کد خبر : 152927
تاریخ انتشار : شنبه 4 می 2019 - 12:30
-

داغی که تازه شد!

داغی که تازه شد!

به گزارش قائم آنلاین، در میان فرمایشات رهبر معظم انقلاب، برخی هستند که تنها می توان به منطوق و دلالت مستقیم الفاظ آن استدلال کرد. در این میان جملاتی نیز یافت می شوند که علاوه بر منطوق، لوازم مفهومی آن نیز مورد توجه قرار می­گیرد. اما قسمت دیگری از بیانات ایشان، علاوه بر آنچه از

به گزارش قائم آنلاین، در میان فرمایشات رهبر معظم انقلاب، برخی هستند که تنها می توان به منطوق و دلالت مستقیم الفاظ آن استدلال کرد. در این میان جملاتی نیز یافت می شوند که علاوه بر منطوق، لوازم مفهومی آن نیز مورد توجه قرار می­گیرد. اما قسمت دیگری از بیانات ایشان، علاوه بر آنچه از ظاهر الفاظ و لوازم مفاهیم استفاده می‌گردد، با توجه به سیاق جمله و شرایط زمان و مکان، می توان مدالیل متعددی از آن برداشت نمود.

یکی از این جملات که به ضرورت مطالبه گری- آن هم نه یک مطالبه ساده بلکه مطالبه ای به رنگ گله و شکایت- از نمایندگان این دوره از مجلس شورای اسلامی اشاره دارد، جمله زیر است:

«کنگرة آمریکا -این آمار جالبی است- در سالهای ۹۶ و ۹۷، ۲۲۶ طرح و لایحه علیه جمهوری اسلامی، یا تصویب کرده، یا ارائه کرده![…] حالا البتّه اینجا من یک گِله‌ای هم از مجلس خودمان بکنم: مجلس شورای اسلامی خودمان چند طرح و لایحه در مقابل خباثتهای آمریکا ارائه کرده‌اند یا تصویب کرده‌اند؟»

(حرم مطهر رضوی، ۹۸/۱/۱)

به نظر من، این جمله صرفا در صدد اخبار از یک واقعیت نیست؛ همچنین تنها به دنبال بیان یک مطالبه به صورت عمومی نیست.

آنچه با مرور این جمله رهبر انقلاب -ضمن توصیف خباثت آشکار کنگره آمریکا- به ذهنم خطور می کند، کم غیرتی، غفلت و خواب آلودگی است که لااقل گریبان گیر بخش قابل توجهی از نمایندگان مجلس شده است.

داغ این مسأله وقتی بیشتر می شود که همین روزها در خبرها خواندیم:

«حسن روحانی، قانون اقدام متقابل در برابر اعلام سپاه به عنوان «سازمان تروریستی» توسط آمریکا را که در جلسه علنی سوم اردیبهشت ماه مجلس شورای اسلامی تصویب و یک روز بعد نیز به تایید شورای نگهبان رسید، برای اجرا به وزارتخانه های اطلاعات، خارجه و دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و همچنین به شورای عالی امنیت ملی و سازمان برنامه و بودجه کشور، ابلاغ کرد.»

یعنی تنها ظرف مدت یک هفته این قانون از مجرای قانونی خود تصویب و ابلاغ گردید. سازوکاری که همیشه در دست مجلس و مسئولین بوده و از این طریق می توانستند پایبندی خود به اصل عزت، حکمت و مصلحت را در روابط خارجی نشان دهند.

بگذریم از اینکه به قول برخی، اصل وجود رأی مخالف و ممتنع برای تصویب این طرح، نشانه خوبی نیست و توقع می رود در چنین مواردی که ضرورت اقدام متقابل برای تمام دلسوزان حفظ و بقای این کشور آشکار گردیده، مصوبات مجلس با اتفاق آراء به تصویب برسد.

در هرصورت این حرکت از سوی مجلس ما قابل تحسین است، لکن جبران فاصله زیاد این مجلس با سنای آمریکا در دشمنی ورزی، کار دشواری خواهد بود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

شانزده − 2 =