کد خبر : 165419
تاریخ انتشار : جمعه 28 ژوئن 2019 - 23:15
-

انجام ۴۰۹ مورد اطفای حریق و امداد و نجات در آمل

انجام ۴۰۹ مورد اطفای حریق و امداد و نجات در آمل

به گزارش قائم آنلاین، پیروز کاویانپور در گفت وگو با خبرنگار ما با اشاره به اینکه از ابتدای امسال ۴۰۹ مورد عملیات اطفای حریق و امداد و نجات صورت گرفت، گفت: ۱۵۱ مورد اطفای حریق و ۲۵۸ مورد عملیات امداد و نجات بوده است. وی با بیان اینکه فضای سبز بیشترین تعداد را در بخش

به گزارش قائم آنلاین، پیروز کاویانپور در گفت وگو با خبرنگار ما با اشاره به اینکه از ابتدای امسال ۴۰۹ مورد عملیات اطفای حریق و امداد و نجات صورت گرفت، گفت: ۱۵۱ مورد اطفای حریق و ۲۵۸ مورد عملیات امداد و نجات بوده است.

وی با بیان اینکه فضای سبز بیشترین تعداد را در بخش اطفای حریق داشته است، عنوان کرد: ۳۹مورد فضای سبز، ۲۹ مورد مسکونی و مابقی، حریق خودرو، موارد صنعتی، تجاری و… بوده اند.

سرپرست سازمان آتش نشانی شهر آمل تصریح کرد: در عملیات امداد و نجات، بیشترین حادثه گرفتن حیوانات بوده است که به ۱۱۷ مورد می رسد، ۴۳ مورد آسانسور و مابقی سقوط در چاه، تصادف، درآوردن انگشتر، باز کردن درب، سقوط اشیا و اجسام و.. می باشد.

وی افزود: سال ۷۸ که وارد آتش نشانی شده بودم، تعداد اطفای حریق بخاطر وجود، بخاری قطره ای و.. زیاد بود و کمتر شبی می شد، که آتش سوزی نداشته باشیم، اما امروزه به خاطر رعایت بیشتر ایمنی و وجود گاز حادثه های از این دست کمتر رخ می دهد.

کاویانپور ادامه داد: در حال حاضر بیشتر عملیات های امداد و نجات، تصادفات جاده ای، عملیات در آسانسور است، که چند دوره با نظام مهندسی جلسه برگزار شد و در نتیجه برای تاییده آسانسور سختگیرهای بیشتری صورت گرفت.

وی هدف اش را معطوف به آموزش دانست و خاطرنشان کرد: برنامه های آموزش و پیشگیری در سطح مدارس، ادارات، اصناف صورت می گیرد و در صورت لازم گواهی نیز به آنان داده می شود.

این مسئول با بیان اینکه از نظر تجهیزات مانند کلان شهرها هستیم، تصریح کرد: ۵ ایستگاه، ۱۰۳ نیروز عملیاتی و ۱۸ نیروی اداری در سه شیفت برای خدمت رسانی به مردم آماده هستند، زمان عصر در میدان اصلی شهر ماشین های آتش نشانی حضور دارند تا در صورت بروز حادثه خود را به سرعت به محل برسانند.

وی اظهار کرد: آتش نشانی شغل نیست، عشق است، حتی کسانی که بازنشسته می شوند باز هم نمی توانند از این حرفه دست بکشند.

کاویانپور ادامه داد: زمان استاندارد برای حضور آتش نشان ها تا محل حادثه سه دقیقه است و کمتر از یک دقیقه باید لباس ها را بپوشند.

وی با بیان اینکه در خرداد ماه امسال ۱۶۵ عملیات اطفای حریق و امداد و نجات صورت گرفته است، گفت: از این تعداد ۶۵ مورد اطفای حریق و ۱۰۰ مورد عملیات امداد و نجات بوده است.

سرپرست سازمان آتش نشانی شهرستان آمل در پایان گفت: از ۴۰۹ حادثه از ابتدای امسال ۳۲۹ مورد درون شهری و مابقی در روستاهای اطراف و در محدوده  رخ داده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سه × یک =