کمبود ویتامین D در کودکی منجر به فشار خون بالا در بزرگسالی میشود
به گزارش قائم آنلاین، مطالعه اخیر محققان نشان داد که کمبود ویتامین D از زمان تولد تا دوران کودکی با افزایش خطر ابتلا به فشار خون بالا در نوجوانی مرتبط است. براساس گزارش «آسینایج»، محققان برای انجام این مطالعه، ۷۷۵ کودک را از زمان تولد تا سن ۱۸ سالگی مورد بررسی قرار دادند. زمانی که
به گزارش قائم آنلاین، مطالعه اخیر محققان نشان داد که کمبود ویتامین D از زمان تولد تا دوران کودکی با افزایش خطر ابتلا به فشار خون بالا در نوجوانی مرتبط است.
براساس گزارش «آسینایج»، محققان برای انجام این مطالعه، ۷۷۵ کودک را از زمان تولد تا سن ۱۸ سالگی مورد بررسی قرار دادند. زمانی که آنها را با کودکان سالم مقایسه کردند دریافتند که کودکانی که با کمبود ویتامین D متولد شده بودند، تقریبا ۶۰ درصد خطر ابتلا ب فشار خون بالا را در سنین ۶ تا ۱۸ سالگی افزایش دادند.
«گویینگ وانگ» سرپرست نویسندگان این مطالعه گفت: در حال حاضر آکادمی اطفال آمریکا هیچ توصیهای را برای غربالگری سطوح ویتامین D تمام زنان باردار و کودکان ارائه نکرده است. یافتههای ما نشان میدهد که غربالگری و درمان کمبود ویتامین D در دوران بارداری و اوایل کودکی میتواند بر روی کاهش فشار خون در طول زندگی موثر باشد.
گفتنی است؛ ویتامین D برای جذب کلسیم و تقویت استخوانها ضروری است. هنگامی که در معرض نور خورشید قرار میگیریم یا غذاهای حاوی این ویتامین را مانند تخممرغها، ماهیها و شیر محصولات غنیشده مصرف میکنیم، بدن ما به طور طبیعی ویتامین D را تولید میکند.
برچسب ها :ویتامین،فشار خون ،کلسیم
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0