کد خبر : 169830
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 16 جولای 2019 - 16:05
-

در حوزه توسعه جایگاه مدیریتی زنان نباید وارد چالش رقابت‌های جنسیتی شویم

در حوزه توسعه جایگاه مدیریتی زنان نباید وارد چالش رقابت‌های جنسیتی شویم

به گزارش قائم آنلاین، دکتر منصور غلامی در دومین نشست مشاوران امور زنان و خانواده دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی که امروز (سه‌شنبه) در باغ موزه نگارستان برگزار شد، اظهار داشت: توجه و تمرکز ما در تصمیم‌گیری و سیاستگذاری در حوزه‌های مرتبط با فعالیت‌های بانوان باید مبتنی بر توانمندی‌ها و شایستگی‌های زنان و شیوه‌های بروز

به گزارش قائم آنلاین، دکتر منصور غلامی در دومین نشست مشاوران امور زنان و خانواده دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی که امروز (سه‌شنبه) در باغ موزه نگارستان برگزار شد، اظهار داشت: توجه و تمرکز ما در تصمیم‌گیری و سیاستگذاری در حوزه‌های مرتبط با فعالیت‌های بانوان باید مبتنی بر توانمندی‌ها و شایستگی‌های زنان و شیوه‌های بروز آن باشد. در این عرصه اگر بخواهیم به رقابت و نگاه جنسیتی تأکید کنیم حتماً شکست خواهیم خورد.

وی در ادامه بر “لزوم بهره‌برداری حداکثری از ظرفیت‌های مدیریتی، علمی و خدمت‌رسانی بانوان در کنار نقش مؤثر آنها در امور خانواده” تاکید کرد و افزود: نگاه ما در این بخش باید به‌گونه‌ای باشد که خانم‌ها به‌عنوان عضوی از جامعه هر کجا که توانمندی و ظرفیت آنها ایجاب می‌کند، در جایگاه و موقعیت خدمتگزاری و اثربخشی قرار گیرند و به فعالیت بپردازند.
دکتر غلامی در بخش دیگری از سخنان خود به روند خوب هماهنگی مشاور وزیر علوم در امور بانوان با مشاوران زنان در دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی جمعیت برگزیده‌ای از بانوان را داریم که از ظرفیت‌های بالایی برخوردار هستند و به‌عنوان الگو و مرجع بسیار ارزشمندی در جامعه به حساب می‌آیند.

وی افزود: ما در میان بانوان تحصیل‌کرده، از جامعه علمی قدرتمندی برخوردار هستیم و با برقراری نشست‌های کارشناسی و ویژه می‌توان از جامعه زنان دانشجویی، اعضای هیئت علمی و کارکنان بخواهیم که در جهت رشد علمی و فرهنگی‌شان تلاش بیشتری کرده و توانمندی‌هایشان را از راه‌های بسیاری در جامعه نشان دهند.

وزیر علوم تاکید کرد: مشاوران زنان در دانشگاه‌ها باید تلاش کنند تا نگاه مدیران در راه توسعه فعالیت‌های مرتبط با بانوان تغییر کند؛ چرا که تأثیرگذاری در نگاه مدیران می‌تواند در پیشبرد برنامه‌های مرتبط با حوزه بانوان بسیار مؤثر باشد.

وی با اشاره به میزان جذب اعضای هیئت‌علمی زن در دانشگاه‌ها گفت: درگذشته جذب اعضای هیئت‌علمی زن در دانشگاه‌ها کمتر از ۲۰ درصد بود اما در سال‌های ۹۶ و ۹۷ این آمار به حدود ۲۷ درصد رسیده است. این امر نشان‌دهنده نگاه مثبت در وزارت علوم و مجموعه آموزش عالی در جذب اعضای هیئت‌علمی زن است.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، نشست یک روزه مشاوران امور زنان و خانواده دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی با حضور دکتر غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، خانم دکتر ابتکار، معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور و خانم دکتر کیاسالاری، مشاور وزیر علوم در امور بانوان در باغ موزه نگارستان تهران از صبح امروز آغاز شد و تا عصر امروز ادامه می‌یابد.

سخنرانی تعدادی از مشاوران امور بانوان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، ارائه گزارش عملکرد حوزه مشاوران، بحث و بررسی درخصوص چالش‌های پیش روی مشاوران در اجرای وظایف و بررسی شرح وظایف مشاوران زنان و خانواده دانشگاه‌ها از جمله محورهای این نشست عنوان شده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سه × 1 =