مأموریت مشترکی ژاپن و هند برای مطالعه ماه
به گزارش قائم آنلاین، طبق توافق اولیه، سهم طرف ژاپنی در اختیار گذاشتن موشک سنگین جدید H-3 همچنین هدایت مهنورد و سهم هند، طراحی و ساخت بخش فرودی کاوشگر خواهد بود که به احتمال زیاد، نسخه پیشرفته سفینه “ویکرام” است که در ۲۲ ژوئیه در چارچوب مأموریت “چاندرایان ۲” به سوی ماه پرتاب گردید. کارشناسان
به گزارش قائم آنلاین، طبق توافق اولیه، سهم طرف ژاپنی در اختیار گذاشتن موشک سنگین جدید H-3 همچنین هدایت مهنورد و سهم هند، طراحی و ساخت بخش فرودی کاوشگر خواهد بود که به احتمال زیاد، نسخه پیشرفته سفینه “ویکرام” است که در ۲۲ ژوئیه در چارچوب مأموریت “چاندرایان ۲” به سوی ماه پرتاب گردید.
کارشناسان سازمان فضایی ژاپن(jaxa) و سازمان تحقیقات فضایی هند(ایسرو) در نظر دارند مهنوردی بسازند که قادر به حرکت در شعاع ۵۰۰ متر از محل فرود باشد. آنها قرار است در طراحی و ساخت این مهنورد در کنار سامانههای تحقیقاتی مختلف، آن را به تجهیزات ویژه تشخیص آب مجهز کنند که وظیفه اصلی مأموریت مشترک به شمار میرود. در قطب جنوب ماه دهانههایی وجود دارد که نور خورشید به آنها نمیافتد به همین دلیل دانشمندان بر این باورند که ممکن است در آنها یخ وجود داشته باشد.
مهنورد هندی چاندرایان-۲ که در ۲۲ ژوئیه به فضا پرتاب شد، از یک بخش مداری، یک واحد فرود و یک مه نورد کوچک تشکیل شده است. تحقیقات هند در ماه با پرتاب چاندرایان-۱ در سال ۲۰۰۸ شروع شد. هند چهارمین کشور جهان (پس از روسیه، آمریکا و چین) بود که توانست مهنورد خود را بر روی ماه فرود آورد. انتظار میرود چاندرایان-۲ در هفتم سپتامبر بر ماه بنشیند و مهنورد آن قادر خواهد بود حداقل یک روز قمری(۱۴ روز زمین) در آنجا کار کند.
برچسب ها :موشک، طراحی، مأموریت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0