کد خبر : 171111
تاریخ انتشار : دوشنبه 22 جولای 2019 - 20:30
-

حق آلایندگی اهواز تا سال ۹۷ پرداخت شده است

حق آلایندگی اهواز تا سال ۹۷ پرداخت شده است

به گزارش قائم آنلاین، احمد محمدی در مراسم بهره‌برداری از طرح مدیریت پسماند حفاری به روش بیولوژیک که امروز (۳۱ تیرماه) انجام شد، با اشاره به این طرح اظهار کرد: امیدوارم برکات این کار گسترش پیدا کند و شاهد فعالیت در این زمینه در جاهای دیگر باشیم. وی تصریح کرد: اگر بخواهیم سه جهار پارامتر

به گزارش قائم آنلاین، احمد محمدی در مراسم بهره‌برداری از طرح مدیریت پسماند حفاری به روش بیولوژیک که امروز (۳۱ تیرماه) انجام شد، با اشاره به این طرح اظهار کرد: امیدوارم برکات این کار گسترش پیدا کند و شاهد فعالیت در این زمینه در جاهای دیگر باشیم.

وی تصریح کرد: اگر بخواهیم سه جهار پارامتر در دنیا نام ببریم که در شکل‌گیری جوامع اقتصادی حتی زندگی فرهنگی نقش دارند حتما نفت یکی از این عناصر و پارامترهای اثربخش است؛ نفت نعمت خدادادی است که به این منطقه داده شده است. همچنین منابع دیگر مانند کمربند زاگرس و وجود ۲۰ درصد رودخانه‌های جاری کشور در این دشت زرخیز جنوب غرب کشور (خوزستان) از دیگر نعمت‌های خداوند به این سرزمین است.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب گفت: صنعت نفت وارد زندگی تک تک ما شد و بر نظام‌بخشی بسیاری از نظام های اجتماعی، شهرنشینی و اجتماعات کارگری و صنوف اثر گذاشت و اولین دستورالعمل‌هایی که در همه بخش‌های اجرایی به صورت مستند می‌توان پیدا کرد در صنعت نفت است.

محمدی بیان کرد: یکی از اقداماتی که از اوایل مورد توجه صنعت نفت بوده توجه به محیط زیست، مردم پیرامون، ذی‌نفعان و نه تنها شاغلان صنعت نفت بلکه همه کسانی که پیرامون این صنعت و در بخش‌های بالادستی، پایین دستی، خارجیان و حتی کسانی که خارج از جغرافیای ما هستند، بوده است تا شاهد رضایت حداکثری همه کسانی که دست‌اندرکار هستند باشیم.

وی عنوان کرد: امروز یکی از آثار فعالیت‌ها را شاهد هستیم که به صورت پایلوت اجرا شده و بحث‌های فنی و تکنیکی این طرح پرزنت شده است. با توجه به جایگاهی که صنعت نفت دارد و اثرات و نقش‌های آن بر کشور در هیچ گوشه کشور صنعتی مانند آن وجود ندارد.

محمدی ادامه داد: اینکه اگر بخشی از اقدامات به سمع مردم نرسیده شاید به دلیل کوتاهی من مدیر باشد که نگفته‌ام چه اقداماتی انجام شده است.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب با اشاره به کارهای گسترده این شرکت، تصریح کرد: حتی اگر کسی بخواهد منزل یا ساختمانی در منطقه‌ای احداث کند قطعا مزاحمت‌ها و آلودگی‌هایی برای همسایه‌ها ایجاد می‌کند. صنعتی که ۸۰ میلیون ایرانی و علاوه بر آن تمام مشتریان و ذی‌نفعان از آن بهره مند می‌شوند سالانه به طور متوسط حدود ۲۰۰ کیلومتر حفاری تنها در زیر زمین انجام می‌دهد. اگر یک تونل به این وسعت روی زمین حفاری شود و بخواهد ریزش کند همان جا اقدام می‌شود، اما این حفاری در زیر زمین است و شرایط بسیار متفاوت است.

وی با اشاره به اثرات نفت در حوزه‌های مختلف عنوان کرد: هیچ چراغ گازی در هیچ گوشه کشوری روشن نمی‌شود مگر نفت باشد. هیچ غذایی پخت نمی‌شود مگر اینکه نفت باشد. هیچ ماشینی یا کارخانه‌ای یا اقتصادی حرکت نمی‌کند مگر اینکه نفت باشد.

محمدی تصریح کرد: به جای اینکه تعامل سازنده داشته باشیم و حداکثر استفاده را از این نعمت منحصر به فرد و خدادادی داشته باشیم همیشه نفت را متهم می‌کنیم مثلا شهرداری یا اعضای شورای اهواز عنوان می‌کنند نفت پول ما را پرداخت نمی‌کند اما علیرغم منع قانونی نفت مالیات بر ارزش افزوده را پرداخت می‌کند و تا ریال آخر حق آلایندگی را تا سال ۹۷، پرداخت کرده است.

وی خاطرنشان کرد: علی‌رغم اینکه تمام شهرک های صنعتی مناطق نفت‌خیز جنوب توسط خود این شرکت اداره می‌شود و امور شهرداری توسط شرکت انجام می‌شود اما عوارض شهرداری را پرداخت می‌کنیم. اگر این موارد بیان نشده، ناشی از کوتاهی من مسئول است.

محمدی بیان کرد: در بخش مسئولیت‌های اجتماعی کمک‌های زیادی شده است اما در این زمینه باید نقش مسئولیت‌های اجتماعی تعریف شود. نقش مسئولیت‌های اجتماعی حمایتی و پشتیبانی کننده و تنها در چهار حوزه تعریف شده است.

مدیرعامل مناطق نفت‌خیز جنوب تصریح کرد: زمانی که مشاهده می‌کنم کودکانی در چهارراه‌ها شیشه خودروها را پاک می‌کنند شرمنده می‌شوم. اگر تحریم نبود و شرایط مالی خوب بود طرحی داشتم که به این کودکان حرفه‌آموزی آموزش دهیم اما با توجه به شرایط مالی شاید این طرح با تعویق انجام شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سه × دو =