کد خبر : 149500
تاریخ انتشار : یکشنبه 14 آوریل 2019 - 8:00
-

برقراری ارتباطات در پلدختر نمایش توییتری یا مدیریت واقعی بحران؟

برقراری ارتباطات در پلدختر نمایش توییتری یا مدیریت واقعی بحران؟

به گزارش قائم آنلاین، پس از اینکه استان های مختلف کشور دچار بحران سیل زدگی شدند، رئیس جمهور اقدام به تعیین وزیر در شهرهای مختلف کشور کرد تا با تعیین این وزرا در این موارد نیروهای رده بالای مدیریتی به مشکلات و آسیب های این استان ها رسیدگی کنند. «محمدجواد آذری جهرمی» وزیر ارتباطات به

به گزارش قائم آنلاین، پس از اینکه استان های مختلف کشور دچار بحران سیل زدگی شدند، رئیس جمهور اقدام به تعیین وزیر در شهرهای مختلف کشور کرد تا با تعیین این وزرا در این موارد نیروهای رده بالای مدیریتی به مشکلات و آسیب های این استان ها رسیدگی کنند.

«محمدجواد آذری جهرمی» وزیر ارتباطات به عنوان وزیر معین لرستان انتخاب شد و در توئیت ها و خبرهای مختلفی بیان شد که دسترسی ۲۰۰۰ مشترک به تلفن همراه ایجاد شده و امدادگران و مردم پلدختر می توانند با استفاده از این خط های ارتباطی مشکلات خود را اطلاع رسانی و حل کنند. اما برخی از امدادرسانان و افرادی که از نزدیک با مشکلات این منطقه آشنا هستند، بیان کردند که این مسئله اتفاق نیفتاده است و مشکلات بسیاری برای اطلاع رسانی و ارتباطات در پلدختر با وجود اینکه وزیر ارتباطات به عنوان مسئول مستقیم رئیس جمهور در پلدختر انتخاب شده وجود دارد.

 

در همین رابطه «حسین محمدی» جهادگر حاضر در پلدختر در تماس با برنامه تلویزیونی «تهران بیست» بیان کرد: « مشکل جدی در پلدختر داریم و آن مشکل ارتباطات و با وجود همه شوآف ها و نمایش هایی که داده شده و گفته شده بالون هوا کرده اند حل نشده است.

وی افزود: «گفته شده که برای ۲۰۰۰ مشترک تلفن همراه دسترسی ایجاد شده اما اینطور نیست و وزیر بعد از دو روز با بیان اینکه مشکل منطقه حاد نیست با اینکه بعنوان وزیر معین در این منطقه انتخاب شده بود، پلدختر را ترک کرد.»

در این برنامه تلویزیونی همچنین مطرح شد که آذری جهرمی برای یک سفر کاری به ژنو سفر کرده است.

این موارد سبب شد تا «سید جمال هادیان» رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در توئیتر خود در پاسخ به این انتقادات بیان کند: «نقاط قرمز تصویر اول، قطع ارتباط سایتهای پلدختر در همان ساعات اولیه وقوع سیل و نقاط سبز تصویر دوم، برقراری ارتباطات ۷۲ ساعت بعد از ورود تیم عملیاتی وزارت ارتباطات است. این سرعت برقراری ارتباطات از مسیرهای ابتکاری یک رکورد است.البته ممکن است رسانه ملی چشم خود را بر حقیقت ببندد.»

اما جهادگری که نسبت به مشکلات ارتباطات در پلدختر انتقاد کرده بود در پاسخ به این توئیت از این مدیر وزارت ارتباطات دعوت کرد تا به طور حضوری در این مناطق حاضر و از نزدیک بامشکلات مردم آشنا شود و نسبت به برقراری واقعی ارتباطات از نزدیک به مردم گزارش دهند.

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

20 − 16 =