کد خبر : 163460
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 20 ژوئن 2019 - 10:50
-

اختصاص ۱۵۰۰ هکتار از باغات سیستان و بلوچستان به کشت انبه

اختصاص ۱۵۰۰ هکتار از باغات سیستان و بلوچستان به کشت انبه

به گزارش قائم آنلاین، اردشیر شهرکی افزود: برداشت انبه در جنوب استان از اردیبهشت آغاز و در خرداد به پایان رسید. وی بیان کرد: ۱۴ هزار تن انبه از سطح باغات جنوب سیستان و بلوچستان برداشت و روانه بازار مصرف شد. اردشیر شهرکی با بیان اینکه ۹۰ درصد انبه تولیدی در این استان به صورت

به گزارش قائم آنلاین، اردشیر شهرکی افزود: برداشت انبه در جنوب استان از اردیبهشت آغاز و در خرداد به پایان رسید.

وی بیان کرد: ۱۴ هزار تن انبه از سطح باغات جنوب سیستان و بلوچستان برداشت و روانه بازار مصرف شد.

اردشیر شهرکی با بیان اینکه ۹۰ درصد انبه تولیدی در این استان به صورت سبز برای تهیه ترشی برداشت می شود افزود: شهرستانهای سرباز ، نیکشهر ، قصرقند و چابهار عمده مناطق کشت انبه در سیستان و بلوچستان هستند.

شهرکی گفت: انبه میوه گرمسیریست و سرشار از ویتامین های A ، B و C ، کربوهیدرات ها، اسیدهای چرب، پروتئین ها ، اسیدهای عالی و مواد معدنی است.

وی در خصوص برداشت چیکو در استان نیز گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال ۱۳۵۵ تن از این محصول برداشت و روانه بازار مصرف شود .

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با بیان این‌که این محصول گرمسیری عمدتا در شهرستان‌های چابهار، سرباز، کنارک و قصرقند کشت می‌شود، افزود: چیکو به عنوان میوه گرمسیری در سطح ۲۵۰ هکتار از باغات میوه سیستان و بلوچستان کشت می‌شود .

وی گفت: سیستان و بلوچستان با دارا بودن شرایط آب و هوایی تقریبا استوایی، گرم و مرطوب خواستگاه متنوع‌ترین میوه‌های گرمسیری کشور است به طوری که در تولید برخی میوه‌ها در ایران بی رقیب است .

شهرکی بیان کرد: چیکو یکی از درختان میوه مناطق گرمسیری است که در شهرستان‌های جنوب سیستان و بلوچستان به دلیل شرایط اقلیمی گرم و مرطوب بخوبی رشد می‌کند که هم مصرف خوراکی و هم دارویی دارد .

وی گفت: درخت چیکو رشد نسبتا کمی دارد ولی دارای عمر طولانی و در مقابل بادهای شدید نیز مقاوم است و خشکسالی متوالی را بخوبی تحمل می‌کند و از نظر تحمل شوری خاک نیز مشابه درختان خرماست.

وی اظهار کرد: میوه چیکو به دو شکل گرد و تخم مرغی است که در زمان نارس بسیار سفت و غیرقابل مصرف است و طعم شیرینی آن شبیه گلابی است، هم تازه خوری دارد و هم در تهیه شیرینی، سالاد و دسر مورد استفاده قرار می‌گیرد .

شهرکی گفت: میوه درخت چیکو مصرف خوراکی دارد، اما از بخش‌های مختلف آن مثل گل ها، برگ ها، میوه نارس، پوست و بذر چیکو نیز به عنوان دارو استفاده می‌شود .

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

20 + سه =