کد خبر : 150262
تاریخ انتشار : جمعه 19 آوریل 2019 - 14:55
-

تبلور همبستگی و انسجام ملی برای کمک‌ به سیل‌زدگان

تبلور همبستگی و انسجام ملی برای کمک‌ به سیل‌زدگان

به گزارش قائم آنلاین، دومینوی سیل در ۲۶ فروردین از استان مازندران آغاز و در ادامه ۲۴ استان کشور را درگیر خود کرد. بر اساس این گزارش، بلافاصله پس از وقوع سیل و خسارات عظیم به وجود آمده در بخش‌های گوناگون مسکونی، معیشتی، کشاورزی، دام، صنعت، زیرساخت‌های راه، آب، برق، گاز و تلفن، راه آهن

به گزارش قائم آنلاین، دومینوی سیل در ۲۶ فروردین از استان مازندران آغاز و در ادامه ۲۴ استان کشور را درگیر خود کرد.

بر اساس این گزارش، بلافاصله پس از وقوع سیل و خسارات عظیم به وجود آمده در بخش‌های گوناگون مسکونی، معیشتی، کشاورزی، دام، صنعت، زیرساخت‌های راه، آب، برق، گاز و تلفن، راه آهن و غیره، در کنار پای کار امدن و حضور سایر دستگاه‌ها، ارگان‌ها، سازمان‌های دولتی، نیروهای نظامی و مردم، بسیج هم از همان ابتدا در کنار سیل زدگان بود و همچنان نیز این حضور ادامه دارد.

گفتنی است در موج اول کمک رسانی‌ها و در تب و تاب اولیه پس از وقوع سیل، همت و جدیت‌ها پر رنگ بود اما رفته رفته و در ادامه، این حضور، کمرنگ‌تر می‌شود و سازمان بسیج موج جدیدی از کمک رسانی را با طرح فراخوان جهاد همبستگی ملی آغاز کرد و بر اساس اعلام سردار غلامحسین غیب‌پرور رئیس سازمان بسیج مستضعفین  این طرح از روزهای گذشته در سراسر کشور آغاز شده است که بنا است براساس این طرح، هر مسجد در سراسر کشور یک منزل مسکونی را بسازد و هر کاسب نیز تأمین یک کالای اساسی را عهده‎دار شود و مجموعه بانک‌های کشور هر بانک یک مدرسه را تقبل خواهد کرد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اعلام اینکه بنا نیست که نقش دولت را در این زمینه کمرنگ کنیم بلکه کمک حال دولت در این حوزه هستیم، گفت: از مهم ترین اهداف این طرح مشارکت همگانی در سراسر کشور است و از تمام اصناف و بازاریان دعوت می کنیم که در این طرح مشارکت کنند تا مشکلات این هموطنان هرچه زودتر حل شود.

شایان ذکر است وقوع سیلاب در استان‎های مختلف کشور جدا از تمام خسارات به بار آورده، همه مسئولان، مردم، سپاه، بسیج و ارتش را یک بار دیگر در کنار یکدیگر قرار داد و بیشتر از همیشه، تبلور همبستگی و انسجام ملی را به تصویر کشید.

از روزهای گذشته و با اعلام فراخوان و آغاز این طرح بسیج، بسیاری از دستگاه‌ها و سازمان‌ها نیز در کنار اصناف و بازاریان، پای کار آمدند و لبیک محکمی به این فراخوان ملی داده‌اند که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد:

بازاریان آستین‌های همت را‌بالا بزنند

هادی ابراهیمی مدیرکل صدا و سیمای مازندران در این‌باره در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: این طرح کمکی خوبی است و با توجه به حجم بسیار گسترده خرابی‌ها، باید از همه ظرفیت‌ها بهره بگیریم.

وی با بیان اینکه ویرانی‌ها و خسارت‌ها به مراتب بسیار بیشتر از این سطح محاسبات بوده و این طرح نافی مسؤولیت‌های دولت و یا سایر اقشار جامعه نخواهد بود، افزود: به هر حال جا دارد که هیأت امنای مساجد و نیز بازاریان به این دعوت سپاه پاسخ داده و آستین‌های همت را‌بالا بزنند.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز مازندران تصریح کرد: صداوسیمای مرکز مازندران نیز با ایجاد قرارگاه رسانه‌ای به عنوان رسانه مردمی در راستای عملیاتی کردن این مهم از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد.

