سیستان و بلوچستان به بازار ۲۲۰ میلیون نفری جهان دسترسی دارد
به گزارش قائم آنلاین، عبدالحکیم ریگی افزود: بازرگانی و ترانزیت ۲ ویژگی ملموس اقتصادی این استان محسوب میشوند . وی بیان کرد: یکی از امتیازات صادرات در سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه عدم بکارگیری دلار در معاملات است به طوری که بهترین نوع معاملات اقتصادی یعنی پایاپای (کالا به کالا) در این مرزها انجام
به گزارش قائم آنلاین، عبدالحکیم ریگی افزود: بازرگانی و ترانزیت ۲ ویژگی ملموس اقتصادی این استان محسوب میشوند .
وی بیان کرد: یکی از امتیازات صادرات در سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه عدم بکارگیری دلار در معاملات است به طوری که بهترین نوع معاملات اقتصادی یعنی پایاپای (کالا به کالا) در این مرزها انجام میشود .
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به ظرفیت بالای این استان در امر تجارت و ترانزیت هم اینک ۳۰ شرکت حمل و نقل بین المللی در این استان مشغول فعالیت هستند .
وی خواستار معرفی سیستان به عنوان بندر خشک شد و افزود: ضروری است با فراهم شدن زیر ساختهای لازم در این استان مهم و مرزی زمینه توسعه تجارت و صادرات را در کشور فراهم کنیم .
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: هزار و ۲۵۰ پروانه بهره برداری صنعتی در این استان صادر شده است که تنها ۱۵ واحد آن ظرفیت اشتغال بیش از ۱۰۰ نفر را دارند و بیشتر این واحدها کوچک و کارگاهی هستند .
نادر میرشکار بر راه اندازی زیر ساختهای حوزه صنعت و معدن در سیستان و بلوچستان تاکید کرد و افزود: این استان نیازمند بسته خاص در زمینه اقتصادی است تا با برخورداری از مزیتهای فراوان تجارت تأمین کننده نیاز کالاهای اساسی کشور باشد .
علیرضا نورا معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری سیستان و بلوچستان نیز در این نشست بر احیای مجدد سازمان عمران سیستان، تصویب منطقه آزاد سیستان و اجرایی شدن منطقه ساحلی مکران تاکید کرد.
برچسب ها :اتاق بازرگانی،جمهوری اسلامی،بلوچستان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0