استفاده از ترکیبات فنلی عصاره پوست سبز گردو به جای آنتی اکسیدانهای مصنوعی
به گزارش قائم آنلاین، سارا صانعی در گفتوگو ، اظهار کرد: یک کار تحقیقاتی با عنوان استفاده از ترکیبات فنلی (گالیک اسید) عصاره پوست سبز گردو به جای آنتی اکسیدانهای مصنوعی در روغن سرخ کردنی (پالم اولئین) انجام دادم که مورد استقبال بسیاری از اسایتد و کارخانهها قرار گرفت. وی ادامه داد: در حالت عادی
به گزارش قائم آنلاین، سارا صانعی در گفتوگو ، اظهار کرد: یک کار تحقیقاتی با عنوان استفاده از ترکیبات فنلی (گالیک اسید) عصاره پوست سبز گردو به جای آنتی اکسیدانهای مصنوعی در روغن سرخ کردنی (پالم اولئین) انجام دادم که مورد استقبال بسیاری از اسایتد و کارخانهها قرار گرفت.
وی ادامه داد: در حالت عادی آنتیاکسیدانهایی که به روغنها به منظور جلوگیری از فساد اکسیداسیونی اضافه میشود، آنتیاکسیدانهای سنتزی BHA، BHT، TBHQ است که باعث سرطان میشود.
صانعی یادآور شد: در حال حاضر به منظور حفظ و افزایش سلامت مصرفکنندگان و نیز دستیابی به منابع طبیعی و ارزانقیمت تحقیقات در این زمینه ضروری است.
این کارشناس ارشد تکنولوژی تولید مواد غذایی و مدیریت بازرگانی و دکترای مدیریت کسب و کار تصریح کرد: پوست سبز گردو یکی از ضایعات کشاورزی است که حاوی آنتیاکسیدانهای طبیعی است.
وی بیان کرد: پژوهشهای بسیار اندکی در مورد تأثیر عصاره پوست سبز گردو به عنوان پاداکسنده طبیعی برونسیدیتی روغن سرخ کردنی پالم اولئین در ایران صورت گرفته و نتایج حاصل از آن نشان داد کاملاً قابل رقابت با آنتیاکسیدانهای مصنوعی است.
وی اضافه کرد: موضوعی که مهم است و باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرد؛ حفظ و افزایش سلامت مصرفکنندگان و دستیابی به منابع و محصولات جدید برای رسیدن به این مهم است.
برچسب ها :تکنولوژی،آنتی اکسیدان،گردو
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0