کد خبر : 148198
تاریخ انتشار : شنبه 6 آوریل 2019 - 8:10
-

بهتری جایگزین برای گوشت قرمز

بهتری جایگزین برای گوشت قرمز

به گزارش قائم آنلاین، امروزه با تحقیقاتی که روی افراد مختلف جهان صورت گرفته تا حد ممکن باید مصرف گوشت بخصوص  گوشت قرمز را کاهش داد، زیرا مصرف گوشت قرمز بصورت زیاد باعث بروز بسیاری از بیماری‌ها از جمله بیماری‌های قلبی عروقی،  نقرس و دیابت و… می‌شود. خوراکی هایی که بیشتر از گوشت قرمز دارای

به گزارش قائم آنلاین، امروزه با تحقیقاتی که روی افراد مختلف جهان صورت گرفته تا حد ممکن باید مصرف گوشت بخصوص  گوشت قرمز را کاهش داد، زیرا مصرف گوشت قرمز بصورت زیاد باعث بروز بسیاری از بیماری‌ها از جمله بیماری‌های قلبی عروقی،  نقرس و دیابت و… می‌شود.

خوراکی هایی که بیشتر از گوشت قرمز دارای پروتئین هستند

۱ – تخم مرغ

گوشت خوارهای قهار به خوبی می دانند که گوشت قرمز نه تنها حاوی پروتئین، زینک و آهن است بلکه همچنین می تواند به خوبی گرسنگی آن ها را کنترل کند.

حتماً می دانید که گوشت قرمز سرشار از پروتئین است و این ترکیب مغذی باعث سیری طولانی مدت می شود. اگر به دنبال یک ماده غذایی دیگر هستید که به خوبی سیرتان کند اما گوشت نباشد می توانید به تخم مرغ اعتماد کنید.

هر ۱۰۰ گرم تخم مرغ ۱۳ گرم پروتئین دارد. علاوه بر این شیوه پخت آن بسیار ساده تر از گوشت قرمز است. بهتر است بدانید که پروتئین موجود در دو عدد تخم مرغ یعنی ۱۰۰ گرم از این ماده غذایی با یک عدد استیک برابر است.

۲ – عدس

بیشترین نگرانی در افرادی که از مصرف گوشت خودداری می کنند محروم شدن از پروتئین آن است. باید بدانید که حدود ۳۰ درصد پروتئین ما از پروتئین گیاهی تأمین می شود.

لازم است که تنوع ایجاد کرده و دیگر مواد غذایی مغذی مانند حبوبات را نیز در برنامه غذایی گنجاند. باید بدانید که هر ۱۰۰ گرم عدس معادل یک عدد استیک است.

در واقع ۱۰۰ گرم عدس پخته شده می تواند جایگزین مناسبی برای یک استیک ۱۰۰ گرمی باشد. علاوه بر عدس، نخود، لوبیا و سویا نیز از دیگر جایگزین های مناسب گوشت قرمز هستند.

۳ – شاهدانه

یکی از مغذی ترین دانه های جهان است و منبع کامل آنزیم ، نشاسته و چربی های اشباع شده است. دانه های شاهدانه، سرشار از پروتئین، اسیدهای چرب، کلسیم، فیبر، ویتامین E و دارای کلروفیل بالایی هستند.

هزاران سال است که از این دانه به عنوان منبع فیبر، خوراکی، روغن و سوخت استفاده می شود. شاهدانه، گیاهی است یک ساله که طبق نظر حکمای طب سنتی از نظر طبیعت مرکب است یعنی برگ آن سرد و خشک و تخم آن دارای طبیعت گرم و خشک می باشد.

۴ – تخمه آفتابگردان

تخمه آفتابگردان دارای ۷۰% اسیدلینوئیک و مقداری فسفولیپید و ویتامین E می باشد به همین دلیل چربی خون را پایین آورده و کلسترول را تنظیم میکند.

تخمه ی آفتابگردان سرشار از فسفر، منگنز، روی، پتاسیم، منیزیم و آهن است که در این مورد آخر می تواند با جوانه ی گندم، جگر و یا زرده ی تخم مرغ وارد رقابت شود.

۵ – بادام

یکی از آجیل های خوشمزه و محبوبی است که علاوه بر خواص زیبایی مزایای تغذیه ای زیادی دارد و همچنین برای درمان سرطان موثر است.

بادام، منبع خوبی از چربی های غیر اشباع و مفید است که در کاهش کلسترول LDL (بد) کمک می کند. خوردن بادام، در بخشی از رژیم منظم ما می تواند به افزایش کلسترول HDL، یا کلسترول خوب کمک کند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

5 × 5 =