لبیک نمازگزاران و خیران مسجد

رئیس هیأت عامل مرکز نیکوکاری مسجد جامع پل سفید نیز در این‌باره طی گفت‌وگویی با بیان اینکه شهرستان سوادکوه هم در سیل اخیر خسارت دید، گفت: در سیل اخیر شاهد خسارت به منازل مسکونی و و سایل زندگی مردم هم بودیم و طرح هر مسجد، یک خانه در قالب جهاد همبستگی ملی بیانگر انسجام و روحیه اتحاد قوی ملی در جامعه است.

موسی راستگو با اشاره به طرح سردار غیب پرور برای کمک به سیل‌زدگان، گفت: مبلغ ۷ میلیون تومان به صورت نقدی از نمازگزاران و خیران مسجد جامع جمع‌آوری شده است.

وی از جمع‌آوری کالا به مبلغ ۸ میلیون تومان در پل سفید خبر داد و گفت: بخاری، فرش، موکت، پتو، اجاق‌گاز، پوشاک و لوازم‌التحریر برای ۲ خانواده سیل‌زده شهر زیرآب جمع آوری و توزیع شده است.

سازمان تبلیغات مازندران به “طرح جهاد همبستگی ملی” پیوست

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ما درباره طرح هر مسجد یک خانه اظهار کرد: تشکل‌های مردم نهاد وابسته و تحت نظارت سازمان تبلیغات اسلامی به طرح «جهاد همبستگی ملی» در جهت کمک به آسیب‌دیدگان سیل اخیر در استان‌های کشور پیوسته است.

حجت‌الاسلام ناصر شکریان‌امیری در ادامه با ابراز تاسف از بروز این حادثه در انتهای سال ۱۳۹۷ و ابتدای سال ۱۳۹۸ برای هموطنان عزیز کشورمان گفت: تمام تشکل های مردم نهاد وابسته و تحت نظارت سازمان تبلیغات اسلامی از نخستین ساعات این حادثه به پویش کمک به آسیب‌دیدگان سیل اخیر در قالب کمک‌های نقدی، غیرنقدی و حضور فیزیکی پرداختند و این توفیق خدمت‌رسانی همچنان ادامه دارد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران به فعالیت‌های خیرخواهانه تشکل‌های مردم نهاد سازمان اشاره و خاطر نشان کرد: کارکنان، کارمندان، هیأت‌های مذهبی، موسسات و خانه‌های قرآن شهری و روستایی، کانون‌های فرهنگی و تبلیغی، جمعیت بانوان فرهیخته و طلاب و روحانیون طرح‌های مستقر و هجرت سازمان تبلیغات اسلامی به طرح «جهاد همبستگی ملی» در راستای کمک به سیل‌زدگان استان‌های مختلف کشور پیوستند و امیدواریم تا عادی شدن وضع این خدمات و کمک‌های نقدی و غیرنقدی استمرار داشته باشد.

مشارکت قرارگاه جهادی امام رضا(ع) مازندران

مسؤول قرارگاه جهادی امام رضا(ع)طی گفت‌وگویی پیرامون این موضوع، با اعلام آمادگی کامل برای حمایت از طرح جهاد همبستگی ملی که همان هر مسجد یک خانه است، اظهار کرد: این طرح را نشر هم می‌دهیم و از تمام رابطان در ۲۲ شهرستان انتظار داریم با همدلی از این طرح حمایت کنند.

رضا دهقان  متذکر شد: از هفته آینده بازسازی ۴۰ خانه را در روستاهای رکنی‌کلا، ملاکلا و تلارپشت را در کنار نیروهای بسیج و سپاه آغاز می‌کنیم.

مشارکت اوقاف در کنار بسیج و سپاه برای خدمت‌رسانی

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران نیز با اشاره به طرح «هر مسجد یک خانه» که از سوی رئیس سازمان بسیج مستضعفین مطرح شده است، اظهار کرد: مساجد کانون پویش‌های مردمی و بسیاری از حرکت‌های جهادی و انقلابی در داخل مساجد شکل گرفته است.

حجت‌الاسلام ابراهیم حیدری‌جناسمی طرح «هر مسجد یک خانه» را ارزشمند و حرکتی برای کمک به سیل‌زدگان دانست و افزود: اداره‌کل اوقاف و امور خیریه مازندران از تمامی ظرفیت‌های موجود برای اجرای طرح هر مسجد یک خانه به‌کارگیری می‌کند.

وی با بیان اینکه هیأت‌امنا و خادمین مساجد استان موظف به همکاری و اجرای طرح «هر مسجد یک خانه» در مساجد مازندران هستند، تصریح کرد: اوقاف مازندران در کنار بسیج و سپاه از ظرفیت خیرین، واقفان و افراد نیک‌اندیش برای خدمت‌رسانی به مردم سیل‌زده و اجرای طرح هر مسجد یک خانه بهره‌گیری می‌کند.


