تخصیص نیافتن اعتبار نباید بهانه دستگاهها برای ورود به برنامههای فرهنگی باشد
به گزارش قائم آنلاین، عبدالقدیر کریمی در این جلسه فعالیتهای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر را بسیار مهم و تاثیرگذار دانست و گفت: از طریق این شورا میتوان از ظرفیت دستگاههای اجرایی به ویژه دستگاههای فرهنگی مرتبط با این حوزه استفاده کرد تا دغدغههای مقام معظم رهبری، دولت، بزرگان و دلسوزان نظام در حوزه
به گزارش قائم آنلاین، عبدالقدیر کریمی در این جلسه فعالیتهای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر را بسیار مهم و تاثیرگذار دانست و گفت: از طریق این شورا میتوان از ظرفیت دستگاههای اجرایی به ویژه دستگاههای فرهنگی مرتبط با این حوزه استفاده کرد تا دغدغههای مقام معظم رهبری، دولت، بزرگان و دلسوزان نظام در حوزه مدیریت و ساماندهی آسیبهای اجتماعی به ویژه مواد مخدر را رفع کرد.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس بیان کرد: ارزیابیهای شورای هماهنگی استان نشان میدهد که فعالیتهای این شورا در طول دو سال گذشته موجب شده که وضعیت شهرستان در حوزه مواد مخدر در سال ۹۷ بهتر از سال ۹۶ باشد و رتبه اول استان را در مبارزه با مواد مخدر کسب کند.
کریمی ابراز امیدواری کرد که با تداوم فعالیتهای این شورا و دستگاههای اجرایی مرتبط، سال ۹۸ در بحث اجتماعی کردن فرهنگ مبارزه با مواد مخدر و استفاده از ظرفیت نهادهای فرهنگی، شهرستان گنبدکاووس وضعیتی بهتر نسبت به سالهای قبل داشته باشد.
وی گفت: در این مسیر باید از ظرفیت آموزش و پرورش، دانشگاهها، نهادهایی مانند جهاددانشگاهی و همچنین سازمان های مردم نهاد استفاده کنیم و لازم است که اتاق فکری با حضور دانشجویان، اساتید و پژوهشگران با محوریت دانشگاه گنبدکاووس ایجاد شود و همچنین همکاری و حضور معاونت حوزه قضایی استان و ریاست دادگستری شهرستان در جلسه این شورا را باعث افزایش قدرت و اقتدار بیش از پیش شورا در برخورد و ساماندهی وضعیت مواد مخدر دانست.
وی تاکید کرد: تخصیص نیافتن اعتبار نباید بهانهای برای دستگاهها در عدم ورود به برنامههای اجتماعی و فرهنگی باشد و همه ما وظیفه داریم در این مسیر مقتدرانه عمل کنیم و دستگاهها میتوانند از ظرفیتهای مدیران استانی و فرمانداریها در این مسیر استفاده کنند.
فرماندار ویژه گنبدکاووس با اشاره به برنامههای آینده این شورا، بیان کرد: این شورا در نظر دارد که در سال ۹۸ با برگزاری چند همایش و برنامه استانی در راستای فرهنگسازی، ترویج و اشاعه نگاه مبارزه با مواد مخدر، شرایطی ایجاد کند که مردم، جوانان، دانشجویان و اساتید نقش قابل توجهی در این حوزه داشته باشند.
کریمی با اشاره به نزدیکی فصل تابستان و ایام فراغت دانشآموزان و دانشجوها، توجه دستگاهها و نهادها به این بخش را خواستار شد و تاکید کرد: با توجه به تجربه سالهای گذشته و نیازسنجی ها، لازم است که آموزش و پرورش، سازمان ورزش و جوانان، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، دانشگاهها، سازمان تبلیغات اسلامی و تمام دستگاههایی که میتوانند در زمینه پر کردن اوقات فراغت برنامهریزی کنند، وارد عمل شوند.
این جلسه «ابراهیم شهبازی» مدیر مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) در گلستان به ارائه گزارش و نتایج حاصل از فعالیتها و پژوهشهای حوزه مواد مخدر پرداخت.
برچسب ها :مواد مخدر ،فرمانداری،شورا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0