیظ و داغ، غذاهای سرخ شده، دود داده شده احتمال ابتلا را افزایش می‌دهد و مصرف ماهی و سبزیجات و نگهداری غذاها در یخچال ابتلا به بیماری را کاهش می‌دهد.

شاکری گفت: مصرف تریاک مخصصا در گلستان اردبیل و کرمان که بیتشرین حجم استفاده را دارند ۲ تا ۳ برابر احتمال ابتلا به سرطان معده را بیشتر می‌کند.

وی در ادامه تاکید کرد: سابقه فامیلی در ابتلا به بیماری هم ریسک بالایی دارد.

وی درباره درمان و اقدامات مفید برای جلوگیری از ابتلا به سرطان معده گفت: برای پیشگیری و تشخیص بیماری در اردبیل به عنوان شایع‌ترین استان درگیر با سرطان معده شرکت‌های دارویی در حال تولید داروهای داخلی هستند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

پنج × دو =