باید و نبایدهای تغذیه در ماه مبارک رمضان
به گزارش قائم آنلاین، ابراهیم مهدوی در گفتوگو با خبرنگار ما ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات برای روزهداران، به توصیههای تغذیهای در ماه رمضان اشاره و اظهار کرد: در طول روزهداری دستگاه گوارش و دستگاههایی که در هضم و جذب غذا دخالت دارند، استراحت میکنند و بعد از روزه داری به نحو بهتری اعمال
به گزارش قائم آنلاین، ابراهیم مهدوی در گفتوگو با خبرنگار ما ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات برای روزهداران، به توصیههای تغذیهای در ماه رمضان اشاره و اظهار کرد: در طول روزهداری دستگاه گوارش و دستگاههایی که در هضم و جذب غذا دخالت دارند، استراحت میکنند و بعد از روزه داری به نحو بهتری اعمال خود را انجام میدهند.
وی هدف روزهداری در ماه مبارک رمضان را از دیدگاه تغذیهای تغییر عادت غلط غذایی از جمله بدخوری و پرخوری دانست و افزود: در ماه مبارک رمضان پیروی از برنامه غذایی متعادل و متنوع که شامل نان و غلات، میوه، سبزیجات و گوشت حبوبات و لبنیات، آب و املاح، ویتامینها و پروتئینها میشود، ضروری است.
این دکتری تغذیه با بیان اینکه برنامه غذایی افراد روزهدار باید در سه وعده افطار، شام و سحر تقسیم شود، گفت: در هنگام افطار قند خون در پائینترین سطح قرار دارد برای باز کردن روزه بهتر است از مایعات گرم مانند چای یا شیر کم چرب گرم با خرما و یا کمی عسل استفاده شود همچنین برای افطار نان و پنیر کم چرب و سبزیجات، سوپ، آش توصیه میشود.
مهدوی به وعده شام روزهداران اشاره و خاطرنشان کرد: وعده شام از حبوبات مانند خوراک عدسی، لوبیا یا گوشتهای سفید و برای تامین آب بدن در فاصله افطار و تا قبل از خواب، از آب، هندوانه، آبمیوههای طبیعی، دوغهای خانگی کمنمک و سبزیجات به دلیل دارا بودن فیبر که آب را در خود نگه داشته و به تدریج وارد بدن می کنند، استفاده شود.
وی با اشاره به وعده سحر تصریح کرد: وعده سحر باید شبیه صبحانه یا ناهار که یک وعده غذایی کامل محسوب میشود از نان و غلات، شیر و لبنیات یا گوشت و جانیشنها به همراه ماست و سالاد یا سبزی خوردن استفاده شود.
این دکتری تغذیه افزود: مصرف سحری به همراه اعضای خانواده بعنوان اصلیترین وعده غذایی ماه مبارک با رعایت اصول صحیح تهیه غذا یعنی کمچرب، کمنمک و کمشیرینی توصیه میشود.
مهدوی در پایان به عادتهای غلط غذایی در ماه مبارک رمضان اشاره و اظهار کرد: روزه داران باید از نوشیدن مایعات سرد و نوشیدنی های گازدار، پرخوری در وعده سحر و افطار، افراط در مصرف قندهای ساده مانند قند،شکر، زولبیا و بامیه، خوردن غذاهای پرچرب پرهیز کنند.
برچسب ها :تغذیه،گوارش ، رمضان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0