کد خبر : 170797
تاریخ انتشار : یکشنبه 21 جولای 2019 - 17:25
-

دانشگاه‌های دنیا به جنگ با تغییرات آب و هوایی می‌روند

دانشگاه‌های دنیا به جنگ با تغییرات آب و هوایی می‌روند

به گزارش قائم آنلاین، منطقه خراسان و به نقل از گاردین، سفرهای پروازی یکی از منابع آلودگی هوا به میزان ۲ درصد است و پروازهای دانشگاهی که شامل تدریس و کنفرانس در مکانی دیگر است نیز سهمی در این آلودگی دارند. بر اساس اطلاعات پرواز از دانشگاه‌های مختلف مشخص شد ۶۷ درصد موسسات چنین برنامه‌های

به گزارش قائم آنلاین، منطقه خراسان و به نقل از گاردین، سفرهای پروازی یکی از منابع آلودگی هوا به میزان ۲ درصد است و پروازهای دانشگاهی که شامل تدریس و کنفرانس در مکانی دیگر است نیز سهمی در این آلودگی دارند. بر اساس اطلاعات پرواز از دانشگاه‌های مختلف مشخص شد ۶۷ درصد موسسات چنین برنامه‌های پروازی در دستور کار خود دارند.

آمار منتشر شده در سال ۲۰۱۹ نشان داد ۴۹ موسسه و دانشگاه طی سال‌های ۲۰۰۵ تا ۲۰۲۰ حدود ۴۳ درصد از انتشار کربن برنامه‌های خود را کاهش داده یا کاهش خواهند داد.

عوامل بررسی شده در این تحقیق شامل بررسی محیطی، مدیریت سیستم، تعداد کارکنان، سرمایه‌گذاری محلی، مدیریت کربن، سیستم زباله و بازیافت و غذای پایدار است.

محقق این تحقیق اظهار کرد: به دلیل فقدان زیرساخت‌های مناسب، اقدامات دانشگاه‌ها در مقابله با تغییرات آب و هوایی با شکست مواجه می‌شود.

از دیگر مشکلات عدم موفقیت در این زمینه، ناآشنایی مدارس، کالج‌ها و دانشگاه‌ها با اقدامات مناسب در مقابله با تغییرات آب و هوایی است.

بر اساس نتایج مشخص شد تنها هشت دانشگاه بریتانیا سیاست استفاده از انرژی پایدار را در دستور کار خود قرار داده‌اند؛ به طور مثال دانشگاه پلیموث حمل و نقل پاک را برای دانشگاه ارائه کرده است.

آمار سفرهای هوایی دانشگاه بریتیش کلمبیا در سال ۲۰۱۷ نشان می‌دهد ۷۰۹ مسافرت هوایی طی ۱۸ ماه صورت گرفته که موجب انتشار گازهای گلخانه‌ای بیش از ۲۰۰ برابر میزان تولید گازهای گلخانه‌ای در کل کشور شده است. ناگفته نماند این پروازهای هوایی بهره‌وری دانشگاهی نیز نداشته است.

برای کاهش این آلودگی‌ها می‌توان از فناوری‌های جدید از جمله ویدئو کنفرانس و مانند آن استفاده کرد.

محقق این تحقیق اظهار کرد: در بررسی رتبه دانشگاه‌ها در اقدامات سبز به ترتیب دانشگاه گلاسترشر، دانشگاه منچستر متروپولیتن (MMU) و دانشگاه ناتینگهام ترنت (NTU) قرار دارند.

دانشگاه‌های جدید در ۱۰ مقام برتر هستند و دانشگاه‌های قدیمی‌تر نیز تلاش می‌کنند موقعیت خود را بهبود بخشند. به طور مثال بریستول از مقام ۲۷ جدول در سال ۲۰۱۷ به مقام ۱۱ در سال جاری ارتقا یافته و نیوکاسل از مقام ۲۰ به ۱۲ انتقال یافته است.

آکسفورد که برترین دانشگاه در تحصیلات تکمیلی است در مقام ۴۵ است، البته پیش از این در مقام ۵۴ بوده است. کمبریج نیز از جایگاه ۵۸ به ۶۷ سقوط کرده است.

دانشگاه گلاسترشر سوخت فسیلی خود را از سال ۲۰۰۵ تاکنون به صفر رسانده و از آن زمان تاکنون ۴۶ درصدکاهش انتشار کربن داشته است.

میزان انتشار کربن دانشگاه MMU نیز ۴۱ درصد کاهش داشته و قصد دارد تا سال ۲۰۳۸ انتشار کربن را به صفر برساند.

یکی از اهداف این دانشگاه‌ها، آموزش دانشجویان در کاهش انتشار کربن است که تاکنون ۸۰۰ دانشجو تحت آموزش قرار گرفته‌اند. از دیگر روش‌های مقابله با تغییرات آب و هوایی کاهش مسافرت‌های هوایی است.

دانشگاه NTU آکادمی سبز را به عنوان یک اداره دایمی برای مشارکت دانشجویان در زمینه پایدار راه‌اندازی کرده است.

برجسته‌ترین فعالیت‌ها در دانشگاه اسکس انگلستان صورت گرفته و از رتبه ۱۲۴ در ۲۰۱۷ به رتبه ۴۴ رسیده و مهمترین اقدام آن ایجاد گروه پایداری هشتگانه و مشارکت دانشجویان است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

18 − 4 =