کد خبر : 156195
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 21 می 2019 - 9:35
-

کسی به فکر دوران پیری دهه شصتی‌ها هست؟

کسی به فکر دوران پیری دهه شصتی‌ها هست؟

به گزارش قائم آنلاین، اسدالله حیدری در گفت‌وگو  اظهار کرد: طی ۳۰ سال آینده بیش از ۳۰ درصد جمعیت ایران را افراد بالای ۶۰ سال تشکیل خواهند داد و این به آن معناست که از هر سه نفر یک نفر سالمند خواهد بود. وی ادامه داد: بر این اساس برای اینکه این مساله به چالش

به گزارش قائم آنلاین، اسدالله حیدری در گفت‌وگو  اظهار کرد: طی ۳۰ سال آینده بیش از ۳۰ درصد جمعیت ایران را افراد بالای ۶۰ سال تشکیل خواهند داد و این به آن معناست که از هر سه نفر یک نفر سالمند خواهد بود.

وی ادامه داد: بر این اساس برای اینکه این مساله به چالش تبدیل نشود باید برنامه‌ریزی داشته باشیم چون همین حالا هم وضعیت سالمندی در کشور خوب نیست.

حیدری افزود: متأسفانه امکانات اجتماعی و برنامه مدونی برای سالمندان وجود ندارد و ما باید به دنبال راهکار برای ایجاد شرایط مناسب زندگی برای آنان باشیم.

این مسئول خاطر نشان کرد: هر چند ۱۰ درصد جمعیت جامعه را سالمندان تشکیل می‌دهند ولی این آمار در البرز کمتر است و بر این اساس می‌توان گفت البرز جزو استان‌های جوان است. بر اساس سرشماری صورت گرفته در سال ۹۵ جمعیت البرز دو میلیون و ۷۱۲ نفر تخمین زده شده که ۲۴۱ هزار و ۷۷۵ نفر سالمند ۶۰ سال به بالا هستند.

حیدری با اشاره به وضعیت امید به زندگی در البرز گفت: امید به زندگی در استان برای مردان ۷۴.۴ و برای زنان ۷۸ سال است.

مدیرکل بهزیستی البرز با اشاره به پیر و جوان‌ترین شهرستان‌های استان افزود: ۱۸ درصد جمعیت طالقان و ۴.۳ درصد اشتهارد پیر هستند و با این اوصاف باید گفت طالقان پیرترین و اشتهارد جوان‌ترین شهرستان‌های استان هستند.

وی اضافه کرد: سیاست سازمان بهزیستی به عنوان دبیرخانه شورای سالمندی، بر مبنای نگه داشتن سالمند در منزل است که باعث استحکام خانواده می‌شود.

حیدری اضافه کرد: تکریم سالمند هم به لحاظ فرهنگی و هم مذهبی توصیه شده و ما نیز تمام تلاشمان بر این است که خدمات سالمندان را به منزل ببریم تا اینکه مقیم در مراکز نگهداری از سالمندان شوند. در حال حاضر سه هزار و ۲۵۰ سالمند تحت پوشش بهزیستی هستند که هزار و ۲۶۰ نفر از خدمات مراکز روزانه و شبانه روزی این نهاد برخوردار هستند.

وی با اشاره به نبود خانه امید در استان افزود: خانه‌های امید مراکزی فرهنگی و اجرایی برای انجام امورات مربوط به سالمندان هستند. خانه‌های امید به عنوان پاتوقی برای شهروندان تلقی می‌شوند و باید با تخصیص اعتبار و امکانات مناسب، شرایط راه‌اندازی آنها فراهم شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

1 × یک =