کمک ۴۲۰ میلیاردی به سیلزدگان مازندران
به گزارش قائم آنلاین، کامران اصغری عصر امروز در دومین جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران که به میزبانی بهزیستی استان برگزار شد اظهار کرد: دستگاههای زیرمجموعه این وزارتخانه در استان مازندران حسب وظیفه شرعی و قانونی و براساس دستور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از همان روزهای ابتدایی وقوع سیل
به گزارش قائم آنلاین، کامران اصغری عصر امروز در دومین جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران که به میزبانی بهزیستی استان برگزار شد اظهار کرد: دستگاههای زیرمجموعه این وزارتخانه در استان مازندران حسب وظیفه شرعی و قانونی و براساس دستور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از همان روزهای ابتدایی وقوع سیل در استان ضمن حضور در مناطق سیلزده به ارائه کمکهای حمایتی پرداختند.
وی افزود: با دستور وزیر تعاون معاون امور تعاون وزارتخانه، رئیس سازمان بازنشستگی کشوری، مدیرکل روابط کار وزارت متبوع و معاونین سازمان بهزیستی کشور با هدف پیگیری وضعیت سیل زدگان در استان حضور یافته و ضمن بازدید از مناطق در جلسات کمیته بحران شرکت کردند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران تصریح کرد: مجموعه تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان مازندران تاکنون توانستهاند جهت حمایت از سیلزدگان استان ۴۲ میلیارد تومان به صورت تسهیلات، نقدی و غیر نقدی کمک کنند.
این مسؤول خاطرنشان کرد: تا کنون حدود ۵ هزار بسته غذای گرم در بین سیلزدگان در شهرستان سیمرغ و میاندورود توزیع شده است.
اصغری ادامه داد: همچنین تا کنون بیش از ۱۰ هزار بسته حمایت غذایی و بهداشتی در مناطق توزیع شده است.
وی با اشاره به کمک ۷۵۰ میلیون ریالی فنی و حرفه ای استان تصریح کرد: اداره کل آموزش فنی و حرفهای نیز ضمن ارائه کمکهای نقدی و ارسال غذای گرم و انواع بستههای حمایتی در اقدامی زیبا با تشکیل و اعزام ۱۵ تیم سیار فنی تعمیراتی چهار نفره متشکل از مربیان اتومکانیک، برق، تاسیسات، لوازم خانگی و… به مناطق سیلزده نسبت به انجام تعمیرات تخصصی به صورت رایگان اقدام کردند.
رئیس شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران افزود: بانکهای رفاه و توسعه تعاون نیز ضمن ارائه کمکهای نقدی و غیر نقدی آماده ارائه بیش از ۳۵۵ میلیارد ریال تسهیلات به صورت قرض الحسنه و جعاله تعمیرات و همچنین امهال تسهیلات به مردم مناطق سیلزده هستند.
این مسؤول اظهار کرد: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز ضمن حضور مستمر در مناطق، تاکنون به میزان ۱۲۶ میلیارد ریال به صورت ارائه غذای گرم و انواع بستههای غذایی و بهداشتی در روستاهای سیلزده شهرستانهای ساری و سیمرغ و روستاهای سیل و طوفانزده بخش هزارجریب نکا اقدام کردند.
اصغری ادامه داد: با دستور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و حمایت بیمه روستائیان و عشایر یک ماه مستمری اضافه به مستمری بگیران مناطق سیلزده پرداخت میشود.
وی با اشاره به عملکرد مطلوب بهزیستی در حمایت از سیل زدگان خاطرنشان کرد: بهزیستی مازندران ضمن کمک ۴ میلیارد و ۶۵۰ میلیون ریال به صورت نقدی و ۵ میلیارد و ۸۳۰ میلیون ریال به صورت غیر نقدی و کمکهای بلاعوض اقدامات تخصصی خود را از قبیل اعزام تیم مجرب و کارشناسان اورژانس اجتماعی جهت مداخلات روانشناختی و امداد رسانی، اسکان موقت معلولین و … در مناطق سیلزده انجام داده است.
رئیس شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران اظهار کرد: مجموعه مدیریت درمان و اداره کل تامین اجتماعی نیز کادر درمان و آمبولانسهای خود را جهت اعزام به مناطق به صورت آماده باش درآورده و آماده خدمت رسانی هستند.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به اینکه صندوق کارآفرینی امید استان نیز کمکهای حمایتی خود را به مناطق سیلزده ارسال کرده است،گفت: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز ضمن رصد روزانه وضعیت مناطق دستورات بسیار خوبی را برای حمایت از سیلزدگان استان ابلاغ کردند.
واریز یک ماه مستمری اضافه برای ۵۰۰ خانوار سیلزده از فردا
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر مازندران نیز از واریز یک ماه مستمری اضافه برای مستمریبگیران سیلزده این صندوق در استان از فردا خبر داد.
