نرخ بیکاری آذربایجان شرقی از میانگین کشوری پایینتر است
به گزارش قائم آنلاین، میر احد حسینی در جلسهی شورای هماهنگی ادارات، سازمانها و شرکتهای تابع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی، با اشاره به مشکلات اخیر در برخی واحدهای تولیدی از جمله تولید سیمان، شرکتهای داروسازی و نیروگاه در تبریز، اظهار کرد: خدا را شاکریم که اکنون مدیران بسیار توانمند و مؤثری
به گزارش قائم آنلاین، میر احد حسینی در جلسهی شورای هماهنگی ادارات، سازمانها و شرکتهای تابع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی، با اشاره به مشکلات اخیر در برخی واحدهای تولیدی از جمله تولید سیمان، شرکتهای داروسازی و نیروگاه در تبریز، اظهار کرد: خدا را شاکریم که اکنون مدیران بسیار توانمند و مؤثری در رأس مراکز اقتصادی استان منصوب و منشأ تحول شدهاند، معتقدم هر مدیری که در رابطه با حوزهی خود نگاهی توسعه گرانه داشته باشد، قطعاً موفق خواهد شد.
وی ادامه داد: در گذشته در واحد تولیدی سیمان صوفیان مشکل وجود داشت ولی اکنون مشکل واحدهای تولیدی از جمله داروسازی دانا، زهراوی، شهید قاضی، کلر پارس و سیمان صوفیان رفع شده است.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی با بیان اینکه تعامل و هماهنگی خوبی با استاندار آذربایجان شرقی داریم، افزود: مجموعه حمایتها از سوی استانداری باعث شده مدیران بخش حوزه وزارت تعاون مشکل آنچنانی نداشته و همکاری و تعاملات بسیار خوبی برای پیشبرد اهداف وزارت خانه داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه آذربایجان شرقی استانی صنعتی و تولیدی است، گفت: این استان نزدیک به چهار میلیون نفر جمعیت دارد و براساس آمار سال ۹۷، یک میلیون و ۲۲۸ نفر شاغل و ۱۴۴ هزار نفر بیکار جمعیت استان را تشکیل میدهد.
وی ادامه داد: سرمایه گذاری در استان بسیار کم شده و تمامی سرمایه گذاریها در دولت سازندگی بوده است، بعد از آن ریالی سرمایه گذاری از سوی شرکتهای بزرگ در استان انجام نشده است که ضرورت دارد در دولت تدبیر و امید توجه بیشتری به توسعه و سرمایه گذاری کارخانجات انجام شود.
وی با بیان اینکه آذربایجان شرقی دارای ۳۶ شهرک صنعتی و ۱۷ ناحیه صنعتی و یک شهرک سرمایه گذاری خارجی است، گفت: ۴۵ هزار کارگاه کد دار و کارخانجات مادر زیادی در استان وجود دارد به طوریکه در برخی از واحدها مانند شیرین عسل ۱۵ هزار نفر نیروی کار مشغول هستند.
حسینی ادامه داد: ۴۰۰ کارگاه فعال در استان تحت پوشش تأمین اجتماعی است و ۲۵ هزار و ۷۵۹ واحد صنعتی فعال و ۲۶۸ معادن در استان در حال بهره برداری است و ۶۸۰ هزار نفر کارگر مشمول قانون کار وجود دارد که اکثر آنها تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند.
وی با بیان اینکه پنج هزار تعاونی در استان وجود دارد، گفت: چهار هزار و ۲۱۱ مورد از تعاونیهای استان فعال بوده و دو میلیون و ۲۸۰ هزار نفر یعنی بیش از ۵۰ درصد جمعیت استان عضو تعاونیها و ۷۷ هزار نفر به طور مستقیم در این تعاونیها مشغول به کار هستند.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی ادامه داد: به طور متوسط سالانه ۲۰ هزار بازرسی دورهای از کارخانجات استان و بیش از چهار هزار بازرسی موردی انجام میشود.
وی با بیان اینکه ۵۸۹ تشکل کارگری در استان وجود دارد، افزود: ۱۰۰ مورد از این تشکلها، تشکل کارفرمایی و مابقی تشکل کارگری است، براساس این تشکلها رشد و آگاهی کارگران آنچنان ارتقا پیدا کرده که اکنون کارگران علاقمندند مشکلات خود را در چارچوب تشکلات صنفی و از طریق مجرای قانونی حل کنند و معتقدم راه برای حل مشکلات کارگران به وسیلهی تشکلها هموار شده است.
حسینی استقرار میز خدمت در تمامی ادارات را از مهمترین مصوبات سازمان تعاون، کار و رفاه عنوان کرد و گفت: به واسطهی میز خدمت پاسخگویی به مخاطبان را تمامی دستگاهها انجام میدهند.
وی ادامه داد: با توجه به پیگیریهای نمایندگان و قول وزیر سابق، اقدامات جدی نسبت به احداث درمانگاهای جدید در شهر سهند، ملکان، عجب شیر و هشترود و بستان آباد انجام شده است.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: دستگاه تعاون، کار و رفاه در راستای کاهش مشکلات جامعهی هدف، تعامل خود را با سازمان تأمین اجتماعی جهت کاهش زمان رسیدگی به بیمهی بیکاری افزایش داده است.
برچسب ها :وزارت تعاون، تأمین اجتماعی ، صنعت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0