کد خبر : 183941
تاریخ انتشار : دوشنبه 23 سپتامبر 2019 - 16:50
-

تشدید مشکلات معلولان در پی تهیه وسایل بهداشتی و کمک‌ توانبخشی

تشدید مشکلات معلولان در پی تهیه وسایل بهداشتی و کمک‌ توانبخشی

به گزارش قائم آنلاین، علی همت محمود نژاد در گفت‌وگو ، ضمن اشاره به جلسه کمیته هماهنگی و نظارت بر اجرای قانون حمایت از حقوق معلولان که با حضور معاون اول رئیس جمهور، وزیر ورزش و جوانان، وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی، رئیس کمیسیون اجتماعی، رئیس سازمان بهزیستی و تعدادی از افراد دارای معلولیت

به گزارش قائم آنلاین، علی همت محمود نژاد در گفت‌وگو ، ضمن اشاره به جلسه کمیته هماهنگی و نظارت بر اجرای قانون حمایت از حقوق معلولان که با حضور معاون اول رئیس جمهور، وزیر ورزش و جوانان، وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی، رئیس کمیسیون اجتماعی، رئیس سازمان بهزیستی و تعدادی از افراد دارای معلولیت برگزار شد به تشریح مشکلات معلولان پرداخت و گفت: ما تحریم‌ها و وضعیت اقتصادی جامعه را درک می‌کنیم، اما زخم بستر مشکلی است که شوخی بردار نیست و هر روز عمیق و عمیق‌تر می شود تا جایی که جان معلول را به خطر می‌اندازد.

وی با اشاره به اینکه نبود باتری سمع، سمعک و سایر وسایل کمک توان بخشی موضوعاتی است که در  تنگناهای اقتصادی تشدید شده است، اظهار کرد: چند سال پیش مستمری معلولان معادل سه کیلوگرم گوشت بود، اما امروز با اینکه مستمری افزایش یافته است فقط معادل یک کیلوگرم گوشت است. حق پرستاری افراد ضایعه نخاعی ۳۰۰ هزار تومان است، آیا کسی هست که با ۳۰۰ هزار تومان به طور شبانه روزی از یک فرد ضایعه نخاعی پرستاری کند؟.

محمودنژاد افزود: معلولان به عنوان بزرگترین اقلیت جامعه از مجلس سهمی ندارند و به همین دلیل مشکلات معیشتی و اجتماعی آنها همچنان پابرجاست. اگرچه تشکیل این جلسه از خواسته‌های معلولان بود، اما همچنان خواهان توجه جدی به معلولان ذهنی، افراد مبتلا به اوتیسم و سایر گروه‌ها هستیم.

وی با ابراز نگرانی از حذف روز ملی اسکان معلولان از تقویم رسمی کشور گفت: با اینکه ۱۱۰ هزار معلول در کشور فاقد مسکن هستند، روز ملی اسکان معلولان و سالمندان از تقویم حذف شده است. از آقای جهانگیری می خواهیم تا نام این روز را از طریق شورای فرهنگی عمومی پیگیری کند.

این فعال حقوق معلولان پیگیری وضعیت اشتغال ۳ درصدی معلولان، پرداخت حق پرستاری متناسب با هزینه‌ها و رایگان شدن هزینه استفاده از اماکن ورزشی و دستگاه‌های دولتی برای معلولان را از مهمترین خواسته‌های معلولان دانست و گفت: به نظر می رسد این گفته از سوی نماینده وزارت بهداشت که این دستگاه ۱۵۰۰ مورد کاشت حلزون رایگان انجام داده است، درست نیست، چراکه معلولان و ناشنوایان برای کاشت حلزون ناچارند حداقل ۶ میلیون به عنوان سهم آورده پرداخت کنند و تا این پول پرداخت نشود، کاشت حلزون نیز برای آنها انجام نمی شود.

به گفته وی، معاون اول رئیس جمهور برای رفع مشکلات و خواسته‌های برحق معلولان نیز ابراز امیدواری کرد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

شانزده + ده =