برگزاری همایش هم اندیشی و همدلی اقوام در گچساران
به گزارش قائم آنلاین، غلامرضا تاجگردون در همایش هماندیشی و همدلی اقوام در گچساران افزود: وحدت آن است که به ریسمان الهی چنگ بزنیم. وحدت این نیست که همه با من باشند بلکه وحدت آن است که همه با خدا باشند. وی اظهار کرد: قومیت زیرساخت افراد، زیرساخت هویت افراد در جامعه است. قومیت زیر
به گزارش قائم آنلاین، غلامرضا تاجگردون در همایش هماندیشی و همدلی اقوام در گچساران افزود: وحدت آن است که به ریسمان الهی چنگ بزنیم. وحدت این نیست که همه با من باشند بلکه وحدت آن است که همه با خدا باشند.
وی اظهار کرد: قومیت زیرساخت افراد، زیرساخت هویت افراد در جامعه است. قومیت زیر ساختی است که افراد در جامعه به واسطه آن هویت پیدا میکنند.
نماینده مردم شهرستانهای گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جوامع نیز با این شکل هویت مییابند و هیچ قومی بر قوم دیگر برتری نداشته و نخواهد داشت. هیچ قومی حاشیه نیست و اصل داشتن یک رویکرد ترکیبی دین، وطن و قوم است که برای ما مسلمانان برتری دین کاملاً مشخص است.
تاجگردون بیان کرد: ترکیب این سه مورد عنوان شده میتواند یک جامعه را خوب نگه دارد. مذهب و دین ما همه یکی بوده فرهنگ لر و ترک نیز مانند هم است تنها زبان ما با هم تفاوت دارد که این موجب نمیشود که بین ما اختلاف ایجاد شود.
وی با اشاره به اینکه زمانی گچساران را ۷۲ ملت مینامیدند، ادامه داد: امروز ما به نقطهای نزدیک شدیم که باید از ظرفیتهای فرهنگی خود استفاده کنیم.
نماینده مردم شهرستانهای گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: همه آحاد جامعه باید با هم و در کنار هم تلاش کنند و این را بدانیم وحدت اقوام فقط برای انتخابات نیست.
تاجگردون گفت: وحدت اقوام فقط برای انتخابات نیست و همه مشکلات ما مسائل سیاسی نبوده و امروز در چنین ایامی نیاز جامعه به وحدت و همدلی است.
وی اضافه کرد: امروز باید در کنار هم تلاش خود را به کار ببندیم و در راستای پیشرفت و آبادانی جامعه و ایجاد امنیت کمک کنیم.
مردم نیاز به وحدت و انسجام بیشتری دارند
فرماندار شهرستان گچساران هم گفت: سالهای اخیر مشکلات اقتصادی به سبب تحریمهای دشمنان بر مردم روز به روز افزایش یافته است و مردم نیاز به وحدت و انسجام بیشتری دارند.
به گزارش ایسنا، احمد علی خوان پایه در این همایش افزود: شهرستان گچساران از تنوع قومی و طوایفی برخوردار است که این اقوام با اتحاد و همدلی در کنار هم با توجه به مشترکات بسیار زندگی میکنند.
وی اظهار کرد: باید همدلی و تعامل بیشتری بین مردم و مسئولان این شهرستان برقرار شود.
خوان پایه عنوان کرد: سالهای اخیر مشکلات اقتصادی به سبب تحریمهای ظالمانه دشمنان بر مردم روز به روز افزایش یافته است و مردم نیاز به وحدت و انسجام بیشتری دارند.
وی گفت: دولت خدمات بیشتری را در زیرساختها انجام خواهد داد و آرامش و امنیت و رفاه در گرو همکاری مردم با دولت خواهد بود.
فرماندار گچساران خاطرنشان کرد: بیانیه گام دوم رهبر انقلاب در باب مشارکت و همدلی مردم بیشتر ضروری است.
خوان پایه اضافه کرد: در این برهه زمانی این همایش برگزار شد تا روز به روز همدلی بین مردم و دولت را مشاهده کنیم.
نمیتوانیم شعار همدلی و همزبانی بدهیم اما جور دیگری عمل کنیم
فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: نمیتوانیم شعار همدلی و همزبانی بدهیم اما جور دیگری عمل کنیم، مردم باسواد و فهیم هستند و میبینند.
به گزارش ایسنا، سردار حمید خرم دل در همایش هماندیشی و همدلی اقوام در شهرستان گچساران افزود: آنچه که موجب وحدت و انسجام ما شده است همان اسلام و ملیت ما است.
وی بیان کرد: امروز این عوامل وحدت، انسجام و همدلی باید در جامعه پیاده شود.
فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: باید دقت کرد و دید که آیا مسئولین ما در ادارات و مجموعههای مختلف انتخاب مدیران را براساس شایستگی انجام میدهند و یا این انتخاب حزبی و طایفه گرایی انجام میشود.
سردار خرمدل عنوان کرد: تا این مسائل را حل نکنیم و به یک بلوغ فکری و سیاسی نرسیم وضعیت همین خواهد بود.