اعلام آمادگی نمایندگی آستان قدس رضوی

مسئول محرومیت‌زدایی نمایندگی آستان قدس رضوی استان مازندران پیرامون این طرح در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: این طرح با هدف کمک به هموطنان سیل‌زده آغاز و با یک دعوت ملی از همه هموطنان عزیز برای مشارکت و کمک به حل مشکلات مردم مناطق سیل زده است و طرح بسیار خوبی است.

رضا آزادی‌کناری ادامه داد: با توجه به فرمایشات سردار غیب‌پرور در راستای طرح «هر مسجد یک خانه» باید از این ظرفیت استفاده و کمک کار مردم بی‌خانمان نقاط مختلف کشورمان در پهنه وسیع از این کشور برای ساخت مسکن باشیم.

وی بیان کرد: ساخت و نوسازی منازل توسط آحاد مختلف مردم ما با استفاده از این طرح شدنی است و مساجد با همه ظرفیت‌های خود وارد عمل می‌شوند.

به گفته وی، نمایندگی آستان قدس رضوی استان مازندران هم با همه توان برای ساخت و تعمیر خانه‌های مردم در سیل اخیر وارد کار شده است و با تمام توان در ساخت خانه محرومان مشارکت می‌کند و با همارهی خادم‌یاران وارد کار می‌شود.

لبیک اصناف مازندران به طرح جهاد همبستگی ملی

نماینده ویژه رئیس اتاق اصناف ایران در پیگیری سیل اخیر نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ما با اعلام آمادگی اصناف سراسر استان مازندران برای حمایت از طرح جهاد همبستگی ملی، اظهار کرد: همان‌گونه که اصناف و بازاریان قبل، حین و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و در حوادث سیل، زلزله و سایر پیش قدم بودند همگام با همه مردم در این طرح نیز پیش قدم شدند.

عباس رمدانی افزود: ۱۵۵ هزار واحد کسبی در سطح استان مازندران داریم که براساس هماهنگی‌های انجام شده اقدامات لازم را در این زمینه در دستور کار دارند.

وی اضافه کرد: اصناف و بازاریان از همان ساعات اولیه در مناطق سیل‌زده حضور پیدا کردند و ستادی برای حمایت از سیل‌زدگان باحضور اتاق اصناف، بسیج اصناف و مجمع نمایندگان اصناف استان در کشور تشکیل شد.

رمدانی با بیان اینکه کمک به سیل‌زدگان در چند فاز بود، اضافه کرد: کمک به آسیب‌دیدگان، کمک در تامین دستگاه‌ها و اعزام اصناف خدمات‌رسان در مناطق سیل‌زده، تعمیر رایگان لوازم خانگی شامل یخچال، تلویزیون، آبگرمکن  و شست‌وشوی رایگان فرش، موکت، پتو و سایر البسه از جمله خدمات بوده است.

عضو ستاد کمک‌رسانی به سیل‌زدگان کشور تصریح کرد: توزیع غذای گرم از همان ساعات اولیه بعد از وقوع سیل، اعزام گروه‌هایی از اصناف برای تخلیه آب از منازل، تشکیل کمپین امدادرسانی با حضور همه صنوف، اعزام گروه‌های خدماتی و تعمیرکاران لوازم خانگی به مناطق سیل‌زده، شست‌وشوی فرش و پتو و سایر البسه، اعزام گروه تخصصی برای تعمیرات لوازم صوتی تصویری ازجمله تلویزیون، تلفن همراه، رایانه و سایر ازجمله خدمات اصناف برای کمک به سیل‌زدگان بوده است.

عضو هیأت رئیسه اتاق اصناف مرکز مازندران ادامه داد: توزیع نان، توزیع۲ هزار و ۴۰۰ کیلو شیرینی و ۷۰۰ کیلو آجیل، توزیع بسته‌های بهداشتی، اعزام چهار خودرو حامل فرش و موکت و ارسال بسته لباس و گوشت گرم ازدیگر خدمات اصناف و بازاریان برای کمک به مردم مناطق سیل‌زده بوده است.

با اجرای صحیح این طرح، هر گروه و تشکل خصوصی و دولتی، مقید به پیگیری امر مشخص و معینی می‌شود و حاصل جمعی آن، دستیابی به هدف کلی خواهد بود که در پایان نیز با برنامه‌ریزی، مشکلات برطرف می‌شود.

در یک جمله می‌توان گفت که طرح «جهاد همبستگی ملی» تنها راه امیدوارکننده برای حل مشکلات سیل‌زدگان است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هشت + دوازده =