۲۲ کرسی آزاداندیشی طی دوسال برگزار کردیم
به گزارش قائم آنلاین، علی اکبری محسنی در نشست خبری، از برگزاری بیش از ۲۲ کرسی آزاد اندیشی در دانشگاه رازی طی دو سال گذشته خبر داد و گفت: تحلیل، بررسی و نقد اتفاقات کلان ملی و بین المللی مربوط به ایران همانند زمین لرزه، سیل، برجام و … با استفاده از ظرفیت اساتید دانشگاه
به گزارش قائم آنلاین، علی اکبری محسنی در نشست خبری، از برگزاری بیش از ۲۲ کرسی آزاد اندیشی در دانشگاه رازی طی دو سال گذشته خبر داد و گفت: تحلیل، بررسی و نقد اتفاقات کلان ملی و بین المللی مربوط به ایران همانند زمین لرزه، سیل، برجام و … با استفاده از ظرفیت اساتید دانشگاه محور اصلی برگزاری این کرسیها بوده است.
وی بابیان اینکه دانشگاه رازی یکی از دانشگاههای پیشرو کشور در بحث برگزاری کرسیهای آزاد اندیشی است، اعلام کرد: در بسیاری از کرسیهای آزاد اندیشی که برگزار کردیم، ابتکار عمل داشتیم که این موضوع در برگزاری موفقیت آمیز کرسیها بسیار تأثیرگذار بود.
معاون فرهنگی دانشگاه رازی یادآورشد: در کنار کرسیهای آزاد اندیشی، تریبونهای آزاد نیز در محیطهای باز دانشکدهها فضایی را برای اظهار نظر دانشجویان در حوزههای مختلف فراهم کرده است.
وی در ادامه به فعالیت”تشکلهای سیاسی” دانشگاه طی سنوات گذشته اشاره کرد و گفت: تا دوسال پیش چهار تشکل در دانشگاه داشتیم که مربوط به یک گرایش سیاسی بودند، اما از دوسال پیش زمینه فعالیت تشکلهای سیاسی با گرایشهای سیاسی دیگر را فراهم کردیم.
محسنی همچنین فعالیت “انجمنهای علمی” را در راستای تحقق اهداف ذاتی و سرشتی دانشگاه خواند و گفت: سال ۹۵ تعداد ۳۹ انجمن علمی در دانشگاه رازی فعال بود که در حال حاضر این تعداد به ۷۴ انجمن افزایش پیدا کرده است.
وی افزود: تعداد نشریات دانشجویی دانشگاه نیز طی این مدت از سه تا چهار نشریه به ۱۵۳ نشریه دارای مجوز افزایش یافته است.
معاون فرهنگی دانشگاه رازی کرمانشاه در ادامه بابیان اینکه دانشجویان علاقه و اقبال چندانی به “کانونهای فرهنگی” ندارند، اظهار کرد: وجود اختلافات عمیقی که در حوزه مسائل فرهنگی در لایههای مختلف اجتماعی وجود دارد، باعث شده تا کانونهای فرهنگی دانشگاه نیز با مشکل عدیده ای مواجه شوند و قیدهای پی در پی که به فعالیت این کانونهای وارد میشود نیز زمینه ساز شده تا دانشجویان علاقه و اقبال چندانی به این کانونها نداشته باشند.
به گفته این مسئول علیرغم عدم گرایش دانشجویان به کانونهای فرهنگی و نداشتن فعالیت قوی این کانونها، طی دو سال گذشته تعداد کانونهای فرهنگی دانشگاه رازی از پنج به ۹ کانون افزایش یافته است.
وی در ادامه به بیانیه” گام دوم انقلاب” ابلاغی توسط مقام معظم رهبری و نقش دانشگاهها در تحقق اهداف این بیانیه اشاره کرد و گفت: تاکنون دو جلسه را به این منظور در دانشگاه تشکیل داده ایم و روی ۱۵۰ عنوان موضوع در حوزههای فرهنگی، اجتماعی، انقلابی، مذهبی و سیاسی بحث کردیم که در نهایت منجر به این شد که روی پنج تا شش محور برنامه ریزی داشته باشیم.
محسنی برنامه ریزی، هدایت و نظارت بر فعالیتهای فرهنگی، توسعه و ایجاد بستر مناسب برای انجام فعالیتهای فرهنگی، مذهبی، سیاسی و اجتماعی، ترویج و تعمیق روحیه دین گرایی و دین پژوهشی، برنامه ریزی و اجرای فعالیتهای فوق برنامه، برگزاری کارگاههای دوره کارآفرینی و مهارتی، اجرای مجموعه آئین نامهها، قوانین و مصوبات دانشگاه و رسیدگی و بررسی وضعیت تشکلهای دانشجویی و حمایت مادی و معنوی از فعالیتهای فرهنگی و دینی دانشجویان را از مهمترین محورهای فعالیت و تمرکز معاونت فرهنگی دانشگاه رازی برشمرد و گفت: همچنین تلاش داریم تا برنامههای فرهنگی که در دانشگاه اجرا میشود با توجه به نیازسنجی انجام گرفته از دانشجویان و اساتید و نیز همراه با درنظر گرفتن کیفیت و کمیت باشد.
برچسب ها :کرمانشاه،دانشگاه ،کرسی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0