شش وسیله پرمصرف که سلامتیتان را به خطر می اندازد
به گزارش قائم آنلاین، گاهی ممکن است که همین لوازم محل تجمع باکتری ها شده و باعث بروز عفونت ها، آلرژی و دیگر مشکلات سلامتی شوند. در نتیجه لازم است آنها را به طور مرتب ضدعفونی کرده و هر از گاهی تعویض کنید. در این مطلب سعی داریم شما را با شش وسیله پرمصرفی که
به گزارش قائم آنلاین، گاهی ممکن است که همین لوازم محل تجمع باکتری ها شده و باعث بروز عفونت ها، آلرژی و دیگر مشکلات سلامتی شوند. در نتیجه لازم است آنها را به طور مرتب ضدعفونی کرده و هر از گاهی تعویض کنید. در این مطلب سعی داریم شما را با شش وسیله پرمصرفی که مستعد آسیب های سلامتی هستند بیشتر آشنا کنیم.
اسکاچ ظرفشویی
اسکاچ ابزار لازم برای شستشوی ظروف است و به دلیل عدم آسیب رسانی به ماهیتابه ها و ظروف تفلونی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. ولی اسکاچ بعد از هر بار استفاده و به مرور زمان فرسوده می شود و لایه محافظتی خود را (که باعث تسریع عمل شستشو می شود) از دست می دهد. این وسیله به مرور زمان منبع تجمع قارچ ها می شود.
علاوه بر این ممکن است که اسکاچ محلی برای رشد عوامل بیماری زا مانند باکتری ای کولای و مخمرها شود. توصیه می کنیم زود به زود اسکاچ ظرفشویی را تعویض کنید، از جنس های مرغوب استفاده کرده و بعد از هر بار استفاده ، آن را ضدعفونی کنید.
میکسر آشپزخانه
میکسر یکی از لوازم خانگی های پر استفاده است که در آشپزخانه زیاد استفاده می شود. اما همین وسیله که باعث راحتی کار خانم ها شده است، در صورت عدم نگهداری درست می تواند خطرناک باشد.
برای مقابله با چنین مشکلاتی ، بعد از هر بار استفاده باید قطعات آن را باز کرده و به دقت بشویید و خشک کنید.لوازم و تجهیزات داخلی این وسیله به خاطر تماس با مواد غذایی ممکن است به میکروب، کپک و باکتری هایی مانند ای کولی باکتری و سالمونلا آلوده شود.
صابون های آنتی باکتریال
گرچه این نوع صابون ها برای نابودی باکتری هایی که به دست ها می چسبند ساخته شده اند، اما با این حال ممکن است خودشان مضر باشند، چون این صابون ها میکروارگانیسم های مفید روی پوست را نیز از بین می برند.
صابون ها، ژل ها و پاک کننده های آنتی باکتریال ارتباط زیادی با احتمال بروز سرفه، تحریک گلو و بروز آلرژی ها دارند. این محصولات به دلیل دارا بودن ماده ای به نام تری کلوزان با مشکلات مربوط به عملکرد عضلانی، خطرات قلبی و اختلال در عملکرد هورمون های تولیدمثل ارتباط دارند.
گوش پاک کن
گوش پاک کن نیز جزو وسایلی است که در اکثر خانه ها یافت می شود و بسیاری از مردم از آنها برای تمیز و خشک کردن گوش و خارج کردن جرم آن استفاده می کنند. با وجود اینکه گفته می شود دستکاری کردن گوش ها به وسیله گوش پاک کن کار خطرناکی است، اما همچنان بسیاری از افراد بر حسب عادت این کار را انجام می دهند.
واقعیت این است که استفاده از گوش پاک کن به منظور درآوردن جرم باعث فرو رفتن هر چه بیشتر بخش زیادی از این جرم به داخل گوش شده و این مسئله منجر به مسدود شدن کانال شنوایی می شود. هر چه این گوش پاک کن را بیشتر در داخل گوش فرو ببرید، ماده ای به نام هیستامین بیشتر آزاد شده و این مسئله نیز منجر به بروز التهاب و تحریک گوش می شود.
برای در آوردن مازاد جرم گوش باید از روش های جایگزین مانند استفاده از قطره، سرم، آب اکسیژنه یا روغن زیتون استفاده کنید.
لیف، کیسه و اسفنج حمام
لیف و اسفنج های مخصوص حمام برای شستشو و تمیزی پوست و رفع سلول های مرده از سطح آن استفاده می شوند. با این حال جنس تشکیل دهنده این لیف ها و همچنین تماس آنها با رطوبت، زمینه را برای رشد باکتری ها، کپک ها و انواع قارچ ها فراهم می سازند.
بدتر از همه اینکه بسیاری از افراد بدون ضدعفونی کردن آنها به سراغ شان می روند و آنها را با خیال راحت به پوست شان می مالند. این مسئله می تواند زمینه را برای بروز عفونت و مشکلات پوستی فراهم کند.
بهترین روش این است که از اسفنج های گیاهی استفاده کنید، چون به دلیل محتویات آنزیمی شان مانع از رشد میکروب ها می شوند. علاوه بر این توصیه می کنیم زود به زود این وسایل را تعویض کنید و به طور مرتب آنها را با مواد ضدباکتری مانند سرکه سیب ضدعفونی کنید. حداقل کاری که می توانید بکنید این است که قبل از کیسه یا لیف کشیدن، آن را با آب داغ بشویید.
ابزار مخصوص پدیکور و مانیکور
بیشتر ابزاری که برای مراقبت از ناخن های دست و پا به کار می روند، پر از باکتری و میکروارگانیسم های پوست هستند. این وضعیت در صورتی که چند عضو خانواده از یک وسیله استفاده کنند بیشتر می شود.
اگر همه اعضای خانواده شما از یک ناخن گیر استفاده می کنند لازم است که قبل از استفاده نسبت به ضدعفونی کردن آن اقدام کنید، چون در هر بار استفاده، این ابزار در تماس مستقیم با پوست و ناخن فرد قرار گرفته و ممکن است به عوامل بیماری زا آلوده شوند.
بنابراین بهتر است قبل و بعد از هر بار استفاده، آنها را با استفاده از مواد ضدباکتری ضدعفونی کنید. توصیه می کنیم هر دو ماه یکبار، سوهان ناخن یا چوب مانیکور را عوض کنید.
برچسب ها :آشپزخانه،بهداشت،باکتری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0