کد خبر : 151501
تاریخ انتشار : جمعه 26 آوریل 2019 - 12:20
-

ایجاد بازار ۴٫۵ میلیارد دلاری با ممنوع کردن واردات کالاهای مشابه تولید داخل

ایجاد بازار ۴٫۵ میلیارد دلاری با ممنوع کردن واردات کالاهای مشابه تولید داخل

به گزارش قائم آنلاین، شامگاه روز پنجشنبه در جلسه کارگروه ملی تسهیل و رفع موانع تولید استان مرکزی که با حضور فرشاد مقیمی معاون وزیر صنعت معدن و تجارت، مسئولین استانی و مدیران عامل واحد های تولیدی استان در استانداری مرکزی برگزار شد، مشکلات صنایع استان مطرح شد و مصوباتی جهت رفع و تسهیل موانع تولید

به گزارش قائم آنلاین، شامگاه روز پنجشنبه در جلسه کارگروه ملی تسهیل و رفع موانع تولید استان مرکزی که با حضور فرشاد مقیمی معاون وزیر صنعت معدن و تجارت، مسئولین استانی و مدیران عامل واحد های تولیدی استان در استانداری مرکزی برگزار شد، مشکلات صنایع استان مطرح شد و مصوباتی جهت رفع و تسهیل موانع تولید صنایع و واحد های تولیدی نظیر هپکو، ایرالکو، واگن پارس، آذراب، ماشین سازی، پروفیل ساوه، گلپونه پارس، ویستا اعتماد ایرانیان و هیربد زرندیه به تصویب رسید.

در پایان این نشست مقیمی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در جلسه امروز ۱۸ مصوبه در رابطه با ۷ واحد تولیدی به تصویب رسید، اظهار کرد: مراحل تصمیم گیری قبلا در ستاد های استانی جمع بندی شده بود که امروز نهایی و مصوب شد. تصمیمات گرفته شده در حوزه های بانکی، رفع موانع، تامین اجتماعی، مالیات، گمرکات و سایر مسائل بود که با ارتباطات صورت گرفته با مدیران سطح ملی در طول زمان جلسه بخشی از مشکلات حل شده که به عنوان مصوبات بیان شد.

وی با اشاره به اینکه مقرر شد بخش دیگر مشکلات با پیگیری های درون استانی مرتفع شود، تصریح کرد: با توافقات صورت گرفته در سطح ملی و اختیاراتی که به ستاد تسهیل موانع در راستای شعار سال تفویض شده، پیش بینی می شود که بتوان مسائل استان را مرتفع کرد.

برگزاری ۵۲ جلسه در سال۹۸ جهت تسهیل موانع تولید در کشور

مقیمی تفویض های صورت گرفته را به صورت سراسری و در تمامی استان ها دانست و افزود: وزیر صمت کلیه اختیارات مربوط به ستاد تسهیل موانع تولید را به حوزه استان ها تفویض کرده که با برنامه ریزی های انجام شده حداقل ۵۲ جلسه در همین راستا در تمامی استان ها برگزار خواهد شد تا اهداف رونق تولید فراهم شود.

معاون وزیر صمت تغییر در تکنولوژی و تولید محصولات جدید را از راهکار های برون رفت صنایع کشور از رکود دانست و تشریح کرد: ارتباط تولید کنندگان کشور با بازارهای جهانی باعث پیشرفت آنان و تولید رقابتی شده و در نهایت مشکل رکود و توقف آنان را بر طرف می کند.

وی از احیا شدن ۷هزار واحد تولیدی در کشور خبر داد و بیان کرد: از سال ۹۲ تا به حال با ارائه تسهیلات صورت گرفته بیش از ۷هزار واحد تولیدی به چرخه تولید بازگشتند.

ایجاد بازاری ۴.۵ میلیارد دلاری با ممنوع کردن واردات کالاهای مشابه تولید داخل

مقیمی از ممنوع کردن واردات کالاهایی که در کشور امکان تولید آن وجود دارد خبر داد و افزود: واردات ۱۳۳۹ قلم کالا به کشور ممنوع شده که می توان به پوشاک، برخی لوازم خانگی، صنایع غذایی، صنایع فلزی و … اشاره کرد. با اتخاذ این تصمیم شاهد رونق تولید در چنین حوزه هایی بودیم به طوری که ایجاد بازاری به ارزش ۴میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار در داخل کشور از نتایج این تصمیم بوده است.

ارائه ۳۶۰ هزار میلیارد تسهیلات به واحد های تولیدی در سال ۹۸

معاون وزیر صنعت معدن و تجارت تسهیلات در نظر گرفته شده جهت صنایع کشور را در سال ۹۸ حدود ۳۶۰هزار میلیارد تومان دانست و خاطرنشان کرد: البته کمک به تولید کنندگان صرفا با ارائه تسهیلات و پرداخت وام صورت نمی گیرد بلکه کمک های مشاوره ای، بازاریابی، مدیریتی، تامین و تدارک مواد اولیه و … نیز بسیار موثر خواهد بود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دو × دو =