کد خبر : 184916
تاریخ انتشار : شنبه 28 سپتامبر 2019 - 18:50
-

بررسی تفاوت علائم پارکینسون در زنان و مردان

بررسی تفاوت علائم پارکینسون در زنان و مردان

به گزارش قائم آنلاین، خطر ابتلا به بیماری پارکینسون در مردان دو برابر بیشتر است. هرچند این بیماری عصبی در زنان با سرعت بیشتری پیشروی می‌کند و به همین دلیل امکان مرگ زودهنگام بر اثر این بیماری در آنان بیشتر است. این موارد بخشی از نقش فاکتور جنسیت در بیماری پارکینسون است و شواهد تایید

به گزارش قائم آنلاین، خطر ابتلا به بیماری پارکینسون در مردان دو برابر بیشتر است. هرچند این بیماری عصبی در زنان با سرعت بیشتری پیشروی می‌کند و به همین دلیل امکان مرگ زودهنگام بر اثر این بیماری در آنان بیشتر است.

این موارد بخشی از نقش فاکتور جنسیت در بیماری پارکینسون است و شواهد تایید کننده این اثربخشی رو به افزایش است. این یافته‌ها نه تنها نشان می‌دهد تجربه این بیماری بین زنان و مردان متفاوت است بلکه مشخص می‌کند که تفاوت‌هایی در عوامل زیستی اصلی و اساسی آن وجود دارد.

محققان ایتالیایی اظهار داشتند: فهم تفاوت‌های مرتبط با جنسیت در میان مبتلایان به بیماری پارکینسون به پزشکان کمک می‌کند تا راهکارهای درمانی موثرتری پیشنهاد داده و خدمات مراقبتی و درمانی بهتری ارائه دهند.

محققان با بیان اینکه شواهد بیشتری از تفاوت بیماری پارکینسون در زنان و مردان بدست آمده، اظهار داشتند: یافته‌های اخیر نشان می‌دهد جنسیت بر فاکتورهای خطرزای بیماری و مکانیزم مولکولی درگیر در بیماری‌زایی پارکینسون تاثیر دارد.

در این بررسی به این موضوع پرداخته شد که چگونه مشخصه‌های بالینی، فاکتورهای خطرزا، مکانیزم‌های زیستی و واکنش به درمانِ این بیماری با توجه به جنسیت متفاوت است.

پارکینسون بیماری است که بر قدرت حرکت، راه رفتن، تعادل، کنترل عضلات تاثیر گذاشته و با مرور زمان تشدید می‌شود. افسردگی، احساس خستگی و مشکلات حافظه از دیگر علائم این بیماری است. بیماری پارکینسون بر اثر از بین رفتن عصب‌ها یا سلول‌های عصبی در ناحیه‌ای از مغز که کنترل حرکت را به عهده دارند بوجود می‌آید.

همچنین در مطالعه‌ای که روی موش‌های آزمایشگاهی انجام گرفت محققان توانستند پروتئین‌های سمی را که از روده و از طریق عصب به مغز منتقل می‌شود ردیابی کنند.

محققان تاکید کردند: سن، فاکتور خطرزایی در بروز این بیماری است. حدود سه درصد از افراد در سن ۶۵ سالگی و بیش از پنج درصد پس از سن ۸۵ سالگی به این بیماری مبتلا می‌شوند.

مطالعه انجام گرفته در سال ۲۰۱۸ نشان داد بین سال‌های ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۶ تعداد مبتلایان به بیماری پارکینسون در جهان بیش از دو برابر افزایش پیدا کرد و به ۶.۱ میلیون نفر رسید.

به گزارش مدیکال نیوز تودی، علائم این بیماری که بر قدرت حرکتی بیمار تاثیر می‌گذارد در مردان زودتر از زنان ظاهر می‌شود. در عین حال لرزش اندام همراه با احتمال زمین خوردن از جمله علائمی هستند که در زنان سریع‌تر ظاهر می‌شوند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سیزده − 9 =