اروپاییها در حال بررسی اعمال تحریمهایی علیه مقامهای دولت ونزوئلا هستند
به گزارش قائم آنلاین، به نوشته خبرگزاری آسوشیتدپرس، منابعی شامل چند دیپلمات و برخی اعضای مخالفان دولت ونزوئلا گفتهاند، گروهی متشکل از پنج کشور اصلی قاره اروپا شامل انگلیس، فرانسه، آلمان، اسپانیا و هلند در حال بررسی تحریمهای مالی و مسافرتی علیه مقامهای دولت ونزوئلا هستند، اما هنوز به طور رسمی پیشنهاد خود را در
به گزارش قائم آنلاین، به نوشته خبرگزاری آسوشیتدپرس، منابعی شامل چند دیپلمات و برخی اعضای مخالفان دولت ونزوئلا گفتهاند، گروهی متشکل از پنج کشور اصلی قاره اروپا شامل انگلیس، فرانسه، آلمان، اسپانیا و هلند در حال بررسی تحریمهای مالی و مسافرتی علیه مقامهای دولت ونزوئلا هستند، اما هنوز به طور رسمی پیشنهاد خود را در این خصوص به شورای اروپا ارائه نکردهاند.
بر اساس این گزارش، مجموعا پنج منبع آگاه که نامشان را فاش نکردند، این موضوع را تایید کردند. دو تن از این منابع گفتند که با وجود این که خود نیکولاس مادورو جزو ۱۲ مقام ونزوئلایی در نظر گرفته شده برای این تحریمها است، اما هنوز تصمیم نهایی در این زمینه اتخاذ نشده است.
این گروه از کشورها در عین حال هنوز کاملا اختلافات داخلی خود را قبل از اعطای پیشنهاد نهایی رسمی برای تحریم ونزوئلا به بخش اجرایی اتحادیه اروپا حل و فصل نکرده اند.
اتفاق نظری کلیتر در میان آنها برای تحریم اعضای ارشد نیروهای مسلح و قوه قضاییه ونزوئلا که در فرآیند بازداشت همپیمانان خوآن گوآیدو، رهبر مخالفان دولت ونزوئلا دخیل بودهاند، نظیر ولادیمیر پادرینو، وزیر دفاع ونزوئلا وجود دارد. گمان برده میشود که خانواده پادرینو در حال حاضر در اسپانیا ساکن هستند.
در فهرست مقامات در دست بررسی برای این تحریمها همچنین خورخه رودریگوئز، وزیر ارتباطات ونزوئلا، یک دستیار ارشد مادورو و همچنین فرستاده او به مذاکرات در نروژ با مخالفان دولت ونزوئلا، و همچنین خورخه مارکوئز، رئیس سازمان قدرتمند تنظیم ارتباطات این کشور که مسئول متوقف ساختن فعالیت شبکه اسپانیایی “آنتنا “۳ و شبکه انگلیسی “بیبیسی” در اوایل سال جاری میلادی بود، حضور دارند.
طبق این گزارش، این کشورها در حال حصول پیشرفت تدریجی برای ساختن یک پرونده به منظور اعمال این محدودیتها هستند، اما مانع اصلی برای اعمال تحریمهای آنها، عدم اطمینانشان از چگونگی تاثیر تحریمها بر فرآیند میانجیگری در نروژ و مذاکرات در این کشور میان نمایندگان مادورو و مخالفانشان است.
یک مقام وزارت امور خارجه اسپانیا نیز خاطر نشان کرد: اولویت ما این نیست که تحریمهای جدیدی را اعمال کنیم اما همچنین اولویت ما بر این مبنا هم نیست که فشار را بر اعضای دولت ونزوئلا کم کنیم. فعلا تمرکز اصلی در حال حاضر بر گفتوگوهای انجام شده در نروژ است.
با این حال نمایندگان دولت و مخالفان ونزوئلا به رغم انجام دو دور نشست در نروژ، تا روز شنبه هنوز به توافقی برای آغاز کردن دور سوم مذاکراتشان برای چند روز دیگر در باربادوس دست پیدا نکردند.
گوآیدو هشدار داده است، تا زمانی که مادورو آماده اعلام فراخوان برای انتخابات ریاست جمهوری زودهنگامی نباشد، مخالفان به مذاکرات باز نخواهند گشت.
در عین حال دولت سوئد نیز اعلام کرده است اخیرا میزبان مذاکراتی میان قدرتهای بزرگ جهان که در ونزوئلا صاحب منافع هستند، بوده است، اما در این مذاکرات برگزار شده در شهر استکهلم هیچ یک از طرفهای داخلی ونزوئلا حضور نداشته، ولی در آن دیپلماتهایی از روسیه و همچنین فرستاده جدید اتحادیه اروپا برای ونزوئلا حضور داشتند.
هر گونه تحریمی از جانب اتحادیه اروپا علیه ونزوئلا نیازمند حمایت تمامی ۲۸ عضو این بلوک برای تصویب شدن است و این در حالی است که چهار کشور این اتحادیه شامل ایتالیا، یونان، اسلواکی و قبرس کشورهای اروپایی هستند که ریاست جمهوری خودخوانده گوآیدو را به رسمیت نشناختهاند.
یک دیپلمات ارشد اتحادیه اروپا گفت: زمانبندی این تحریمها به لحاظ سیاسی اهمیت دارد و این موضوع در حال حاضر تبدیل به مانعی برای اتفاق نظر شده است، اما در صورتی که مذاکرات اُسلو به شکست بینجامد و یا دولت ونزوئلا روند دستگیر کردن چهرههای مخالفان را تشدید و افراد جدیدی را دستگیر کند، این وضعیت میتواند تغییر پیدا کند.
برچسب ها :اتحادیه اروپا ،تحریم،ونزوئلا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0