کد خبر : 147803
تاریخ انتشار : دوشنبه 1 آوریل 2019 - 11:20
-

مدیران ناکارآمد به درد دوران تحریم نمی‌خورند

مدیران ناکارآمد به درد دوران تحریم نمی‌خورند

به گزارش قائم آنلاین، علی‌محمد شاعری در گفت‌وگو با خبرنگار ما ضمن تبریک سال نو، ابراز همدردی با زیان‌دیدگان سیل و همچنین عرض تسلیت به خانواده‌های جان باختگان این حادثه در سطح کشور اظهار کرد: با مقاوم‌سازی و اقدامات پیشگیرانه در بخش‌های مسکونی، صنعت و کشاورزی، خسارت‌ها به مراتب کمتر از وضعیت فعلی خواهد شد.

به گزارش قائم آنلاین، علی‌محمد شاعری در گفت‌وگو با خبرنگار ما ضمن تبریک سال نو، ابراز همدردی با زیان‌دیدگان سیل و همچنین عرض تسلیت به خانواده‌های جان باختگان این حادثه در سطح کشور اظهار کرد: با مقاوم‌سازی و اقدامات پیشگیرانه در بخش‌های مسکونی، صنعت و کشاورزی، خسارت‌ها به مراتب کمتر از وضعیت فعلی خواهد شد.

وی افزود: هر چند اقدامات مقابله‌ای پر هزینه است اما اگر در راستای مدیریت جهانی حرکت کنیم؛ خسارت‌ها در هنگام وقوع رخدادهای طبیعی کمتر خواهد شد و باید این حادثه را درس عبرتی برای خودمان تلقی کنیم و امکانات و تجهیزات مکفی را در حالت آماده باش نگاه داریم و با طراحی پروژه‌ها و برنامه‌های پیشگیرانه بدنبال مقاوم سازی در هنگام حوادث طبیعی و غیر طبیعی باشیم.

نماینده مردم شرق مازندران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سالی که گذشت سال پر فراز و نشیبی در کشور بود؛ خاطرنشان کرد: سال گذشته، مردم تجربه سخت فشار اقتصادی را داشتند و امریکا نیز از همان ابتدای سال، به طور یک‌جانبه و بدون بهانه‌ای، از معاهده برجام خارج شد و قصدش هم این بود که ایران را در دنیا منزوی و تحریم‌ها را هوشمندانه کند تا در نهایت با ایجاد نارضایتی عمومی در جامعه، بدنبال فروپاشی نظام بودند.

عضو مجمع نمایندگان مازندران ادامه داد: اما ملت ما در برابر این زیاده‌خواهی امریکا، مقابله کردند و کشور ما به تعهدات بین‌المللی خود پایبند ماند و از برجام خارج نشد.

شاعری با بیان اینکه البته بسیاری از مشکلات اقتصادی ما طی سال گذشته ناشی از تحریم نبود؛ گفت: بسیاری از نابسامانی‌های موجود در کشور، تحت تاثیر تحریم نبوده و عواملی نظیر: سوء مدیریت دولت، ناکارآمدی بانک مرکزی، ناکارآمدی تیم اقتصادی دولت، ناهماهنگی بخش‌های مسئول مدیریت بازار و اقتصاد داخلی؛ موجب تلاطم در بازار اقتصادی کشور شد و نهایتاً ما شاهد افزایش قیمت ارز، سکه، ارزاق و کالاهای اساسی مردم بودیم.

وی اضافه کرد: ما طی سال گذشته، حدود ۱۴ میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی برای تامین کالاهای اساسی اختصاص دادیم اما پس از خروج این کالاها از گمرک، با ارز دولتی توزیع نشد و با ارز نیمایی به دست مردم رسید که موجب نارضایتی مردم شد.

نماینده مردم شرق مازندران عنوان کرد: امسال هم، همان عدد مصوب شد، هر چند بسیاری از نمایندگان معتقد بودند که دیگر با ارز ۴۲۰۰ تومانی کالا وارد کشور نشود، اما نهایتا حدود ۱۴ میلیارد تومان ارز برای واردات کالا، مواد غذایی، خوراک دام، دارو و غیره تخصیص یافت.

عضو مجمع نمایندگان مازندران متذکر شد: اگر دولت، خوب نظارت می‌کرد و کالاها با ارز ۴۲۰۰ تومانی به دست مردم می‌رسید، بی شک این مشکلات را نداشتیم.

این مقام مسئول یادآور شد: بسیاری از افرادی که ارز دولتی دریافت کرده بودند به تعهدات خود عمل نکردند و یا خرید کالایی انجام ندادندو یا خرید کردند اما با ارز نیمایی در بازار توزیع کردند و این سوء مدیریت، تحریم را کامل کرد و اقتصاد ما را تحت فشار قرار داد.

