کد خبر : 184360
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 26 سپتامبر 2019 - 8:02
-

از توصیه‌های بانوی رزمنده به مسئولان تا خاطرات «عمو غلام» از عملیات کربلای ۸

از توصیه‌های بانوی رزمنده به مسئولان تا خاطرات «عمو غلام» از عملیات کربلای ۸

به گزارش قائم آنلاین، جنگ همیشه صحنه‌های خشن و دردآوری را به همراه دارد که همگان حتی از یاد آن هم بیم دارند، اما جنگ ۸ ساله عراق که با پشتیبانی بسیاری از کشورهای دیگر علیه جمهوری اسلامی ایران انجام و به نام هشت سال دفاع مقدس ثبت شد ویژگی‌هایی را به همراه داشت که

به گزارش قائم آنلاین، جنگ همیشه صحنه‌های خشن و دردآوری را به همراه دارد که همگان حتی از یاد آن هم بیم دارند، اما جنگ ۸ ساله عراق که با پشتیبانی بسیاری از کشورهای دیگر علیه جمهوری اسلامی ایران انجام و به نام هشت سال دفاع مقدس ثبت شد ویژگی‌هایی را به همراه داشت که نه تنها ایرانی‌ها از آن هراسان نیستند بلکه همیشه با سربلندی از آن دوران یاد می‌کنند.

فریدونکنار خط‌شکن دوران دفاع مقدس در تمامی عرصه‌ها
یکی از ویژگی‌ها و زیبایی‌هایی که از دوران دفاع مقدس می‌توان نام برد، حضور بانوان به تنهایی یا بعضا در کنار همسران خود در مناطق جنگی بود که پا به پای رزمندگان حماسه‌آفرینی می‌کردند.شهرستان فریدونکنار که آوازه ایثارگری و شهادت طلبی‌اش با مردانی همچون حاج حسین بصیر، برادران رضایی و یزدانخواه به ثبت رسید و شهره تمام لشکر شده بود، وقتی توانست افتخارآفرینی خود را تکمیل کند که بانوان آن هم دوشادوش مردان در جبهه‌ها حضور پیدا می‌کردند.

یکی از رزمندگان فریدونکناری که در دوران دفاع مقدس از فرمانده‌هان گردان بود و حتی مدتی با همسر خود در جبهه‌های حق علیه باطل حضور داشت غلام فخاری معروف به “عمو غلام” است که این روزها دست روزگار گمنامی عجیبی را برای او رقم زده و در سایه کم‌توجهی مسئولان مجبور است برای امرار معاش در جاده تهران شمال مسافرکشی کند.

هشدار بانوی رزمنده برای توجه بیشتر مسئولان به موضوع حجاب و فسادهای اقتصادی
رقیه اسماعیلی از بانوان رزمنده فریدونکناری است که در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: در سال ۵۹ و درحالی که در فریدونکنار مشغول خیاطی بودم با دعوت همسرم به جبهه‌ها رفتم.

وی خاطرنشان کرد: من به همراه همسرم، خواهر شوهرم که تازه ۶ ماه از عروسی او گذشته بود و خانم تقدسی از نخستین بانوان فریدونکناری بودیم که به تهران و سپس برای حضور در جبهه‌های جنگ به شهر آبادان اعزام شدیم.

این بانوی رزمنده فریدونکناری تصریح کرد: باتوجه به اینکه بیمارستان طالقانی آبادان با کمبود شدید نیرو مواجه بود، در آنجا برای رسیدگی به مجروحین، آموزش های اولیه پزشکی را فراگرفتیم و در همان روز ابتدایی ورودمان، یکی از رزمنده‌های فریدونکنار به نام “ناصر اسدی” درحالی که صبح آن روز از دیدن ما که همشهری او بودیم خوشحال شد و ما را به نهار دعوت کرد، اما بعدازظهر همان روز به شهادت رسید که پیکر او را به بیمارستان آوردند و ما مشاهده کردیم و ایشان اولین شهید فریدونکنار هم بودند.

اسماعیلی با اشاره به اینکه یک هفته در بیمارستان بودیم یادآور شد: در آن زمانی که ما رفته بودیم آبادان این شهر در دست عراقی‌ها بود که به نوعی خود شهر، خط مقدم بود و به مدت ۳۵ روز در مکان‌های مختلف جبهه حاضر بودیم.

