کد خبر : 161473
تاریخ انتشار : چهارشنبه 12 ژوئن 2019 - 19:15
-

نگران “رنگین بانوها” نباشید

نگران “رنگین بانوها” نباشید

به گزارش قائم آنلاین، شهرام پیشه‌ور در گفت‌وگو ، با بیان اینکه پروانه‌های رنگین بانو در کل کشور پراکنده هستند، اظهارکرد: این پروانه‌ها از نوع پروانه‌های روز پرواز بوده و آفت محصولات کشاورزی نیستند. وی با اشاره به اینکه پروانه‌های شب پرواز آفت محصولات کشاورزی هستند، یادآور شد: لارو پروانه‌های شب پرواز محصولات کشاورزی را

به گزارش قائم آنلاین، شهرام پیشه‌ور در گفت‌وگو ، با بیان اینکه پروانه‌های رنگین بانو در کل کشور پراکنده هستند، اظهارکرد: این پروانه‌ها از نوع پروانه‌های روز پرواز بوده و آفت محصولات کشاورزی نیستند.

وی با اشاره به اینکه پروانه‌های شب پرواز آفت محصولات کشاورزی هستند، یادآور شد: لارو پروانه‌های شب پرواز محصولات کشاورزی را از بین می‌برند اما پروانه‌های روز پرواز آفت محصولات کشاورزی به شمار نمی‌روند.

وی ادامه داد: پروانه‌های روز پرواز موجود در سطح استان و کشور یا رنگین‌بانوها پروانه‌های زیبایی هستند که در سالهایی که زمستان معتدل بوده و در بهار بارندگی‌های خوبی وجود داشته باشد ظاهر می‌شوند.

پیشه‌ور تصریح کرد: این پروانه‌ها قدرت پروازی بالایی داشته و تا ۴۰۰۰ کیلومتر را به صورت گله‌ای پرواز می‌کنند به‌طوریکه می‌توانند ۱۶۰ کیلومتر مسافت را در روز طی کنند.

مدیرحفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان همدان اظهارکرد: پروانه‌ها از شهد گلها استفاده می‌کند و خطری ندارند بلکه در گرده افشانی کمک می‌کنند و ازطرفی خودشان غذای پرندگان هستند.

وی با اشاره به اینکه پروانه‌ها از بوته‌های خار و گلهای روی خار تغذیه می‌کنند، خاطرنشان کرد: پروانه‌ها از علف هرز حاشیه جاده‌ها تغذیه می‌کنند و بنابراین کشاورزان نگران مزارع خود نباشند.

وی درباره اینکه گفته می‌شوند پروانه‌ها حق زنبورهای عسل را می خورند، عنوان کرد: خوشبختانه گل‌ها و گیاهان به اندازه کافی موجود است و حقی از زنبورها ضایع نمی‌شود.

پیشه‌ور با اشاره به اینکه ملخ‌های صحرایی در استانهای جنوبی و شرقی مشاهده شده است، یادآور شد: این ملخ‌ها از شبه جزیره عربستان وارد کشور شده و از استانهای جنوبی به سمت شرق و کشورهای هند و پاکستان حرکت می‌کنند بنابراین در استانهای غربی مشاهده نشده است.

مدیرحفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان همدان افزود: در حال حاضر بیش از ۱۵۰ دسته با فاصله زمانی مختلف به ایران آمده و ادامه دارد. این ملخ‌ها از گیاهان مختلف تغذیه می‌کنند.

وی با بیان اینکه ملخهایی که در استانهای همجوار دیده شده است ملخ صحرایی نیست، ادامه داد: آنچه در استانهای هم مرز استان همدان دیده شده ملخ مراکشی است نه ملخ صحرایی(دریایی) بلکه مسیر حرکت ملخ‌های صحرایی از جنوب به شمال شرق است بنابراین کشاورزان نگران نباشند.

پیشه‌ور با تأکید براینکه تا کنون در استان همدان ملخ صحرایی مشاهده نشده است، گفت: جمعیت ملخ‌های مراکشی در استان همدان بسیار پایین است و آمادگی لازم برای مبارزه با این نوع ملخ‌ها نیز در استان وجود دارد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دو × 1 =