شاعری با بیان اینکه طی این مدت، ۴ وزیر و رئیس بانک مرکزی تغییر پیدا کرد؛ ادامه داد: با توجه به منابع عظیم نیروی انسانی در کشور، اگر دولت می‌توانست از این ظرفیت استفاده کند، شرایط اینگونه نبود.

وی با بیان اینکه ۷۰ درصد سوء مدیریت کشور به دلیل به‌کارگیری مدیران ناکارآمد است؛ تصریح کرد: اگر مدیران مسئول امور مردم از ظرفیت و کارآمدی لازم برخوردار باشند، کشور به این روز گرفتار نمی‌شد.

نماینده مردم شرق مازندران تاکید کرد: تغییرات وزرای اخیر، نشان از رشد در بخش‌های تابعه این وزارت‌خانه‌ها داشت که نشان داد، به کارگیری مدیران کارآمد چه اثراتی دارد.

عضو مجمع نمایندگان مازندران با بیان اینکه مدیران ناکارآمد به درد دوران تحریم و فشار نمی‌خورند؛ مطرح کرد: ما در شرایط واقعی جنگ تمام عیار اقتصادی هستیم و باید برای موفقیت، دارای فرماندهان اقتصادی و مدیریتی باشیم. این مقام مسئول با بیان اینکه طی سال گذشته با تغییر مدیریت جهاد کشاورزی استان، حدود ۲۰۰ هزار تن صادرات محصولات کشاورزی از استان بود؛ گفت: اگر بتوانیم در تمام قسمت‌ها، مدیریت علمی و جهادی را ایجاد کنیم؛ دور زدن تحریم‌ها، کار دشواری نیست.

شاعری با بیان اینکه سال ۹۸ را با شعار رونق تولید شروع کردیم؛ یادآور شد: اگر می‌خواهیم رونق تولید داشته باشیم، بایستی تولیداتمان برای صادرات باشد و لذا باید کیفیت تولید ما بازار پسند باشد و اولین کار این است که باید واردات کالاهای مشابه تولیدات داخلی، کنترل و مهار شود.

وی افزود: گام سوم برندسازی تولیدات داخلی و همچنین حمایت محسوس دولت به ویژه در بخش صادرات است تا تولیدات ما در بازارهای جهانی توان رقابت کیفی و قیمتی با کالاهای مشابه خارجی را داشته باشند.

نماینده مردم شرق مازندران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بخش بازرگانی دولت باید متمرکز روی تولیدات داخلی باشد نه واردات؛ اعلام کرد: ما در روغن و کنجاله و ذرت، وابسته‌ایم و با افزایش تولید دانه‌های روغنی در کشور تا ۵۰ درصد وابستگی مان به کشورهای دنیا قطع خواهد شد.

عضو مجمع نمایندگان مازندران خسارات وارده سیل اخیر به استان را حدود یک‌هزار و ۳۰۰ میلیارد عنوان و بیان کرد: از این میزان، ۵۵۰ میلیارد تومان مربوط به بخش کشاورزی، ۴۷۰ میلیارد تومان مربوط به بخش زیر ساخت و مابقی نیز مربوط به مسکن و صنوف بوده است.

شاعری با بیان اینکه هنوز مصوبات جدید دولت در خصوص مبالغ تسهیلات کم بهره و بلاعوض به استان‌های سیل زده ابلاغ نشده است؛ گفت: از دولت می‌خواهیم تا مصوبات جدید را ابلاغ کند تا روند پرداخت خسارات تغییر و افزایش یابد.

وی با بیان اینکه برخی مبالغ قبلی تسهیلات به خسارت‌دیدگان روستایی و شهری تا دو برابر افزایش یافت؛ تاکید کرد: در مصوبه جدید، تسهیلات کم بهره روستایی از ۳۰ میلیون تومان به ۴۰ میلیون تومان و بلاعوض از ۵ میلیون تومان به ۱۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرده است. نماینده مردم شرق مازندران در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: در این مصوبه، ۵ میلیون تسهیلات بلاعوض به باغداران، دو میلیون تومان به اراضی زراعی، ۳ میلیون تومان به دام سنگین، ۵۰۰ هزار تومان به دام سبک و برای واحدهای صنفی نیز، ۵۰ درصد بخشودگی مالیاتی در نظر گرفته شده است. به گفته وی، ۲۸ هزار هکتار از اراضی کشاورزی شرق مازندران طی سیل اخیر، زیر آب رفت و ۸۰۰ خانه نیز دچار آسیب‌دیدگی کلی و جزیی شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

پانزده − یازده =