شورای حل اختلاف ویژه فرهنگ و رسانه تشکیل میشود
به گزارش قائم آنلاین، به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در این نشست غلامحسین اسماعیلی با تبریک دهه کرامت گفت: به دلیل جایگاه ویژه سخنگویی قوه قضائیه، لازم است تعامل بیشتری با اصحاب رسانه و مبادی ذیربط در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برقرار شود؛ زیرا امروز متأسفانه
به گزارش قائم آنلاین، به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در این نشست غلامحسین اسماعیلی با تبریک دهه کرامت گفت: به دلیل جایگاه ویژه سخنگویی قوه قضائیه، لازم است تعامل بیشتری با اصحاب رسانه و مبادی ذیربط در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برقرار شود؛ زیرا امروز متأسفانه از طریق قاب رسانهای تصویر خوبی از قوه قضائیه به جامعه ارائه نمیشود.
او تصریح کرد: البته بخشی از این نگاه به واسطه وجود نقص در اطلاعرسانی قوه قضائیه و بخش دیگری مربوط به اصحاب رسانه در شقوق مختلف آن است و چنانچه تعامل سازندهای از طریق این نشستهای مشترک ایجاد شود، میتوان تصویر ارائه شده را اصلاح کرد؛ مانند شبهاتی که از طریق رسانهها در روزهای اخیر درباره ماده ٤٧ آئین نامه نحوه اجرای حدود، قصاص و … مطرح شده که واقعیت ندارد و صرفاً ناشی از برداشتهای مربوط به حکم شرعی بوده و ناشی از قرارداد میان بیمهگذار و بیمهگر شکل میگیرد.
اسماعیلی اظهار کرد: اما در رسانهها به نحو دیگری مطرح میشود و در این خصوص وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای اصلاح امور گامهایی مثبت میتواند بردارد؛ ضمن اینکه رهبر معظم انقلاب در دیدار با مسئولان عالی قوه قضائیه بر همکاری سایر رسانهها با این قوه برای ارائه تصویری مناسب و هنرمندانه از اقدامات صورت گرفته تاکید فرمودند.
اسماعیلی در ادامه تاکید کرد: به همکاران قضائی تذکر داده شده که در حوزه فرهنگ و رسانه تا آنجا که ممکن است مراتب و موضوعات مدیریت شود که صرفاً برخورد قضائی صورت نپذیرد و به نحوی این موضوع منجر به اباحه گری نشود. بنابراین استمرار این نشستها میتواند در رسیدن به اهدافی که به آنها اشاره شد مؤثر و نقش آفرین باشد.
در ادامه این نشست سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز با تبریک دهه کرامت و قدردانی از میزبانی دادگستری استان تهران گفت: با توجه به مناسبات ایجاد شده بین دستگاه قضا و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امید میرود که قضات در موارد مربوط به تخلفات روش نرم را بر روش سخت مقدم بدانند.
او افزود: چنین جلساتی میتواند موجب تقویت همفکری و سطح تعاملات شود زیرا همه ما در بخشهای مختلف جز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به شمار میرویم و مردم ما را در غیر تقسیم بندیهای موجود و به صورت یک جا ارزیابی میکنند. در زمانی که از سوی دشمنان اسلام شرایط کشور به شدت حساس است، افزایش سطح تعاملات در حوزههای مختلف ضرورت دارد.
صالحی خاطرنشان کرد: در حال حاضر میزان حجم تولیدات فرهنگی ارتقا یافته و سطح کیفی آنها نیز به تدریج بهبود مییابد و سعی ما این است که از بعد نظارتی مطابق با مقررات رفتار کنیم و تشکیل شورای حل اختلاف ویژه فرهنگ و رسانه میتواند گام بلندی در مسیر تعامل هر چه بهتر قوه قضائیه به شمار آید.
او تصریح کرد: البته ما منکر تخلفات نیستیم ولی اگر خود وزارتخانه در مسیر برخورد و تماس با تخلفات قرار بگیرد با هزینه کمتری موضوع خاتمه خواهد یافت زیرا شناختهای درون سازمانی، توانمندیهای بهتری برای حل معضلات در پی خواهد داشت.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: مقوله دیگر احضار مدیران ارشد و میانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به مراجع قضائی است که این امر با تعاملات قبلی باید انجام شود تا جایگاه اقتدار و موقعیت یک مدیر در نظام مورد خدشه قرار نگیرد.
وی افزود: ظرفیتها و حوزههای تعاملی گستردهای از قبیل پیشگیری از وقوع جرم، ارتقای سطح سواد رسانهای، عفاف و حجاب و … داریم که میتواند منشأ اقدامات مشترک در آینده باشد زیرا همه دلسوزان نظام به قوه قضائیه مقتدر و معتمد، اعتماد راسخ دارند.
در این نشست جمعی از مدیران حاضر در جلسه به بیان مطالب و مشکلات مربوط به حوزههای مسئولیتی خود پرداختند که پس از انجام مباحث کارشناسی لازم، راهکارهای مناسب برای افزایش تعامل میان دادگستری کل تهران و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه و در پایان بر ادامه برگزاری چنین جلساتی تاکید شد.
پیش از این اولین نشست مشترک وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دادگستری تهران به میزبانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در محل این وزارتخانه برگزار شده بود.
برچسب ها :دادگستری ، وزارتخانه ، رسانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0