تشکیل زنجیره تولید در حوزه زنبورداری
به گزارش قائم آنلاین، به نقل از سازمان جهاد کشاورزی گیلان، قاسم جوادزاده گفت: بسیاری از زنبورداران معتقدند اگرچه بسته بندی و فرآوری ارزش افزوده بالایی به دنبال دارد، اما ذائقه مردم بیشتر با عسلهای فلهای جور است و با این تفکر که عسلهای فلهای عسل طبیعی و سالم است، ترجیح میدهند عسلهایی که در
به گزارش قائم آنلاین، به نقل از سازمان جهاد کشاورزی گیلان، قاسم جوادزاده گفت: بسیاری از زنبورداران معتقدند اگرچه بسته بندی و فرآوری ارزش افزوده بالایی به دنبال دارد، اما ذائقه مردم بیشتر با عسلهای فلهای جور است و با این تفکر که عسلهای فلهای عسل طبیعی و سالم است، ترجیح میدهند عسلهایی که در ظرف یک بار مصرف و دبههای پلاستیکی فروخته میشود را بخرند.
وی افزود: زنبورداران هم میگویند عسل فلهای راحت تر به فروش میرسد و تمایلی به بسته بندی عسلهای تولیدی خود ندارند.
قاسم زاده با اشاره به زمان ماندگاری فساد ناپذیری عسل ادامه داد: بهترین شیوه بسته بندی و توزیع عسل در دنیا با توجه به گران بودن این محصول بسته بندی در مقیاس کوچک آن است؛ کاری که در ۳ واحد بسته بندی و فراوری عسل در گیلان انجام میشود.
وی با اشاره به ۵ هزار تن عسل تولیدی در گیلان گفت: ظرفیت بسته بندی و فرآوری این صنایع در گیلان ۲ هزار تن است که با توجه به سهم ۵ هزار تنی این استان در تولید عسل، کافی به نظر میرسد.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با تاکید بر این موضوع که توسعه صنایع بسته بندی عسل مستلزم تأمین حجم بالایی از نقدینگی از سوی صاحبان این دست صنایع بوده که از توان آنها خارج است، گفت: مهمترین راهکار در این باره تشکیل زنجیره تولید در حوزه زنبورداری است.
برچسب ها :جهاد کشاورزی ،زنبورداری، گیلان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0