کمک ۳۳ میلیارد تومانی خیران به مدارس مازندران
به گزارش قائم آنلاین، عسکری نیکزاد عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در باشگاه فرهنگیان ساری اظهار کرد: آمار بازنشستگان ما بسیار بالا است و اما اینطور نیست که مدارس ما بدن کلاس بماند امسال بخشی از نیروها را از بازنشستگان، از محل پیش دبستانیها، نیروهای خرید خدمات و نهضت نیروها تامین میشود
به گزارش قائم آنلاین، عسکری نیکزاد عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در باشگاه فرهنگیان ساری اظهار کرد: آمار بازنشستگان ما بسیار بالا است و اما اینطور نیست که مدارس ما بدن کلاس بماند امسال بخشی از نیروها را از بازنشستگان، از محل پیش دبستانیها، نیروهای خرید خدمات و نهضت نیروها تامین میشود و در طی سال آموزش گذاشته شد تا معلمان بروزرسانی شوند.
وی با بیان اینکه کمبود امکانات در هنرستانها غیرقابل انکار است و بروز نیستیم، افزود: در هنرستانهای ما که فارغالتحصیل مهارتی هستند وارد بازار شدند و در کارگاه خود با کارگاه دیگران مشغول کار هستند.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران تصریح کرد: عمده کار مشاور باید در پایه در مقطع متوسطه اول باشد تا در هدایت تحصیلی بیشترین کمک به آنها بشود و متوسطه دوم نیز پوشش تحصیلی مشابهی دارند.
این مسؤول خاطرنشان کرد: کمبود نیروی انسانی داریم ولی در شروع سال تحصیلی مشکلی نداریم و در خصوص نیروی انسانی به مشکل بر میخوریم و با مدیریت کمبودهایمان را حل میکنیم.
نیکزاد در ارتباط با دیده نشدن پرورش در آموزش و پرورش گفت: به این حرف اعتقادی ندارم و تعریف آموزش تربیت است و مازندران از جمله استانهایی بود در اجرایی سند تحول بنیادین پیشرو بوده و تمامی جوانب و تمامی درسها بحث تربیت آمده است و در سند تحول تمام معلمان ما مربی تربیتی هستند و آموزشهای ما به سمتی میرود که تمامی همکاران ما چند مهارتی باشند و دانش آموزان را پشتیبانی تربیتی کنند.
وی اضافه کرد: خانوادهها و تمامی رسانهها و تمام کسانی که رسالت فرهنگی دارند باید به این بخش کمک کند و نظامی که تعریف شده و مرتبط هست به این شکل آسیبها را برطرف کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به اینکه تحت هیچ عنوانی هیچ مدیری نمیتواند به اولیایی تکلیف کند پولی پرداخت کنند، تاکید کرد: مگر اینکه پول کتاب، بیمه و چیزهایی که در قانون تکلیف شده است در هنگام ثبت نام پول دریافت شود و اگر گزارش شود که مدیر خانواده را مکلف کرده قطعا با مدیر برخورد میشود.
این مسؤول با عنوان اینکه رسانهها باید خانوادهها را به کمک داوطلبانه تشویق کنند، گفت: اگر خانوادهها پول شارژ تلفن را میدهند و اگر به این اندازه به مدرسه کمک کنند دیگر هیچ مدرسهای به هیچ منابع حتی دولتی نیاز ندارد.
نیکزاد با بیان اینکه امسال ۳۳ میلیارد تومان از محل مشارکت خیرین در امور مدرسه کمک گرفتیم، گفت: ۴ هزار واحد آموزشی داریم که هزینه نگهداری مدرسهها بالاست.
وی با اشاره به اینکه ۳۷ درصد از مدارس مازندران ناایمن و تخریبی است و نیاز به بازسازی دارد، یادآور شد: امسال بیش از ۱۰ پروژه را در شهریور ساختوساز را شروع کردیم و خیرین پرداخت کردند، امسال ۸۱ درصد رشد نسبت به سال گذشته در کمک گرفتن از خیران در ساختوساز و تجهیز مدارس داشتیم.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران افزود: مدرسههایی را داریم که امکان ارسال همکاران به آنها در آن مکانها به بدلیل بعد مسافت و کمبود نیرو عملا امکانپذیر نیست که مستقر شوند و از ۳۹ هزار معلم سال گذشته ۳۰ سرباز معلم داشتیم که به مدت یک ماه کلاس آموزشی ضمن خدمت میروند.