محمد ابراهیمی از توزیع ۲ هزار و ۶۰۰ وعده غذای گرم، ۱۰۰۰ بسته حمایت غذایی و بهداشتی شامل انواع کنسرو، نان، آب معدنی، سوسیس و کالباس، پتو، موکت و… در مناطق سیلزده استان خبر داد.
وی با اشاره به بند ۸ آییننامه بیمه روستایی، عشایری و کشاورزی افزود: دولت موظف است در زمان حوادث غیر مترقبه به مدت یکسال حق بیمه را رایگان کند پیگیر هستیم تا حق بیمه سال ۹۸ سیلزدگان را رایگان کنیم.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر مازندران تصریح کرد: ۲۵ هزار نفر در سیل مازندران آسیب دیدند که با در نظر گرفتن حق بیمه (۵ درصد) که بیمهشدگان باید پرداخت کنند؛ ۱۶٫۵ میلیارد تومان برآورد شد که دولت باید پرداخت کند.
ابراهیمی از واریز یک ماه مستمری اضافه برای مستمریبگیران سیلزده این صندوق برای ۵۰۰ خانوار در استان خبر داد و بیان کرد: کد ملی این خانوادهها احصا شده و لیست در اختیار بانک قرار گرفته است و از فردا واریز میشود.
مدیرکل بهزیستی مازندران نیز با ابراز تاسف از وقوع سیل در ۶ شهرستان استان و آسیبی که جامعه هدف بهزیستی به دنبال آن متحمل شد، با اشاره به تشکیل جلسه ستاد بهزیستی در نخستین روز سیل گفت: شهرستانهای سیمرغ، سوادکوه، جویبار، ساری، میاندورود و نکا شهرهای دچار سیل هستند که ۹۰ خانه مددجویان در این شهرستانها به صورت کامل تخریب شد، ۴۰۰ ساختمان آسیب دیدند که نیاز به بازسازی دارد، ۲۴۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی لوازم خانگی خود را از دست دادند ،زمین کشاورزی، دام و کسب و کار ۱۱۱ خانوار تحت پوشش بهزیستی از بین رفت.
سعید آرام درباره برآورد خسارتهای وارده خاطرنشان کرد: براساس تخمین اولیه خسارتهای وارده در حدود ۱۴ میلیارد تومان است.
وی درباره اقدامات اولیه و اولویتهای انجام شده در سیل، اولویت اصلی بهزیستی را ایجاد شرایط مناسب برای مددجویان عنوان کرد و افزود: با هماهنگیهای انجام شده در همان روزهای ابتدایی تعدادی از معلولان جابجا شدند و بیش از ۴ هزار بسته غذایی، بیش از هزار قوطی شیر خشک برای نوزادان و به هر خانوار برای رفع نیازهای اولیه یک میلیون تومان پرداخت شد.
مدیرکل بهزیستی مازندران درباره خدمات تخصصی ارائه شده در مناطق سیلزده با بیان اینکه تیمهای اورژانس اجتماعی به همراهی تیمهای طرح محب(مشاور و حمایت روانی و اجتماعی در بلایای طبیعی) با حضور در مناطق سیلزده و در بین مردم به خدمترسانی مشغولند، تصریح کرد :مراکز شبانه روزی نگهداری در شهرهای اطراف منطق سیل زده در آماده باش کامل بودند و برای معلولان بیش از ۱۰۰۰ عدد لوازم کمک توانبخشی اعم از ویلچر و واکر و عصاو…در مناطق سیلزده توزیع شد، ایجاد مهدکودک سیار از دیگر اقدامات بهزیستی بود که برای کودکان در مناطق سیلزده راهاندازی شد.
آرام در ادامه درخصوص واریزیهای صورت گرفته گفت: پس از واریز اولیه،در مرحله اول از مبلغ ۵ میلیون ریال تا ۱۵ میلیون ریال برای مددجویان واریز شد و در مرحله دوم برای ۲۷۰ خانوار بین ۵ میلیون ریال تا ۱۵ میلیون ریال واریز شد.
وی به بازسازی منازل مسکونی اشاره کرد و گفت: بخش مسکن بهزیستی مازندران با حضور کارشناسان بنیاد مسکن از تک تک خانه های سیل زده مددجویان بازدید کردند که با تایید بنیاد مسکن، کار بازسازی این خانهها با کمک بهزیستی، بنیاد مسکن و مشارکت اجتماعی و خیرین از دو روز قبل آغاز شد.
تامین آجر نیم بها و اختصاص ۱۰۰ میلیون بلاعوض برای ساخت هر واحد خانه مددجویان در مناطق سیل زده از دیگر اقدامات بهزیستی است.
آرام در پایان از همه دستگاههای تابعه وزارت رفاه و دیگر دستگاهها برای کمکرسانی به مددجویان بهزیستی گرفتار در سیل تشکر کرد و گفت: با رایزنی های صورت گرفته، در کنار تمام تسهیلاتی که برنامه ریزی شده است،از بانک رفاه استان قول وام ۵۰ میلیون ریالی قرض الحسنه برای مددجویان آسیب دیده در سیل را گرفتیم.
برچسب ها :تسهیلات، وزارت تعاون،سیل
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0