پدر امنیت رایانهها درگذشت
به گزارش قائم آنلاین، به نقل از انگجت، “فرناندو کورباتو “(Fernando Corbato) دانشمندی که در زمینه علوم رایانه فعالیت میکرد و برای اولین بار پسورد رایانه را اختراع کرد، در سن ۹۳ سالگی درگذشت. وی در سال ۱۹۲۶ میلادی در کالیفرنیای آمریکا به دنیا آمد و تحصیلات خود را در دانشگاههای بزرگ و مطرح “مؤسسه
به گزارش قائم آنلاین، به نقل از انگجت، “فرناندو کورباتو “(Fernando Corbato) دانشمندی که در زمینه علوم رایانه فعالیت میکرد و برای اولین بار پسورد رایانه را اختراع کرد، در سن ۹۳ سالگی درگذشت.
وی در سال ۱۹۲۶ میلادی در کالیفرنیای آمریکا به دنیا آمد و تحصیلات خود را در دانشگاههای بزرگ و مطرح “مؤسسه فناوری کالیفرنیا” و “مؤسسه فناوری ماساچوست” گذارند.
این محقق بزرگ کانسپت پسورد رایانه را زمانی اختراع کرد که “سیستم اشتراک زمانی سازگار ” خود را سازماندهی میکرد.
این سیستم این امکان را فراهم میکند که چند نفر به طور همزمان از یک رایانه استفاده کنند که برای اولین بار در سال ۱۹۶۱ میلادی معرفی شد.
اختراع وی باعث شد که به ایجاد امنیت دیجیتالی کمک شود و علاوه بر آن پاسخهای رایانهای از چند ساعت به ثانیه تقلیل یابد.
اصولاً برنامهنویسان، کورباتو را به خاطر “قانون کورباتو” میشناسند که میگوید تعداد خطهای برنامهای که یک برنامهنویس در یک بازه زمانی مینویسد، ثابت و مستقل از زبان برنامهنویسی است.
وی چند سال پس از اختراع پسورد رایانه به این نتیجه رسید که رمزهای رایانهای هم مشکلات مخصوص خود را دارند و اینترنت، ورود به سیستم رایانهای را به نوعی به یک کابوس تبدیل میکند.
به هر حال صنعت رایانهها در دنیای امروز به سمت و سویی میرود که از پسوردها فاصله میگیرد تا امنیت رایانه را افزایش دهد و از ربودن حسابهای کاربری جلوگیری کند. ولی قطعاً کار فرناندو کورباتو به ایجاد اصولی در رایانش مدرن کمک کرد.
کورباتو موفق شد طی زندگی ارزشمند خود جوایزی همچون جایزه معتبر “تورینگ” را هم دریافت کند.
پدر پسورد رایانه در نهایت در سن ۹۳ سالگی و در اثر ابتلاء به بیماری دیابت درگذشت.
برچسب ها :رایانه،برنامهنویس،فرناندو کورباتو
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0