افزایش خطر چاقی با مصرف کم میوه و سبزی
به گزارش قائم آنلاین، مطالعات نشان داده است، در دو فردی که دریافت کالری یکسانی دارند، در فردی که میزان بیشتری میوه و سبزی مصرف میکند احتمال ثابت ماندن وزن یا کاهش وزن بیشتر است. مصرف بیشتر میوه و سبزی از طریق رژیم غذایی بدون آنکه به کالری دریافتی روزانه اضافه کند، سلامتی بخش خواهد
به گزارش قائم آنلاین، مطالعات نشان داده است، در دو فردی که دریافت کالری یکسانی دارند، در فردی که میزان بیشتری میوه و سبزی مصرف میکند احتمال ثابت ماندن وزن یا کاهش وزن بیشتر است.
مصرف بیشتر میوه و سبزی از طریق رژیم غذایی بدون آنکه به کالری دریافتی روزانه اضافه کند، سلامتی بخش خواهد بود. همچنین مصرف میوه و سبزی از طریق رژیم غذایی سالم با میزان کم قند، نمک و چربی به جلوگیری از افزایش وزن و چاقی به عنوان عامل خطری مستقل برای بیمارهای غیرواگیر کمک میکند.
چاقی از علل عمده مقاومت به انسولین و ابتلا به دیابت نوع دو است که با مصرف میوه و سبزی میتوانیم این خطر را کاهش دهیم.
بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، میوه و سبزیجات منابع غنی از فیبر هستند که از اضافه وزن و چاقی پیشگیری میکنند. این منابع غنی شامل ذرت، کلم بروکلی، تمشک، کاهو، کرفس، کدو تنبل، قارچ، مرکبات و سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج است.
برچسب ها :کالری،سبزی،انسولین
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0