کد خبر : 170849
تاریخ انتشار : یکشنبه 21 جولای 2019 - 21:10
-

هوآوی در صدر صنعت ۵G قرار دارد

هوآوی در صدر صنعت ۵G  قرار دارد

به گزارش قائم آنلاین، بنابر اعلام هوآوی، اخیراً موسسه بزرگ GlobalData گزارشی را منتشر کرده که در آن به بررسی عملکرد شرکت‌های فعال در زمینه نسل پنجم شبکه موبایل پرداخته است. در این تحلیل، هوآوی به دلیل پیشرفت‌های اخیر خود در صنعت ۵G رتبه نخست را کسب کرده است. در گزارش موسسه GlobalData، پلتفرم ایستگاه‌های

به گزارش قائم آنلاین، بنابر اعلام هوآوی، اخیراً موسسه بزرگ GlobalData گزارشی را منتشر کرده که در آن به بررسی عملکرد شرکت‌های فعال در زمینه نسل پنجم شبکه موبایل پرداخته است. در این تحلیل، هوآوی به دلیل پیشرفت‌های اخیر خود در صنعت ۵G رتبه نخست را کسب کرده است.

در گزارش موسسه GlobalData، پلتفرم ایستگاه‌های ۵G موبایل پنج شرکت کلیدی و بزرگ ارزیابی شده است. این ارزیابی بر اساس چهار استاندارد شامل ظرفیت شبکه باند پایه، تکامل تکنولوژی، سادگی نصب و فناوری ساخت تجهیزات رادیویی انجام شده‌ است.

بر اساس گزارش‌های این موسسه، تجهیزات شبکه ۵G هوآوی دارای بهترین جایگاه در بین رقبا هستند. همچنین هوآوی در سایر  پارامترها از جمله ظرفیت بالاتر شبکه باند پایه و پهنای باند تجهیزات رادیویی، برتری خود را نسبت به سایر شرکت‌ها حفظ کرده است.

به گفته یکی از تحلیل‌گران موسسه GlobalData، بازار تجهیزات ۵G در روزهای ابتدایی ورود این فناوری به شدت رقابتی است. تصمیم امروز اپراتورها در خصوص سرمایه‌گذاری روی این فناوری می‌تواند تاثیر مستقیمی  بر روند پیشرفت و تغییر زندگی کاربران با شبکه ۵G داشته باشد.

همچنین این گزارش روند محرک‌های اصلی شبکه رادیویی ۵G را مورد بررسی قرار داده است. به عنوان مثال، اینترنت اشیا یکی از محرک‌های اصلی رشد زیرساخت فناوری ۵G محسوب می‌شود؛ اما در افق کوتاه‌مدت، شبکه ۵G به طور عمده با محوریت خدمات اینترنت و پهنای باند موبایل گسترش یافته است. با گسترش بازار دسترسی به شبکه ۵G، ارزیابی موسسه GlobalData بیشتر روی توانایی‌های این شبکه در زمینه اینترنت اشیاء متمرکز خواهد شد.

به گفته تحلیل‌گران موسسه GlobalData، آینده سازندگان تجهیزات مخابرات به سرعت در حال تغییر است. موج اول تجهیزات ۵G با نام Non-standalone ۵G به بازار عرضه شده‌اند که بر اساس زیرساخت‌های شبکه ۴G LTE کار می‌کردند. بنابراین شرکت‌هایی مانند هوآوی که به این فناوری دسترسی داشتند موفق شدند تجهیزات بیشتری را به اپراتورها بفروشند؛ زیرا اکثر اپراتورهای جهان از دکل‌های ۴G LTE استفاده می‌کردند.

اما در ادامه شاهد فناوری اصلی ۵G یعنی Standalone ۵G هستیم. این دسته از مودم‌ها برای برقراری ارتباط به دکل‌ها و تجهیزات مختص فناوری ۵G نیاز دارند و در نتیجه پهنای باند بیشتر و حداکثر پایداری را در اختیار کاربران قرار می‌دهند. از طرفی این فناوری بازار جدیدی را برای اپراتورها به وجود می‌آورد و آن‌ها می‌توانند با جذب مشترک‌های جدید، سهم فروش خود را در بازار افزایش دهند. هوآوی در خصوص این نوع شبکه ۵G نه تنها در زیرساخت مخابراتی پیشرفت داشته است، بلکه گوشی Huawei Mate ۲۰ X ۵G را نیز معرفی کرده است. این محصول اولین گوشی دنیاست که امکان اتصال به هر دو نوع معماری شبکه‌های ۵G (یعنی SA و NSA) را دارد.

مدتی پیش رایان دینگ رئیس بخش Carrier BG هوآوی اعلام کرد که این شرکت تا به حال ۵۰ قرارداد در زمینه ارائه خدمات، تأمین و فروش تجهیزات ۵G در سراسر جهان منعقد کرده و همچنین توانسته بیش از ۱۵۰ هزار ایستگاه رادیویی ۵G را در کشورهای مختلف به فروش برساند.

به نظر می‌رسد آمارهای مختلف جهانی و پیشرفت مستمر هوآوی در ابعاد مختلف ۵G (از زیرساخت مخابراتی گرفته تا محصولات نهایی مانند گوشی) نشان می‌دهد این شرکت عزمی جدی برای رشد بیشتر در این صنعت دارد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نوزده + 15 =