حمامی که اداره میراث فرهنگی شد
به گزارش قائم آنلاین، حمیدرضا زارعی در گفتوگو ، بیان کرد: این بنا با مساحتی بالغبر ۳۸۰ مترمربع، دارای پلانی مستطیلی شکل است که قسمتهای مختلفی نظیر حمام گرم و سرد، شاهنشین، رختکن و هشتیهای ما بین حمام گرم و سرد دارد. وی با بیان اینکه از این مکان بهعنوان خزینه هم استفاده میشده، افزود:
به گزارش قائم آنلاین، حمیدرضا زارعی در گفتوگو ، بیان کرد: این بنا با مساحتی بالغبر ۳۸۰ مترمربع، دارای پلانی مستطیلی شکل است که قسمتهای مختلفی نظیر حمام گرم و سرد، شاهنشین، رختکن و هشتیهای ما بین حمام گرم و سرد دارد.
وی با بیان اینکه از این مکان بهعنوان خزینه هم استفاده میشده، افزود: در قسمت شاهنشین این حمام، اربابان و بزرگان وقت، پس از استحمام در این مکان استراحت میکردند و پذیرایی میشدند.
وی با بیان این که این حمام قسمتی با عنوان دختر نشین و یا عروس نشین با کاربری معین داشته، ادامه داد: پایهها و طاقهای این بنا آجری بوده که توسط طاق و تویزههایی بهصورت طاق چشمه به هم متصل گردیده و در جبهه غربی بنا حمام نوسازی در دهههای اخیر ساختهشده است.
زارعی بابیان اینکه قدمت این حمام مربوط به عصر قاجار است، گفت: در سال گذشته، قسمت و جداره داخلی این بنا توسط اداره میراث فرهنگی بازسازی و مرمتشده است که در سال جاری بااعتباری بالغبر ۵۹ میلیون تومان، قسمت بیرونی این بنا را هم مرمت خواهیم کرد.
وی اظهار کرد: شهروندان شهرستان به دلیل همشکلی این بنا، با مسجد جامع مجاور آن، اقدام به سنگکاری سنگ مرمریت کردهاند که پس از تصویب در کمیته فنی سازمان میراث فرهنگی تخریب و به شکل اولیه درخواهد آمد.
وی بابیان اینکه این بنا فاقد هرگونه تزئینات است، گفت: در حال حاضر اداره میراث فرهنگی شهرستان، در این مکان مستقر است که در قسمت حمام گرم و سرد آثاری از هنرمندان و صنعتگران فامنین را به نمایش گذاشتهایم.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری شهرستان فامنین، عنوان کرد: در صورت تأمین اعتبار در سال ۹۸، این مکان بهعنوان اولین موزه مردمشناسی شمال استان تبدیل خواهد شد.
برچسب ها :میراث فرهنگی، صنایعدستی ،گردشگری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0