کد خبر : 145202
تاریخ انتشار : چهارشنبه 13 مارس 2019 - 17:30
-

برگزاری نشست کارشناسی ایران و ۳ کشور اروپایی درباره اینستکس

برگزاری نشست کارشناسی ایران و ۳ کشور اروپایی درباره اینستکس

به گزارش قائم آنلاین، نشست کارشناسی ایران و اتحادیه اروپایی (سه کشور اروپایی) از صبح دیروز در تهران آغاز شده و ادامه دارد. در هیئت ایرانی غیر از بخش‌های مختلف وزارت امور خارجه، نمایندگان تعداد زیادی از دستگاه‌های دولتی مرتبط حضور دارند؛ از جمله بانک مرکزی، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت نفت، وزارت اقتصاد

به گزارش قائم آنلاین، نشست کارشناسی ایران و اتحادیه اروپایی (سه کشور اروپایی) از صبح دیروز در تهران آغاز شده و ادامه دارد. در هیئت ایرانی غیر از بخش‌های مختلف وزارت امور خارجه، نمایندگان تعداد زیادی از دستگاه‌های دولتی مرتبط حضور دارند؛ از جمله بانک مرکزی، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت نفت، وزارت اقتصاد و دارایی، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت راه و شهرسازی، وزارت نیرو، سازمان بنادر و دریانوردی، شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و ایران ایر.

همچنین نشست‌های فرعی تخصصی میان برخی دستگاه‌ها (به‌ویژه در حوزه بانکی) با نمایندگانی از هیئت‌های طرف مقابل برگزار شده یا در حال برگزاری است.

در این جلسات، انتظارات طرف ایرانی مشخصاً از اینستکس در حوزه‌های تخصصی به‌تفصیل برای طرف مقابل تشریح شده و طرفین به‌روی راه‌کارهای ممکن برای رفع مشکلات ناشی از تحریم‌های آمریکا در این حوزه به بحث‌های فنی و کارشناسی می‌پردازند.

یادآور می‌شود این دور از نشست‌ها بر موضوع مشخص نحوه عملیاتی کردن اس‌پی‌وی اروپایی موسوم به اینستکس و چگونگی همکاری آن با نهاد متناظر ایرانی که در شرف تأسیس می‌باشد متمرکز است و طبعاً بررسی میزان پیشرفت کار و گام‌های بعدی در حوزه سایر تعهداتی که گروه چهار به‌علاوه یک برای جبران اثرات تحریم‌های غیرقانونی آمریکا علیه کشورمان داده‌اند و آخرین بار هفته گذشته در نشست کمیسیون مشترک برجام در وین بدان پرداخته شد، به‌نحو مقتضی مورد پیگیری قرار داشته و خواهد داشت.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

پنج − چهار =

الاحقر پنج‌شنبه , 14 مارس 2019 - 17:17

به نام خدا
موضوع: اعتراض به اینستکس
سلام علیکم
تنها راه موفقیت ما، مقاومت در برابر دشمنان زورگو، تکیه بر توانمندی و ظرفیت های داخلی و ارتباط با کشورهای غیر مستکبر است. آمریکا و این سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان حتی اگر در مقابل چشم ما، جنگ زرگری هم راه بیاندازند باز دو روی یک سکه اند. مگر یادمان رفته که امام راحل (ره) فرمود: «آمریکا از انگلیس بدتر، انگلیس از آمریکا بدتر.»
خلف صالح او امام خامنه ای فرمود: «آن ها اگر (برجام را) پاره کردند ما (آن را) آتش می زنیم.» پس چرا دولت با وجود خروج آمریکا از برجام پس از گذشت نزدیک به ده ماه هنوز منتظر وعده سر خرمن اروپایی ها است؟ آن هم وعده ای که از SPV به اینستکس تنزل یافت. اروپایی ها همان طور که خود اعتراف کرده اند، هیچگاه تحریم های آمریکا را دور نمی زنند، بلکه فقط در چارچوب آنچه ارباب آمریکایی به آن ها اجازه داده است، فقط به ایران وعده کمک های انسان دوستانه یعنی غذا، دارو و تجهیزات پزشکی را در برابر فروش نفت می دهند و همزمان ما را تحت فشار می گذارند که در برابر همین وعده های ننگ آور توخالی بدون تضمین، به برجام های ۲، ۳، ۴ و ۵ ( خود تحریمی مالی FATF، موشکی، منطقه ای و حقوق بشر) بپیوندیم.
باز به این جملات امام خامنه ای توجه فرمایید: «حالا گفته می‌شود که برجام را می‌خواهیم با این سه کشور اروپایی ادامه بدهیم؛ من به این سه کشور هم اعتماد ندارم. من می‌گویم به اینها هم اعتماد نکنید؛ [اگر] می‌خواهید قرارداد بگذارید، … تضمین به دست بیاورید، تضمین واقعی، تضمین عملی، والا فردا اینها هم همان کاری را خواهند کرد که آمریکا کرد، [اما] به یک شیوه‌ی دیگر.»
بار دیگر در جلسه با حضور هیأت دولت فرمودند: «در روزنامه خواندم که ترامپ گفته که من می خواستم به ترزا مِی سفارش کنم راجع به سخت‌گیری نسبت به ایران، [اما] او به من سفارش کرد درباره‌ی سخت‌گیری راجع به ایران! اینها این [جور] هستند دیگر. آن‌وقت تلفن می زند به آقای دکتر روحانی و اظهار ارادت و اخلاص هم به ایشان می کند. اینها را بایستی این‌جوری و با این چشم نگاه کرد؛ بدند اینها، اینها خیلی بدند. بنده یک سینه حرف دارم در زمینه‌ی اروپایی‌ها – نه به‌خاطر سیاستهای امروزشان ‌- به‌خاطر ذات خبیثی که حکومتهای اروپایی در طول این چند قرن از خودشان نشان داده‌اند؛ خیلی حرف گفتنی اینجا زیاد است، نمیخواهیم حالا وارد آن مسائل بشویم.»