اهدای ۱۱ بسته لوازم خانگی به سیلزدگان سوادکوه
به گزارش قائم آنلاین، سیدموسی حسیننژاد، در جمع خبرنگاران شهرستان سوادکوه، با اشاره به سیل فروردین ماه، در رابطه با حضور مدیران در عرصه و میدان واقعه، گفت: مدیران به مردم نشان دادند که میدانی هستند و حضور آنان نه یک ژست عکاسی بلکه بیانگر آن بود که در کنار مردم و با آنها هستند
به گزارش قائم آنلاین، سیدموسی حسیننژاد، در جمع خبرنگاران شهرستان سوادکوه، با اشاره به سیل فروردین ماه، در رابطه با حضور مدیران در عرصه و میدان واقعه، گفت: مدیران به مردم نشان دادند که میدانی هستند و حضور آنان نه یک ژست عکاسی بلکه بیانگر آن بود که در کنار مردم و با آنها هستند و این سیل اخیر نشان داد که مدیران فعالی هستند.
وی با بیان اینکه در کنار دیگر مدیران، سپاه هم یکی از نیروهای خدوم و خدمتگزار بود که در کنار مردم بودن را وظیفه خود دانست و به آن عمل کرد، در رابطه با حضور رسانهها در کنار مردم و مسئولان طی سیل اخیر، گفت: آنها امکان معرفی این جغرافیا و مردم آسیبدیده را به مسئولان فراهم کردند و در این سیل که در کشور و به تبع آن در استان و بهخصوص در شهرستان سوادکوه بوجود آمد، نشان داد که هم مسئولان پای کار هستند و هم رسانهها بیمنت کنار مردم بوده و هستند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان سوادکوه، با ابراز خرسندی تحقق وعده سپاه شهرستان سوادکوه در کمک به سیلزدگان این شهرستان، این کمک را در راستای التیام درد آسیبدیدگان برشمرد و افزود: از ۱۱ خانوار افراد آسیبدیده در سیل اخیر شهرستان، لوازم منزل ۹ خانوار آسیب دید و امروز به هر کدام از این ۹ خانوار، ۵قلم کالا شامل یخچال، اجاق گاز، تلوزیون، فرش و بخاری داده شد و دو نفر از این افراد که جهیزیهشان را از دست داده بودند، ۱۰ پتو نیز هدیه داده خواهد شد.
حسین نژاد با بیان اینکه این هدایا با پیگیری سپاه شهرستان و با کمک سپاه قدس گیلان و سپاه کربلا مازندران انجام شد، آن را هدیه پاسداران به مناسبت اعیاد شعبانیه به اسیب دیدگاه سیل شهرستان دانست و گفت: پیام ما به هر کسی که به هر نحوی از این سیلاب دچار خسارت شد این است که تا آخر کنار آنها خواهیم بود.
وی در رابطه با قول سپاه مبنی بر ساخت یکی از این مساکن ویرانشده از سیل اخیر در شهرستان، گفت: یک خانه سهم سپاه شهرستان است که سپاه آن خانه را مستقلا خواهد ساخت و خانهای هم مقرر شد تا با گلریزان ساخته شود که با انجام قراردادها و توافقات با ادارات متولی، بسیج سازندگی به عنوان خادم ملت در ساخت آن خانه نیز مشارکت خواهد داشت.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان سوادکوه با بیان اینکه در سیل اخیر در شهرستان هم رانش و هم ریزش داشتهایم، از بازگشایی ۳هزارو۳۰۰ متر راه روستایی در منطقه کسلیان، حدود ۲هزار و ۴۰۰ متر در منطقه ولوپی و حدود یک هزار و ۷۰۰متر در منطقه راستوپی خبر داد.
حسیننژاد با بیان اینکه خسارت شهری بیشتر از خسارت روستایی بوده است، افزود: در روستاها برخی خانهها و همچنین، کندوهای زنبور عسل، واحدهای مرغداری و دام سبک و سنگین آسیب دیدند اما همچون شهر اینگونه نبود که خانهها از بیخ و بن تخریب شود و اثاثیه مردم را آب ببرد و از این رو، از نظر روحی نیز مردم شهر به نسبت روستا آسیب بیشتری دیدند.
وی در ادامه با بیان اینکه در روستاها، عموما راههای روستایی آسیب دیده بود و در برخی مناطق شاهد قطعی آب و برق بودیم اما اکنون مردم روستا به زندگی عادی بازگشتهاند، در رابطه با آسیبهای شهری و تخریب خانهها بخاطر سیل گفت: مردم در شهر خانههای خود را از دست دادهاند و اکنون اجاره نشین شدهاند و در نشستی با ستاد و هیئت امنا مقرر شد تا جلسهای با حضور مسئولان آب منطقهای، منابع طبیعی استان، ستاد بحران، نظام مهندسی و شهرسازی داشته باشیم که آیا امکان تهاتر زمین مالکان با زمینی از سوی منابع طبیعی برای ساخت خانه وجود دارد یا خیر.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان سوادکوه، در کنار فشار روحی تخریب خانه، انتظار برای صدور رای و مجوز برای اینکه زمین آنها در بافت است یا خارج بافت را فشار و استرسی مضاعف بر مردم دانست و بر رسیدگی به این امر تأکید کرد.
حسیننژاد با اعلام وجود مشکل در جاده اصلی شمال به جنوب و ریزش در مسیر جنوب به شمال، به ریزش و رانش در منطقه جوارم و فروریختن دیواره این مسیر اشاره کرد و بر اهمیت مسیر اصلی و لزوم توجه به آن تأکید کرد و افزود: باید به حوزه شهری بیشتر پرداخته شود اما این امر نباید موجب غفلت از حوزه روستایی شود.
وی با عنوان این مطلب که در سیل اخیر نقاط ضعف برجستهای وجود داشت، از شناسایی حدود ۱۳۰ نقطه رانشی و ریزشی در حوزه شهری و روستایی شهرستان خبر داد و گفت: باید برای تثبیت این نقاط فکری اساسی اندیشیده شود.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان سوادکوه، با بیان اینکه مسئولان باید پای کار بیایند و از برخورد احساسی اجتناب کنند، گفت: اینکه در ابتدای سیل حضور داشتهاند، کار را تمام شده ندانند و نروند؛ باید کسی بیاید که اختیار داشته باشد تا بتواند زندگی مردم را به حالت عادی بازگرداند و خواست مردم هم همین است و توجه داشته باشیم که وضعیت ما نباید با پلدختر و خوزستان قیاس شود چرا که هر کدام جغرافیای خاص خود را دارند.
برچسب ها :فرمانده ،بسیج، لوازم خانگی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0