کد خبر : 155690
تاریخ انتشار : یکشنبه 19 می 2019 - 9:45
-

تعیین محل تحصیل “دانشجویان شاغل به تحصیل در خارج” پس از بررسی سوابق

تعیین محل تحصیل “دانشجویان شاغل به تحصیل در خارج” پس از بررسی سوابق

به گزارش قائم آنلاین، دکتر سید حسین حسینی در گفت‌وگو ، با بیان این‌که پذیرش این افراد بر اساس سوابق تحصیلی و دانشگاه محل خدمت آن‌ها ارزیابی می‌شود، اظهار کرد: به‌عنوان مثال دانشجویی در دانشگاه معتبری تحصیل می‌کند و وضعیت تحصیلی بسیار خوبی هم دارد، می‌تواند در پردیس روزانه ادامه تحصیل دهد و صرفاً مشمول

به گزارش قائم آنلاین، دکتر سید حسین حسینی در گفت‌وگو ، با بیان این‌که پذیرش این افراد بر اساس سوابق تحصیلی و دانشگاه محل خدمت آن‌ها ارزیابی می‌شود، اظهار کرد: به‌عنوان مثال دانشجویی در دانشگاه معتبری تحصیل می‌کند و وضعیت تحصیلی بسیار خوبی هم دارد، می‌تواند در پردیس روزانه ادامه تحصیل دهد و صرفاً مشمول پرداخت شهریه می‌شود.

وی با بیان این‌که پذیرش شماری از دانشجویان شاغل به تحصیل در خارج پس از ارزیابی در پردیس‌های اقماری انجام می‌شود، افزود: دانشگاه محل تحصیل برخی از این دانشجویان هم اعتبار پایینی دارد که این دانشجویان اصلاً پذیرش نمی‌شوند.

معاون آموزشی دانشگاه تهران درباره دانشجویان خارجی هم توضیح داد: برخی از این دانشجویان بورسیه وزارت علوم هستند و از این طریق سالانه به دانشگاه تهران معرفی می‌شوند برخی دیگر هم بر اساس سیاست‌های دانشگاه پذیرش می‌شوند نه این‌که شهریه‌پرداز باشند به‌عنوان مثال سال پیش ۱۰۰ متقاضی برای ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی پذیرش شدند که اغلب بورسیه هیئت علمی بودند همه هزینه‌های آن‌ها را دانشگاه می‌پرداخت.

دکتر حسینی با بیان این‌که یک گروه از دانشجویان خارجی متقاضی هم در واحد روزانه و پردیس اقماری پذیرش شدند، در ادامه خاطرنشان کرد: حدود ۱۰۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه تهران مشغول به تحصیل هستند.

وی با بیان این‌که در برخی رشته‌ها تعداد متقاضی زیاد است، افزود: دانشجویان از کشورهای همسایه در همه رشته‌ها متقاضی ادامه تحصیل هستند و از کشورهای اروپایی و آمریکایی نیز حسب مورد در رشته‌های ایران‌شناسی و ادبیات فارسی دانشجو داریم.

معاون آموزشی دانشگاه تهران یادآور شد: از برنامه‌های سوم دانشگاه ارتقای جایگاه بین‌المللی دانشگاه با راهبرد افزایش تبادلات علمی و پذیرش دانشجویان خارجی است که این برنامه به مدت ۲ سال است در دانشگاه تهران آغاز شده است.

دکتر حسینی با اشاره به مرکز آموزش زبان فارسی در مرکز دهخدا خاطرنشان کرد: در این مرکز حدود ۲۰۰۰ نفر به‌صورت کوتاه مدت ادبیات و زبان فارسی را آموزش دیدند.

وی تصریح کرد: در این مرکز دو گروه برای دانشگاه تهران و دیگر دانشگاه‌ها پذیرش می‌شوند یکی برای آموزش زبان فارسی مقدماتی است و دسته دیگر برای دوره‌های کوتاه مدت آموزش زبان فارسی است که دانشجو نیستند و بخش عمده‌ای از افراد را شامل می‌شوند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

20 + 4 =