کد خبر : 156525
تاریخ انتشار : چهارشنبه 22 می 2019 - 13:50
-

قیمت گوشت قرمز در روزهای آینده پایین می‌آید

قیمت گوشت قرمز در روزهای آینده پایین می‌آید

به گزارش قائم آنلاین،  حمید ورناصری در یک نشست خبری گفت: کاهش ۱۵ هزار تومانی در قیمت دام زنده و رسیدن متوسط لاشه گوشت گوسفندی به ۷۵ تا ۸۰ هزار تومان نوید کاهش قیمت در روزهای آینده را می‌دهد. وی در عین حال گفت: عرضه دام سبک بیشتر شده و به همان اندازه واردات هم

به گزارش قائم آنلاین،  حمید ورناصری در یک نشست خبری گفت: کاهش ۱۵ هزار تومانی در قیمت دام زنده و رسیدن متوسط لاشه گوشت گوسفندی به ۷۵ تا ۸۰ هزار تومان نوید کاهش قیمت در روزهای آینده را می‌دهد.
وی در عین حال گفت: عرضه دام سبک بیشتر شده و به همان اندازه واردات هم افزایش یافته و قیمت گوشت قرمز افت خواهد کرد.
ورناصری درباره قیمت گوشت مرغ هم گفت: با افزایش عرضه و کاهش قیمت مرغ به کمتر از ۱۰ هزار تومان ، خرید دولتی در برخی از استان‌ها برای افزایش ذخایر آغاز شد.
وی با بیان اینکه قیمت مرغ در بازار به کیلویی ۱۰ هزار تا ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان و در میادین امروز به کیلویی ۹۶۰۰ تومان رسیده است، گفت: به دلیل افزایش عرضه و کاهش بیش از نرخ مصوب در بازار به برخی از استان‌ها اعلام کردیم تا برای تعادل عرضه و تقاضا مرغ منجمد خریداری شود.
این مسئول وزارت جهاد کشاورزی در عین حال از افت قیمت تخم‌مرغ در بازار به شانه‌ای ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان هم خبر داد و گفت: نرخ مصوب این محصول شانه‌ای ۱۳ هزار و ۸۰۰ تومان است که با افزایش تولید و عرضه قیمت در بازار به پایین‌تر از نرخ مصوب رسیده است.
ورناصری گفت: تفاهم‌نامه‌ای با تشکل‌های تخم‌مرغ منعقد شده که از یک سو نهاده‌های آنها را با قیمت ارزان‌تر تأمین کنیم و از سوی دیگر در صورت ادامه کاهش قیمت تخم مرغ به قیمت شانه‌ای ۱۳ هزار و ۸۰۰ تومان، آن را از تولیدکنندگان خریداری کنیم به حدی که توازن قیمتی در بازار باشد که تولیدکننده و مصرف‌کننده ضرر نکند.
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام در پاسخ به سؤال فارس که آیا روند فعلی قیمت‌ها ثبات خواهد داشت، گفت: با توجه به فرایند تولید و تأمین نیاز ذخایر پیش‌بینی می‌شود که روند باثباتی را در محصولات پروتئینی شاهد خواهیم بود.
وی در پاسخ به سؤال که چرا به رغم حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و جایگزین ارز نیمایی برای واردات گوشت قیمت کاهش یافت، گفت: اولاً ۱۵۰ هزار تن گوشت موردنیاز کشور با ارز ۴۲۰۰ تومان تأمین می‌شد و البته عوامل متعددی در افزایش قیمت گوشت از جمله قاچاق دام تأثیرگذار بود.
ورناصری گفت: کاهش قیمت گوشت در بازار قبل از اجرایی شدن واردات با ارز نیمایی آغاز شده بود، ارز نیمایی از هفته اول اردیبهشت عملیاتی شد، در حالی که روند کاهشی قبل از آن شکل گرفته بود.
به گفته وی، افزایش تولید داخل به اضافه افزایش واردات همچنین اجرای برنامه توزیع در قالب گروه‌های هدف منجر به کاهش قیمت گوشت در بازار شده است.
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام در پاسخ به سؤال دیگر فارس که میزان گوشتی که با ارز نیمایی وارد شده چه میزان بوده است، گفت: تخصیص ارز نیمایی در یک پروسه سه ماهه اتفاق می‌افتاد، اما گوشتی که با عنوان گوشت نیمایی مطرح می‌شود اینها قبلاً با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد شده بود که مابه‌التفاوت آن پرداخت شد.
ورناصری در پاسخ به این سؤال که با توجه به تجربه شما آیا ارز ۴۲۰۰ تومانی برای تنظیم بازار گوشت مناسب است یا ارز نیمایی، گفت: قطعاً باید بخشی از محصولات با ارز نیمایی وارد شود و بخشی هم با ارز ۴۲۰۰ تومانی واردات شود، تا هم هزینه‌ها پوشش داده شود و هم اینکه مردم توان خرید داشته باشند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

3 × 1 =