وی با ابراز تاسف از وضعیت حجاب و فسادهای اقتصادی که هر روز اخبار آن در کشور منتشر می‌شود گفت: چرا باید زحمات رزمندگان و شهدایی که جان خود را برای این کشور نثار کردند توسط برخی افراد پایمال شود؟ از مسئولان می‌خواهیم جلوی بدحجابی‌ها و سوءاستفاده گران را بگیرند.

از حضور در عملیات اجباری تا فرزنددار شدن پس از ۸ سال
غلام فخاری رزمنده فریدونکناری در ادامه این گفت‌وگو اظهار کرد: ما از رزمندگانی بودیم که به صورت مداوم در جبهه‌ها حضور داشتیم و حاج حسین بصیر فرماندهی ما را بر عهده داشت.

وی خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه در برخی از موارد حضور بانوان در جبهه‌ها ضروری بود تصمیم گرفتم که همسر و خواهرم را با خودم به جبهه‌ها ببرم.

این رزمنده فریدونکناری با اشاره به اینکه هشت سال پس از ازدواج صاحب فرزند نشده بودیم تصریح کرد: در سال ۶۳ عملیات بدر انجام شد که ۲۵ نفر از لشکر ۲۵ کربلا در این عملیات حضور داشتند و من درحالی که راضی برای حضور در این عملیات نبودم اما به سفارش حاج حسین بصیر که گفته بود اگر در این عملیات شرکت کنی خداوند به تو فرزند عنایت می‌کند حاضر شدم و همینطور هم شد و پس از این عملیات خداوند پس از هشت سال به من فرزندی عنایت کرد.

فخاری یادآور شد: در عملیات بدر که بسیار عملیات سختی بود و تلفات بسیاری داده شد، از ۲۵ رزمنده لشکر ۲۵ کربلا من و یک نفر دیگر توانستیم زنده بمانیم و مابقی به شهادت رسیدند که برای ما بسیار سخت و دشوار بود.

مشاهده این روزها برای ما سخت است
وی با انتقاد از عملکرد برخی از مسئولان که موجب مشکلاتی در کشور شده و با اشاره به حذف نام شهدا از تابلوهای برخی از شهرها، گفت: وقتی برخی از مسئولان که درک درستی از جبهه  و شهادت ندارند به صندلی مسئولیت تکیه بزنند همین مشکلات به وجود می‌آید.

فخاری با بیان اینکه مشاهده وضعیت این روزها برای ما بسیار سخت است ادامه داد: این روزها بسیاری از افراد به ویژه جوانان افکار ما را خراب می‌دانند درحالی که باید بگوییم تفکر ما خراب نیست بلکه تفاوت آن‌چیزهایی که در دوران دفاع مقدس مشاهده کردیم و هم‌اکنون می‌بینیم برایمان بسیار سخت است.

این رزمنده فریدونکناری عامل اصلی موفقیت و پیروزی در جنگ را همدلی و همبستگی دانست و گفت: در دوران دفاع مقدس فرمانده و یک رزمنده عادی هیچ فرقی نداشتند و همه با هم برادر و حتی در یک ظرف غذا می‌خوردند.

وی با بیان خاطره‌ای از عملیات کربلای ۸ در دوران دفاع مقدس، اظهار کرد: در منطقه‌ای قرار داشتیم که باید در این عملیات از یک معبری عبور می‌کردیم، اما شدت تیراندازی عراقی‌ها بسیار زیاد بود، با این حال ابتدا سردار مرتضی قربانی که فرمانده لشکر بود به سرعت دوید و پشت سر او هم حاج بصیر، نوبخت، حاج کمیل کهنسال و به ترتیب رزمندگان عبور کردند و در آخر من و حمیدرضا بلباسی مانده بودیم که ابتدا بلباسی حرکت کرد و در میانه راه با برخورد خمپاره به فیض شهادت نائل آمد.

به گزارش بلاغ، جنگ هشت ساله را شاید بتوان دورانی در این کشور دانست که هرگز نخواهد آمد اما درس‌های زیادی دارد که لازم است هر روز در زندگی تمامی افراد مرور شود؛ اینکه فردی به خاطر رفع مشکلات موجود جبهه‌ها و کمک رسانی به رزمندگان، همسر و خواهرش را با خود همراه می‌کند و آنها هم می‌پذیرند و وارد جبهه‌های جنگ می‌شوند حتی تصورش هم سخت است؛ آری آن‌ها هدف داشتند، اهدافی متعالی که قلبشان را به خدا گره زده بود و نمی‌توانستند به لذت‌های دنیایی فکر کنند.

حال باید دید که ما در کجا هستیم…

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

4 × 5 =