کد خبر : 159444
تاریخ انتشار : دوشنبه 3 ژوئن 2019 - 18:15
-

حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان را با تمام توان ادامه می‌دهیم

حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان را با تمام توان ادامه می‌دهیم

به گزارش قائم آنلاین، سورنا ستاری در نشست ستاد فرماندهی شورای اقتصاد مقاومتی استان کهگیلویه و بویراحمد به حمایت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری از رونق کسب‌وکارهای دانش‌بنیان و استارتاپی کهگیلویه و بویراحمد در راستای رونق زیست بوم کارآفرینی و نوآوری این استان اشاره کرد و گفت: حمایت از این زیست‌بوم بر اساس مزیت‌های سرزمینی

به گزارش قائم آنلاین، سورنا ستاری در نشست ستاد فرماندهی شورای اقتصاد مقاومتی استان کهگیلویه و بویراحمد به حمایت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری از رونق کسب‌وکارهای دانش‌بنیان و استارتاپی کهگیلویه و بویراحمد در راستای رونق زیست بوم کارآفرینی و نوآوری این استان اشاره کرد و گفت: حمایت از این زیست‌بوم بر اساس مزیت‌های سرزمینی انجام می‌شود تا رونق تولید و تأمین نیازهای فناورانه تحریمی به عنوان اولویت مهم امسال اقتصاد دانش‌بنیان در مدار تحقق قرار گیرد.

وی به تجهیز و توسعه پارک علم و فناوری استان در راستای رونق کسب و کارهای دانش بنیان و استارتاپی اشاره کرد و گفت: از تجهیز پارک حمایت می‌کنیم اما استان باید جایگاه و اهمیت نوآوری و پارک علم و فناوری را به درستی درک کند تا با عزم جدی، این زنجیره را حمایت کند.

معاون علمی و فناوری رییس جمهور، بر حمایت از توسعه شتابدهنده‌ها، شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری و مرکز رشد، در قالب اعطای تسهیلات از طریق صندوق پژوهش و فناوری تاکید کرد و گفت: شکل‌گیری صندوق پژوهش و فناوری استان یکی از پایه‌های جدی رونق زیست بوم دانش‌بنیان است و معاونت آمادگی دارد با حمایت مشترک از صندوق پژوهش و فناوری استانی، این حمایت‌ها را در اختیار کسب و کارهای فناورانه استان بگذارد.

امنیت سرمایه، اولویت اصلی کهگیلویه و بویر احمد

علی محمداحمدی، استاندار کهگیلویه و بویر احمد نیز با بیان اینکه باید مسیر حمایت از توسعه و پیشرفت نوآوری در استان را هدف گذاری کنیم، گفت: اگر بتوانیم با برنامه و تقسیم کار مراکز دانشگاهی را به سمت و سوی اولویت‌ها هدایت کنیم، قطعاً نتیجه خواهیم گرفت.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: در کیفیت مراکز فناوری و مراکز رشد به طور خاص در حوزه گیاهان دارویی ظرفیت‌هایی وجود دارد که با کمک معاونت علمی و فناوری به توسعه و اشتغال کشور کمک می‌کند.

احمدی با اعلام آمادگی استانداری در حمایت از کسب و کارهای دانش بنیان و فناور استانی، گفت: از ابتدا تأکید داشته‌ایم که امنیت سرمایه یکی از اولویت‌های اصلی استان بوده است و آماده‌ایم تا از این کسب و کارها حمایت شود. همچنین در مورد گمرک استان هم خوشبختانه گام‌هایی به ویژه برای رفع مشکلات شرکت‌های حوزه گیاهان دارویی چه در بحث صادرات و چه در بحث واردات برداشته شده است.

نگاه دانشگاه آزاد در آموزش «توسعه‌ای» و «هوشمند» است

محمد مهدی طهرانچی، رییس دانشگاه آزاد اسلامی نیز با بیان اینکه رویکرد این دانشگاه، توسعه هوشمند منطقه‌ای با بکارگیری همه امکانات بومی است، افزود: تلاش می‌کنیم در راستای توسعه نوآوری و فناوری، با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، وزارت جهاد کشاورزی و بخش‌های استانی توسعه حوزه گیاهان دارویی را به عنوان یکی از اولویت‌های کهگیلویه و بویر احمد در دستور کار خود قرار دهیم.

