کد خبر : 171438
تاریخ انتشار : چهارشنبه 24 جولای 2019 - 11:10
-

شناسایی گلوگاه‌های فرار بار در لرستان

شناسایی گلوگاه‌های فرار بار در لرستان

به گزارش قائم آنلاین، میثم قدمی امروز در گفت‌وگو ، در خرم‌آباد،‌ با اشاره به میزان بار جابه‌جا شده از محورهای لرستان اظهار کرد: سال گذشته در مجموع ۵ میلیون و ۵۵۳ هزار و ۲۹۹ تن کالا از جاده‌های استان جابه‌جا شد. کاهش ۱۵ درصدی صدور بارنامه وی خاطرنشان کرد: این میزان جابه‌جایی تناژ در

به گزارش قائم آنلاین، میثم قدمی امروز در گفت‌وگو ، در خرم‌آباد،‌ با اشاره به میزان بار جابه‌جا شده از محورهای لرستان اظهار کرد: سال گذشته در مجموع ۵ میلیون و ۵۵۳ هزار و ۲۹۹ تن کالا از جاده‌های استان جابه‌جا شد.

کاهش ۱۵ درصدی صدور بارنامه

وی خاطرنشان کرد: این میزان جابه‌جایی تناژ در قالب صدور ۴۳۱ هزار و ۱۰۵ بارنامه طی سال گذشته انجام گرفته است.

معاون حمل‌ونقل اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای لرستان با بیان اینکه سالانه تناژ‌های جابه‌جایی و به‌تبع صدور بارنامه‌ها در استان کاهش می‌یابد، افزود: سال گذشته در مقایسه با سال ۹۶ شاهد کاهش پنج درصدی جابه‌جایی بار در سطح استان بودیم.

قدمی، تعداد بارنامه‌های صادرشده سه ماهه امسال را ۶۹ هزار و ۲۴۰ مورد عنوان و تصریح کرد،: این آمار نیز نسبت به ۸۱ هزار و ۷۶۳ بارنامه صادرشده مدت مشابه سال گذشته کاهش ۱۵ درصدی را نشان می‌دهد.

جابه جایی ۹۱۹ هزار و ۹۸۵ تن کالا در استان

وی بیان داشت: طی سه ماه امسال ۹۱۹ هزار و ۹۸۵ تن کالا در استان جابه‌جا شده که کاهش ۱۶٫۵ درصدی را در مقایسه با آمار یک‌میلیون و ۱۰۲ هزار تنی سه ماهه نخست سال ۹۷ شاهد هستیم.

معاون حمل‌ونقل اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای لرستان سیل فروردین‌ماه را از جمله دلایل اصلی کاهش میزان تناژ جابه‌جایی در استان برشمرد و گفت: بسیاری از جاده‌های استان بر اثر سیل آسیب بسیاری دیدند که این موضوع موجب کاهش جابه‌جایی بار شد.

الزام شرکت‌های حمل بار به درج کد پستی و شناسه ملی

قدمی اظهار داشت: طی روزهای اخیر شرکت‌های حمل بار را ملزم به درج کد پستی و شناسه ملی کرده‌ایم تا بلکه از این طریق از خروج بار بدون بارنامه رسمی از استان جلوگیری نمائیم چرا که فرار بار از جمله دلایل کاهش صدور بارنامه محسوب می‌شود.

وی بر نقش مؤثر نیروهای نظارتی و کنترلی همچون پلیس بر کنترل خروج بار بدون بارنامه از خروجی‌های استان تأکید و خاطرنشان کرد: نبود نظارت پلیس به ویژه در ساعات پایانی شب و همچنین غیر شیفت، تردد بدون بارنامه را در سطح محورها افزایش می‌دهد.

شناسایی گلوگاه‌های فرار بار

معاون حمل‌ونقل اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای لرستان با اشاره به انجام برخی اقدامات جهت بهبود فضای حمل‌ونقل در استان اظهار داشت: شناسایی گلوگاه‌های فرار بار برای جلوگیری از خروج بدون بارنامه از مهمترین کارهایی است که طی روزهای گذشته شروع کرده‌ایم.

قدمی از برقراری گشت‌های مشترک با پلیس در خروجی‌ برخی شهرهای بدون پلیس‌راه و همچنین استقرار دفاتر پایانه بار در این نقاط برای جلوگیری از خروج غیرقانونی بار خبر داد.

وی با بیان اینکه نرخ بارنامه در استان سامانه‌ای شده است، افزود: در استان پوشش ۹۹٫۷۶ درصدی پوشش نرخ را شاهد هستیم، به‌ این معنا که تمام نقاط استان در سامانه بار کاملا مشخص و قابل شناسایی است، ضمن اینکه رتبه نخست کشور را در این خصوص دارا هستیم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

19 + ده =