خانوادهها به آموزشهای رایگان مهارتی بیاعتنا هستند
به گزارش قائم آنلاین، قاسم خالقی در گفتوگو ، با اشاره به آموزش هزار و ۱۳۰ نفر در چهار ماه نخست امسال در مرکز آمل اظهار کرد: در مرکز ثابت ۷۳۵ نفر، روستایی ۹۶ نفر، سکونت غیر رسمی ۲۱ نفر، آموزش در زندان ۵۹ نفرريال در پادگان ۸۵ نفر ، صنعت ۲۳ وکارآفرینی و محیط
به گزارش قائم آنلاین، قاسم خالقی در گفتوگو ، با اشاره به آموزش هزار و ۱۳۰ نفر در چهار ماه نخست امسال در مرکز آمل اظهار کرد: در مرکز ثابت ۷۳۵ نفر، روستایی ۹۶ نفر، سکونت غیر رسمی ۲۱ نفر، آموزش در زندان ۵۹ نفرريال در پادگان ۸۵ نفر ، صنعت ۲۳ وکارآفرینی و محیط واقعی کار ۱۱ نفر در چهار ماه نخست امسال در شهرستان آمل آموزش دیدهاند.
وی با بیان اینکه سازمان فنی حرفه ای متولی آموزش های مهارتی و شغل محور است، عنوان کرد: بر حسب نیاز جامعه و متقاضیان کارگاه آموزشی تشکیل خواهد شد که هم در خود مرکز و هم بر حسب تقاضا در زندان، مناطق حاشیه نشین، روستاها، پاگان های نظامی و سایر خواهد بود.
رئیس اداره فنی و حرفه ای آمل تصریح کرد: سعی کردیم در آموزش انعطاف پذیر باشیم و محدودیت ها را کم کنیم، برای متقاضیانی هر حرفه ای که علاقه دارند می توانند بعد از اتمام آموزش در هر کجا بخواهند در آزمون شرکت کنند و از مزایای این سازمان بهره ببرند.
وی به بیش از ۱۱۰ آموزشگاه آزاد در این شهرستان اشاره کرد و گفت: با وجود این آموزشگاهها از ظرفیت جامعه استفاده کردیم، که با وجود استاندارهای لازم، بعد از آزمون مدرک معتبر صادر خواهد شد.
خالقی ادامه داد: از سال ۸۵ تا ۹۲ بعد از دریافت مدرک تسهیلات داده می شد، اما امروزه دیگر ارکان ها از قبیل بهزیستی، صندق کارافرین امید و… این کار را بر عهده گرفته اند، اما همچنان ارائه مدرک فنی حرفه ای جزء قوانین ارائه تسهیلات است.
وی فنی و حرفه ای را پاشنه آشیل بسیاری از مشکلات جامعه خواند و تاکید کرد: این مجوعه می تواند اقتصاد جامعه را بهبود ببخشد، اما کمتر به آن توجه می شود و نگاه جدی به آن صورت نمی گیرد.
رئیس اداره فنی و حرفه ای شهرستان آمل ادامه داد: رویکرد جامعه باید تغییر کند، خانواده ها حاضر هستند مبلغ زیادی برای ادامه تحصیل فرزندانشان صرف کنند، در حالی که به آموزش های رایگان فنی حرفهای بیاعتنا هستند و بسیاری از این افراد بعد از تحصیلات عالیه به فنی حرفه ای باز می گردند و این فرصت سوزی است.
وی با بیان پنج کارگاه آموزشی جدید در مناطق آسیب پذیر خاطرنشان کرد: با وجود این کلاس ها زیر ساخت ها و ظرفیت منطقه برای آموزش بالا خواهد رفت که می توان به کلاس های جدید و آموزش های بیشتر پرداخت.
برچسب ها :فنی و حرفه، تسهیلات ، کارگاه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0