وی ادامه داد: باید به درجهای از فهم سیاسی و اجتماعی برسیم که نگوییم که این فرد چون متعلق به این طایفه است ولو شاخصهای مدیریتی هم نداشته باشد، باید برای مدیریت انتخاب شود. اینگونه انتخابها قطعاً موجب حقارت و کینه خواهد شد.
سردار خرمدل بیان کرد: وقتی که میخواهیم استخدامی در ادارات انجام دهیم آیا مسائل شایستگی فردی رعایت میکنیم. این عوامل هستند که در واقع موجبات رنجش و کدورت مردم را فراهم میکنند.
فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: آیا انتخاب افراد باید براساس شایستگیها صورت گیرد یا براساس قومی و قبیلهای انجام شود.
سردار خرمدل اضافه کرد: در این مدت حضورم در این استان این اختلافات و کدورتها و ناراحتیها را از این منظر می بینم وگرنه اتحاد رمز پیروزی ماست اما در درون خود دچار مشکل هستیم.
وی گفت: ظرفیتهای بسیار خوبی در این استان وجود دارد ولی بحثهای حزبی و طایفه ای و قبیلهای به استان آسیب میزند.
فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: خیلیها از عوامل قبیلهای و طایفهای گله مند هستند که در نهایت تبدیل به کینه خواهد شد. متأسفانه شرایطی پیش آمده است که همدیگر را دیگر باور نداریم.
وی افزود: اینکه قبیله و طایفه و کشورمان را دوست داشته باشیم بسیار عالی است و آنچه که مذموم است برتری دادن یک قوم بر قوم دیگری است.
فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: باید از این ظرفیت قومی و قبیلهای در جهت مثبت استفاده کرد نه تنها در مواقع نزاعها و انتقام گیری ها . باید بدانیم مردم خیلی از مسائل و مشکلات را تحمل میکنند اما تبعیض و بی عدالتی را تحمل نمیکنند.
وی گفت: این موارد موجب کینه میشود و ناامیدی را به جامعه تزریق میکند و لذا این جلسات باید به نوعی هم شکلش عوض شود و همه ریش سفیدان و معتمدین حرفشان را بزنند و به یک فهم مشترک برسیم.
سردار خرمدل اضافه کرد: مسئولین همه وظیفه داریم که در کنار مردم مشکلات استان را حل کنیم. به عنوان مجموعه سپاه در کنار همه هستیم و همه ظرفیت ما در خدمت مسئولین و مردم خواهد بود.
باید از عوامل همدلی و وحدت حراست و صیانت کرد
نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد هم گفت: باید از عوامل همدلی و وحدت در یک جامعه حراست و صیانت کرده و کینهها را از جامعه و خود دور کنیم.
به گزارش ایسنا، آیت الله سید شرف الدین ملک حسینی در همایش هماندیشی و همدلی اقوام در شهرستان گچساران افزود: تمامی هویتها و شناسنامه انسان باید در یک شناسنامه و هویت هضم شود و به کرامت نهایی وقتی خواهید رسید که تمامی ویژگیهای بنی آدم را کسب کنید.
وی بیان کرد: مرزهای زمان، مکان و طایفه برای هر شخصی وجود دارد اما انسان، انسان است و کرامت انسانی یعنی ایمان و تقوا که وجودشان افتخار دارد.
نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در کلام مقام معظم رهبری همدلی و هم زبانی بروزمی کند، خداوند انسانها را با افکار متفاوت آفریده و ایمان یعنی هضم این اندیشهها در یک وحدت الهی است.
آیت الله ملک حسینی عنوان کرد: هویت دیگر انسان هویت طایفه ای اوست، هویت دیگر هویت ایلی و هویت دیگر هم قومی میشود که نه افتخار و نه ننگ برای او محسوب میشود.
وی ادامه داد: افرادی که تقوا دارند دارای کرامت و اصالت و شرافت و کرامت به عنوان سه ویژگی هستند.
آیت الله ملک حسینی بیان کرد: امروز هم هویتهای پستی و منصبی در کنار مرزهای قومیتی و طایفهای بوجود آمده اما کرامت انسانی جایگاه ارزشمندی دارد که همان شایسته افتخار است.
وی افزود: باید از عوامل همدلی و وحدت در یک جامعه حراست و صیانت کرده و کینه ها از جامعه و خود دور کنیم.
آیت الله ملک حسینی بیان کرد: اگر وزن کشیهای اجتماعی و تعصبات قومی بر ما حاکم شود وضعیت نابهنجاری را بوجود خواهد آورد.
وی اضافه کرد: پیدایش این ناهنجاریها موجب پیدایش رذیلتها خواهد بود؛ انسان باید به سمت سعادت گام بردارد.
به گزارش ایسنا، همایش هماندیشی و همدلی اقوام با حضور نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد، استاندار، نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی و مسئولان استانی و شهرستانی در گچساران برگزار شد.
برچسب ها :همایش،مجلس ،شورای اسلامی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0