تاثیر مصرف زیاد گوشت قرمز بر افزایش خطر بیماری کبد چرب
به گزارش قائم آنلاین، محققان دریافتند افزایش مصرف گوشت قرمز یا فرآوری شده ممکن است خطر ابتلاء به بیماری کبد چرب غیرالکلی را افزایش دهد. «شیرا زلبر ساگی»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «کبد چرب غیرالکلی به عنوان جز کبدی سندرم متابولیک، همراه با مقاومت به انسولین و التهاب به عنوان عوامل کلیدی
به گزارش قائم آنلاین، محققان دریافتند افزایش مصرف گوشت قرمز یا فرآوری شده ممکن است خطر ابتلاء به بیماری کبد چرب غیرالکلی را افزایش دهد.
«شیرا زلبر ساگی»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «کبد چرب غیرالکلی به عنوان جز کبدی سندرم متابولیک، همراه با مقاومت به انسولین و التهاب به عنوان عوامل کلیدی در پاتوفیزیولوژی آن تلقی میشوند.»
محققان اذعان میکنند افرادی که گوشت قرمز زیاد مصرف میکنند عمدتاً مردان جوان هستند و دارای شاخص توده بدنی بالاتر، مصرف کالری بیشتر و الگوی متابولیکی بدتری هستند.
همچنین افرادی که مقادیر زیاد گوشت قرمز با شیوه پخت نامناسب از جمله سرخ شده یا کباب شده مصرف میکنند، دارای میزان بالا HCA (آمینهای هتروسایکلیک) هستند و از اینرو بیشتر در معرض ابتلاء به مقاومت انسولین قرار دارند.
زلبر ساگی در ادامه عنوان میکند: «سبک زندگی ناسالم غربی نقش اساسی در ابتلاء و پیشرفت بیماری کبد چرب دارد چراکه عمدتاً با عدم تحرک فیزیکی و مصرف بالا فروکتوز و چربی اشباع شده همراه است.»
این مطالعه شامل ۳۵۷ شرکت کننده در رده سنی ۴۰ تا ۷۰ سال بود.
برچسب ها :کبد، رژیم غذایی، کلسترول
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0