آغاز احداث ۳۰۲ کیلومتر فیبر نوری در آذربایجان شرقی
به گزارش قائم آنلاین، محمدجواد آذری جهرمی در نشست مشترک استاندار و نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی که در محل استانداری برگزار شد، بیان کرد: اقدامات دولت دوازدهم برای توسعه ارتباطات در استان آذربایجان شرقی در سه فاز طراحی شده است. فاز نخست در فروردین امسال به بهرهبرداری رسید و ۵۲۸ دکل مخابراتی
به گزارش قائم آنلاین، محمدجواد آذری جهرمی در نشست مشترک استاندار و نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی که در محل استانداری برگزار شد، بیان کرد: اقدامات دولت دوازدهم برای توسعه ارتباطات در استان آذربایجان شرقی در سه فاز طراحی شده است. فاز نخست در فروردین امسال به بهرهبرداری رسید و ۵۲۸ دکل مخابراتی توسط شرکت مخابرات و همراه اول با سرمایه گذاری ۲۴ میلیارد تومانی بهروزرسانی شد.
وی فاز دوم را راهاندازی ۱۱۴ سایت مخابراتی توسط شرکت ایرانسل، ۸۱ سایت مخابراتی همراه اول و ۳ سایت مخابراتی توسط رایتل عنوان کرد و افزود: با این اقدامات تکمیل پوشش مناطق شهری و اتصال ۶۴۴ روستا به شبکه ملی اطلاعات انجام شد که با سرمایهگذاری بیش از ۲۶ میلیارد تومان توسط دولت و ۸۶ میلیارد تومان توسط بخش خصوصی امروز به بهره برداری رسید.
آذری جهرمی در این جلسه تصریح کرد: با افتتاح این پروژه ۸۹/۹ درصد پوشش جمعیتی استان آذربایجان شرقی و همچنین ۶۷ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار نیز به این شبکه متصل می شوند و هدف گذاری فاز سوم رساندن این عدد تا پایان امسال به ۸۰ درصد است.
وی ادامه داد: عملیات احداث ۳۰۲ کیلومتر فیبر نوری در سطح آذربایجان شرقی برای رسیدن به شاخص ۸۰ درصد پوشش روستاهای بالای ۲۰ خانوار با اعتباری بالغ بر ۷۰ میلیارد تومان آغاز میشود.
وی در پاسخ به اظهارات تعدادی از نمایندگان استان مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه منابع مالی وزارت ارتباطات محدود نیست افزود: وزارت ارتباطات علی رغم کمبود منابع مالی، تمامی تلاش خود را برای رفع مشکلات مردم در این حوزه و در اقصی نقاط کشور به کار گرفته و با توجه به قوانین، وظایف خود را انجام میدهد.
وزیر ارتباطات به بخشی از تکالیف این وزارت در قانون برنامه ششم توسعه نیز اشاره کرد و گفت: بر اساس این قانون، باید اقدامات لازم برای بهرهمندی ۹۰ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار، از خدمات وزارت بهرهمند شوند.
آذری جهرمی، تعداد روستاهای استان بالای ۲۰ خانوار بر اساس آخرین سرشماری انجام شده در سال ۱۳۹۵ را ۲۰۲۰ روستا اعلام کرد و گفت: تا به امروز، ۶۷ درصد این روستاها در آذربایجان شرقی از تحت پوشش خدمات و شبکه ارتباطی قرار گرفتهاند.
وی توسعه آی تی و آی سی تی در مناطق گردشگری استان را نیز از اولویتهای وزارت ارتباطات دانست و تصریح کرد: روستاهای آذربایجان شرقی از ظرفیتهای بسیار خوب گردشگری بهرهمند هستند و تلاشها برای توسعه خدمات ارتباطی در این استان با محوریت روستاها ادامه خواهد داشت.
او افزود: برخی مشکلات موجود در شهرستانهای اهر، هریس و کلیبر در طول زمان حل میشود و در صورت تحقق این مهم، وضعیت استان نسبت به میانگین کشوری، بالاتر خواهد بود.
آذری جهرمی از سرقت کابلهای مسی در برخی روستاهای شهرستان کلیبر انتقاد کرد و گفت: علیرغم وجود مشکلات این چنینی، تا پایان شهریورماه سال جاری، مشکلات مربوط به قطعی تلفنهای ثابت در روستاهای شهرستان کلیبر رفع میشود.
وی از سفر آتی خود به استان تا پایان تابستان و با هدف پیگیری مصوبات جلسات پیشین و تلاش برای توسعه اقتصاد دیجیتال در استان خبر داد.
محمدرضا پورمحمدی – استاندار آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با اشاره به سفر رییس جمهور به تبریز با قدردانی از سفر دکتر روحانی و برخی از اعضای هیات دولت به استان قدردانی کرد و گفت: در این سفر بیش از ۵۲۰ طرح و پروژه در بخشهای مختلف عمرانی، کشاورزی، نیرو و گردشگری خبر داد و گفت: کلنگزنی و عملیات اجرایی همین تعداد پروژه نیز به یمن برکت رییس جمهور در استان آغاز شد.
وی ارزش ریالی پروژههای افتتاح شده در این سفر را بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: این پروژهها از پروژههای بسیار مهم استان هستند که امیدواریم نقش بسیار مهمی در توسعه اقتصادی این خطه از کشور داشته باشد.
وی در بخشی از سخنان خود به آخرین وضعیت شاخصهای IDR در استان اشاره کرد و افزود: از این منظر، استان آذربایجان شرقی، استان چهاردهم کشور است و متاسفانه در چند سال گذشته از جایگاه یازدهم به چهاردهم تنزل پیدا کرده و انتظار داریم شاهد توجه ویژه وزارت ارتباطات به استان آذربایجان شرقی باشیم.
برچسب ها :وزیر ارتباطات،روستا، فناوری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0