بیخانمان کردن صدها فلسطینی در راستای الحاق مناطقی از کرانه باختری به اراضی اشغالی
به گزارش قائم آنلاین، به نوشته روزنامه الاخبار لبنان، با اینکه اسرائیل برای تخریب خانههای فلسطینیها به دنبال بهانهای نمیگردد، اما این بار نزدیکی این منطقه به دیوار حائل را که خود برای جداسازی قدس از کرانه باختری ساخته بود، بهانه کرده است. این خانهها از نظر اداری، حقوقی و امنیتی تحت مدیریت تشکیلات خودگردان
به گزارش قائم آنلاین، به نوشته روزنامه الاخبار لبنان، با اینکه اسرائیل برای تخریب خانههای فلسطینیها به دنبال بهانهای نمیگردد، اما این بار نزدیکی این منطقه به دیوار حائل را که خود برای جداسازی قدس از کرانه باختری ساخته بود، بهانه کرده است. این خانهها از نظر اداری، حقوقی و امنیتی تحت مدیریت تشکیلات خودگردان قرار دارند؛ تشکیلات خودگردانی که حتی نمیتواند از دفاتر خودش هم حفاظت کند.
انتظار میرفت تشکیلات خودگردان اقدامی در حمایت از شهروندان خود انجام دهد، اما همانند اتفاقی که چند ماه قبل در نابلس رخ داد و نتوانست از دفاتر خود حمایت کند، اکنون این تشکیلات برای فلسطینیها چه کاری میتواند انجام دهد؟ حتی خبری از شکایت به دیوان کیفری بینالمللی نیز مطرح نشده است.
بلدوزرهای اسرائیلی به همراه نیروهایی از گارد مرزی دست به تخریب خانهها در این روستا زدند.
این جرم دستهجمعی در نوع خود بی سابقه نیست؛ اما بزرگترین جرم اسرائیلیها از تاریخ اشغال قدس از سال ۱۹۶۷ محسوب میشود. آنها این بار بهانه نداشتن مجوز ساخت را کنار گذاشته و نزدیکی این منطقه به دیوار حائل را بهانه کردهاند.
نیروهای اسرائیلی خانههای این روستا را با استفاده از بلدوزر و نیز کارگذاشتن بمب در داخل دیوارها ویران کردند. ساکنان این خانهها و حامیان آنها از منطقه بیرون شده و حتی اتباع خارجی که بارها خواستار توقف اشغالگری شدهاند، این بار نتوانستند خود را به محل برسانند، همینطور صدها هزار فلسطینی که در بخش قدیمی قدس علیه گیتهای الکترونیک در مسیر منتهی به مسجد الاقصی مبارزه میکردند، نیز نتوانستند مانع این کار شوند.
زیاد الحموری، مدیر مرکز حقوق اجتماعی و اقتصادی قدس اظهار کرد: این اولین باری نیست که اشغالگران تاسیسات و منازل فلسطینیها را ویران میکنند، اما این اقدام این بار در منطقهای وابسته به تشکلات خودگردان انجام شده است.
الحموری در ادامه گفت: بخش عجیب ماجرا آن است که ساکنان این روستا مجوزهای ساختوساز را از تشکیلات گرفته بودند و بر این اساس تصور میکردند از نظر حقوقی در حمایت تشکیلات هستند، در نهایت اشغالگران طرح بزرگی برای تخلیه قدس و اسکان شهرکنشینها دارند و آنچه در این روستا رخ داد، تنها بخشی از این طرح بزرگ بود که از شهرک غیلو در کرانه باختری آغاز شد و به صور باهر و کوه المکبر رسید و پس از آن در راس العمود و سلوان ادامه مییابد و در قلندیا به انتها میرسد. قرار است خانههایی که در این امتداد قرار دارند، برای راهاندازی یک خط قطار تخریب شوند و این مسیر ریلی در شهرکی در قلندیا با ۲۰ هزار واحد مسکونی به آخر برسد.
مازن الجعفری، مدیر موسسه توسعه جوانان قدس نیز اظهار کرد: در حال حاضر وضعیت بسیار سخت است، ما پس از ویرانی باب المغاربه در سال ۱۹۶۷ امروز با بزرگترین عملیات تخریب خانههای فلسطینیها و آوارهسازی مواجه هستیم، وضعیت ساکنان فاجعهبار است، آنها شوکه شدهاند و سرنوشت نامعلومی خواهند داشت، ما از یک عملیات پاکسازی نژادی صحبت میکنیم که در برابر دوربینها انجام میشود و نمیدانیم با این وضعیت چگونه برخورد کنیم و باید منتظر تخریبهای بیشتری در این محله باشیم.
کسانی که طرحهای شهرکسازی اسرائیل را دنبال میکنند، میدانند که اشغالگران به آخر راه خود برای افزودن بخش بزرگی از کرانه باختری به اراضی اشغالی رسیدهاند و در حالی که جهان منتظر اعلام بندهای معامله قرن از سوی آمریکاست، آن بندها در فلسطین در دست اجرا هستند، اگر این وضعیت ادامه یابد، حتی یک فلسطینی هم در قدس باقی نمیماند.
برچسب ها :رژیم صهیونیستی،فلسطین، آپارتمان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0