وی افزود: دانشگاه آزاد با بیش از ۱۴۶ هزار تجهیز آزمایشگاهی یکی از ظرفیت‌های توسعه فناوری است و نگاه به دانشگاه به عنوان یک بستر نوآوری جزو اولویت‌های ماست و خودمان را در توسعه استان به خصوص مناطق کمتر برخوردار همراه صندوق‌های پژوهش و فناوری به عنوان یک بازوی اساسی این حوزه می‌دانیم.

وی با اشاره به قرار گرفتن آموزش در خدمت توسعه بومی استان گفت: بر اساس این نگاه، سیاست‌های آموزشی جدید را پیش می‌بریم و سرمایه‌های انسانی را به سوی حل نیازهای استان هدایت می‌کنیم. در حال تحول نظام آموزش هستیم، زیرا معتقدیم با نظام آموزشی فعلی دانش آموخته کشاورزی کمکی به حل مشکلات نمی‌کند.

ظرفیت بالای کهگیلویه و بویر احمد در حوزه گیاهان دارویی

محمدحسین عصاره، دبیر ستاد توسعه فناوری گیاهان دارویی در بخش دیگری از این نشست با اشاره به ظرفیت مطلوب کهگیلویه و بویر احمد در حوزه گیاهان دارویی و شرکت‌های دانش‌بنیان توانمند مستقر در این استان، افزود: استعداد فوق العاده‌ای در بحث پوشش‌های گیاهی و گیاهان دارویی و صنعتی این استان وجود دارد که با دوری از کارهای مقطعی، به یک پیشرفت پایدار منجر خواهد شد.

عصاره ادامه داد: در راستای تعیین خط مشی مشخص و پیمودن گام‌های واحد برای توسعه صنعت کشت و بهره‌برداری گیاهان دارویی در استان کهگیلویه و بویراحمد، از دو سال گذشته فرآیند تدوین نقشه راه گیاهان دارویی استان آغاز شد. با همکاری دانشگاه‌ها اکنون این نقشه راه تدوین شده است و ضمن روشن کردن افق‌های فراروی صنعت گیاهان دارویی استان، می‌تواند در توسعه اشتغال و ارزش افزوده این حوزه کارساز باشد.

عصاره با تأکید بر اینکه باید در حوزه گیاهان دارویی، تفکر کشت و صنعتی وجود داشته باشد، افزود: کشت به تنهایی کافی نیست و باید نظام کشت مبتنی بر قرارداد وجود داشته باشد. خوشبختانه چند شرکت دانش‌بنیان توانمند در این استان مستقرند که با پیشرفته‌ترین تجهیزات و صادراتی که دارند، می‌توانند به شتابدهنده‌هایی تبدیل شوند که خود، زمینه ساز رونق کسب و کارهای استارتاپی در این استان باشند.

ایجاد سازوکار حمایت اتاق بازرگانی از شرکت‌های استانی

جبار کیانی پور، رییس اتاق بازرگانی استان کهگیلویه و بویر احمد نیز در این نشست از آمادگی این اتاق برای اختصاص منابع به توسعه نوآوری گفت و افزود: پیشنهاد دادیم تا سپرده‌هایی که در استان‌ها وجود دارد، مشخص شود و با یک دستور کار ملی از اعتبار و حمایت اتاق‌های بازرگانی به این موضوع اختصاص یابد.

در این نشست، مصوبات، سرفصل‌ها و محورهای مطرح شده در نشست‌های پیشین شورای اقتصاد مقاومتی استان کهگیلویه و بویراحمد در خصوص حمایت از صنایع پتروشیمی استان، کمک به تسهیل فرآیندهای دریافت ارز صنعتگران و تخصیص وام‌های کم‌بهره پیگیری شد.

همچنین درباره وضعیت استان در توسعه گیاهان دارویی گزارشی ارائه شد که بر اساس آن، در دو سال اخیر کشت گیاهان دارویی با اختصاص تسهیلات ۴۴۸ میلیارد ریالی، روندی روبه رشد داشته است. این استان در حال حاضر بیش از ۹۰ هکتار زیر کشت دارد و حداقل میزان کشت قرار است در آینده به بیش از ۴۰۰ هکتار افزایش یابد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

9 + 2 =