کد خبر : 168810
تاریخ انتشار : جمعه 12 جولای 2019 - 17:00
-

اذعان شخص دوم سفارت انگلیس به پشیمانی لندن از همراهی با آمریکا علیه ایران

اذعان شخص دوم سفارت انگلیس به پشیمانی لندن از همراهی با آمریکا علیه ایران

به گزارش قائم آنلاین، منطقه اردبیل، دبیر اول‌های سفارتخانه چهار کشور اروپایی در بدو ورود به اتاق بازرگانی اردبیل از غرفه‌های مختلف نمایشگاه مجازی توانمندی‌های صنعتی و تولیدی استان اردبیل بازدید کرده و با برندهای مشهور در حوزه آب‌های معدنی نوشیدنی، صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی، تولید محصولات متنوع معدنی و … آشنا شده

به گزارش قائم آنلاین، منطقه اردبیل، دبیر اول‌های سفارتخانه چهار کشور اروپایی در بدو ورود به اتاق بازرگانی اردبیل از غرفه‌های مختلف نمایشگاه مجازی توانمندی‌های صنعتی و تولیدی استان اردبیل بازدید کرده و با برندهای مشهور در حوزه آب‌های معدنی نوشیدنی، صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی، تولید محصولات متنوع معدنی و … آشنا شده و از این توان تولیدی استان اردبیل شگفت زده شدند.

به دنبال این بازدید معاونان سفرای چهار کشور اروپایی اتریش، اسلوونی، سوئد و بریتانیا در سالن کنفرانس اتاق بازرگانی اردبیل پای مذاکره دوجانبه با مسئولان بخش خصوصی نشستند تا هر دو طرف با اعلام توان و بضاعت خود نسبت به افزایش همکاری‌های متقابل و بیان ظرفیت‌ها اقدام کنند.

وزیر مختار، معاون سفیر و مدیر انجمن فرهنگی اتریش به سفر دو سال پیش به اردبیل و رایزنی با مسئولان اتاق اردبیل اشاره و اظهار کرد: ظرفیت‌های گردشگری اردبیل بی‌نظیر است و ما به عنوان یک کشور تاریخ‌ساز و تمدن‌ساز تلاشمان بر این است تا روابط سیاسی، فرهنگی و اقتصادی خود را با ایران تقویت کنیم که در همین راستا شبکه تعاملی خوبی را با ایران برقرار کرده و از طریق اتحادیه اروپا پیگیر افزایش این سطح روابط هستیم.

الکساندر ریگر با قدردانی از میزبانی شهرداری و شورای شهر و اتاق اردبیل از هیئت اروپایی خاطرنشان کرد: مناظر زیبا و طبیعی اردبیل شباهت زیادی به اتریش دارد و ما به راحتی می‌توانیم در تقویت تعاملات صنعت گردشگری با همدیگر سودمند به نفع مردم دو کشور حرکت کنیم.

وی به دو پروژه مهم در تقویت ارتباطات با ایران اشاره کرد و افزود: توسعه صنایع دستی و ارائه آخرین آموزش‌ها و برنامه‌های تعلیمی در این زمینه در دستور کار است که صنعتگران دو کشور می‌توانند در تولید آثار صنایع دستی این توان را به اشتراک بگذارند.

ریگر بیان کرد: دومین پروژه هدفگذاری شده کشور اتریش در ایران برگزاری سمپوزیوم علمی و تخصصی در بخش گردشگری سلامت و اکوتوریسم است که ۲۵ و ۲۶ سپتامبر در تهران برگزار خواهد شد.

دبیر اول سفارت اسلوونی نیز در این نشست در سخنانی اظهار کرد: شباهت زیادی بین اردبیل با اسلوونی وجود دارد. از قدیم روابط دوستانه دو کشور ایران و اسلوونی سبب شده تا نقاط مشترک و هدفگذاری غنی را در بخش گردشگری دنبال کنیم.

پروشینکا به فعالیت آکادمی زنبورداری در این کشور و ضرورت بهره‌گیری زنبورداران اردبیل از توان علمی و فنی این مجموعه اشاره کرد و گفت: با نامگذاری ۲۰ می به نام روز زنبورداری در اتحادیه اروپا ما اهمیت و جایگاه عسل و آثار و خواص آن را در سلامت انسان به شهروندان اروپایی متذکر می‌شویم اما کیفیت عسلی که در اردبیل مشاهده کردیم به مراتب بیشتر از اسلوونی است.

وی با بیان اینکه از هر چهار شهروند اسلوونی یک نفر زنبوردار است، تصریح کرد: برپایه صنعت کندو می‌توانیم ارتباط قوی و محکمی را با شهر اردبیل به عنوان مرکز و برند تولید عسل سبلان برقرار کنیم.

نفر دوم سفارت سوئد در ایران نیز در این دیدار به دیرینگی حضور شرکت‌های بزرگ و صنعتی این کشور در ایران اشاره کرد و گفت: بعد از برجام هیئت‌های متعددی از اروپا به ایران سفر کردند تا به تقویت ارتباطات کمک کنند اما تحریم‌های آمریکایی مشکلات جدی را برای کمپانی‌های سوئدی حاضر در ایران به وجود آورده ولی همچنان برند ولوو و اسکانیا در ایران مطرح است.

نیلسون بیان کرد: امیدواریم با رفع تحریم‌های کنونی شرکت‌های سوئدی با فراغ بال در ایران حضور پیدا کنند هر چند که ما از تحریم‌های آمریکایی حمایت نمی‌کنیم و دنبال راهکاری هستیم تا جذب سرمایه‌گذاری‌های مشترک و مشارکت‌های دوجانبه را شاهد باشیم.

وی وجود ۲۵۰ هزار ایرانی ساکن سوئد را در تقویت این روابط یادآور شد و تصریح کرد: در سفری که به اردبیل داشتیم و صعودی که به سبلان خواهیم داشت ما به عنوان نماینده این شهر ظرفیت‌های گردشگری اردبیل را به هموطنانمان در سوئد اعلام خواهیم کرد.

دبیر اول سفارت انگلیس در ایران نیز حفظ روابط ایران و بریتانیا را ضروری خواند و اضافه کرد: قطعاً آمریکا از تحریم ایران ضربه خواهد خورد و ما خودمان از برخی کارها، اقدامات و همراهی با آمریکا اظهار پیشمانی می‌کنیم به دنبال راه حلی هستیم تا برجام حفظ شود.

جاینز برکت به تشدیدهای بانکی و بیمه‌ای ایران از سوی آمریکا اشاره و خاطرنشان کرد: امیدواریم با حل مشکل تراکنش مالی و بانکی بین ایران و اتحادیه اروپا زمینه برای افزایش تعاملات دو جانبه نیز فراهم آید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

3 × سه =