نیکزاد با بیان اینکه بوفههای مدارس زیر نظر علوم پزشکی هستند و نمیتوانند بهداشت را رعایت نکنند، اظهار کرد: در حال حاضر نوسازی مدارس در ساخت مدارس بوفه به عنوان یک فضا دیده میشود و مدارس قبلی اینگونه نبودند و پونمجوز و نظارت بوفهها را علوم پزشکی انجام میدهد و خیالمان جمع است.
وی بیان کرد: در هدایت تحصیلی سیاست کلی جامعه و آینده بچهها در نطر گرفته میشود و در رشتههای مهارتی وظیفه ما تامین فضا و امکانات است و نمیتوانیم به دلیل نداشتن امکانات دانشآموزان را از این رشتهها محروم کنیم به شکلهای مختلف مشکل هنرتان را حل کردیم و حداقلیها را در اختیار دانش آموزان قرار دادیم.
وی افزود: بحث تغییر کاربریها فرصتی برای آموزش و پرورش بود که درآمدزایی پایدار برای خود داشته باشد که محتاج اعتبارت متمرکز نباشد و بعد از ۱۸ ماه بعد از سال ۹۶ که مصوب شد ضوابط اجرایی آن آمده است اما در اجرای کار دچار مشکل شدیم و هنوز نتوانستیم موانع حقوقی و قانونی را رفع کنیم و در حقیقت فرصت مالی عملا بلااستفاده مانده است.
این مسؤول با بیان اینکه ۱۲۰ هزار دانشآموز را در قالب سمنها تربیت کردیم، تصریح کرد: توانستیم به واسطه این دانشآموزان به راحتی فرهنگسازی شود و دانشآموزان به آموزش خانوادههایشان بپردازند.
نیکزاد اعلام کرد: عدالت آموزشی هیچ توجیه اقتصادی ندارد ۱۲ مدرسه تک دانشآموزی داریم برای اینکه به مدارس مجاور فرستاده نشوند و در رسانههای ما بازتاب داده نمیشود.
وی به افزایش یک هزار و ۵۰۰ دانشآموز در مدارس اشاره کرد، گفت: امسال در ۴ هزار و ۴۹۲ مدرسه که حدود ۲۳ هزار و ۱۰۳ کلاس و تعداد دانش آموزان ۵۳۰ هزار دانش آموز با احتساب پیش دبستانی و ۲۶۵ هزار در آموزش ابتدایی ثبت نام و ۱۲۴ هزار متوسطه اول ۱۰۷هزار متوسطه دوم ثبت نام کردند که ۶۵ هزار شاخههای نظری و ۴۲ هزار کار و دانش و فنی و حرفهای و ۲ هزار ۶۰۰ نفر در مدارس استثنایی ثبت نام کردند.
*خرید ۴ میلیارد تومان تجهیزات برای هنرستانها
معاون متوسطه آموزش و پرورش مازندران نیز گفت: در سال گذشته از دانشآموزان ۳۹ هزار و ۷۷۵ دانشآموز متوسطه اول در پایه نهم ۴۱ درصد به شاخه فنی و کار و دانش هدایت شدند و ۵۹ درصد به شاخه نظری رفتند درصورتی که ما تا پایان برنامه ششم تا سال ۱۴۰۰ استان مازندران ۴۸٫۲۶ صدم درصد به شاخه فنی و کار و دانش برسد و ۵۱٫۷۴ در شاخه نظری برسد.
اسفندیار نظری افزود: امسال ۳۹ هزار و ۲۳۹ دانش آموز نهم به دهم گام ما امسال ۴۵ درصد شاخه فنی و کارو دانش است و ۵۵ درصد شاخه نظری است تاکنون به مرز ۴۲ درصد برسیم.
وی تصریح کرد: در سال تحصیلی ۹۷-۹۸ بالغ بر ۴ میلیارد تومان برای تجهیزات هنرستانها خریداری شد و در حال حاضر نیازمند ۱۲ میلیارد تومان اعتبار در تجهیز هنرستانها هستیم که با مصوبه مجلس از دو درصد فروش گاز در بحث تجهیزات آزمایشگاهی مدارس و تجهیزات هنرستانی خبرهای خوبی خواهیم داشت.
این مسؤول به رتبههای یک تا صد در مدارس خاص اشاره کرد، ادامه داد: طبیعی است قبولی کنکور از این مدارس باشد و دلیل آن عدالت آموزشی است که در گذشته بنیان گذاشته شد که تیزهوشان و نمونه دولتی را گسترش دادیم و به این قضیه فکر نکردیم به مدارس دولتی نیز رسیدگی کنیم.
وی گفت: در رشته تجربی شیب تند را کم کردیم و نگرانی ما رشد رشته انسانی است و در مکانهایی که امکانات نباشد توسعه رشته نخواهیم داشت.
برچسب ها :آموزش و پرورش، مازندران ،مدرسه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0