سم سفید خوش طعم که برای قلبتان مضر است
به گزارش قائم آنلاین، انجمن قلب آمریکا میزان نمک مصرفی را برای افراد عادی روزانه ۶ گرم و افراد مبتلا به ناراحتیهای قلبی عروقی (فشارخون)، ۴ گرم مجاز میداند. مدیر گروه قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شیراز روز سهشنبه همزمان با هفته سلامت قلب با اشاره به اینکه بر اساس مطالعات، مصرف نمک در
به گزارش قائم آنلاین، انجمن قلب آمریکا میزان نمک مصرفی را برای افراد عادی روزانه ۶ گرم و افراد مبتلا به ناراحتیهای قلبی عروقی (فشارخون)، ۴ گرم مجاز میداند.
مدیر گروه قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شیراز روز سهشنبه همزمان با هفته سلامت قلب با اشاره به اینکه بر اساس مطالعات، مصرف نمک در شهر شیراز هفت برابر حد مجاز است گفت: همین موضوع باعث شده افراد ندانسته به بیماری پرفشاری خون وبه دنبال آن به بیماریهای قلبی و عروقی مبتلا شوند که عمده این دلیل مصرف نمک در نان و استفاده از غذاهای فرآوری شده است.
دکتر محمد جواد کجوری با بیان اینکه در استان فارس ۳۰ درصد علل مرگ ومیر افراد، بیماریهای قلبی وعروقی گزارش شده گفت: شروع بیماری عروق کرونر از سن ۱۰ سالگی است، در گذشته سن شروع بیماری قلبی و عروقی در بین افراد ۴۰ تا ۵۰ سالگی بود اما امروز سن ابتلا به این بیماری کاهش یافته و به سن ۳۵ سالگی رسیده است.
این پزشک متخصص قلب ، ژنتیک را عامل نخست و تعیین کننده در مبتلا شدن به بیماری قلبی و عروقی در بین افراد اعلام کرد و اظهار داشت: مصرف بیرویه فست فود، غذاهای چرب و کم تحرکی، عامل مهمی در شیوع این بیماری است در حال حاضر، شایعترین علت مرگ و میر،سکته قلبی است.
دکترکجوری بر لزوم آموزش موارد پیشگیرانه به خانوادهها و به ویژه کودکان تاکید کرد و افزود: آموزش و پیشگیری باید از سنین کودکی و نوجوانی آغاز شود، نباید با فرصتسوزی به شرایطی برسیم که بیماری قلبی ضربه مهلک خود را وارد کرده باشد و آنگاه به فکر پیشگیری باشیم.
فوق تخصص قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شیراز، فرهنگ غلط و استفاده از تنقلات صنعتی، غذای شور و استفاده نکردن از غذاهای سالم در بین کودکان و نوجوانان را عامل مهم این بیماری دانست و گفت: خانوادهها چندان توجهی به این موضوع ندارند و همین امر سبب میشود نوجوانان و سایر افراد خانواده زودتر از حد معمول به بیماریهای عروقی مبتلا شوند.
او با تاکید بر اینکه خطر ابتلا بیماری قلبی و عروقی، از زمان شکلگیری یک جنین در رحم مادر ایجاد میشود، افزود:برای پیشگیری از ابتلا وکنترل این بیماری، مصرف سبزیجات، میوه و همچنین ورزش کردن و استفاده از سایر غذاهای سالم توصیه میشود تا از بیماریهای قلبی و عروقی پیشگیری شود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اینکه اغلب روغنهایی که برای تهیه چیپس به کار میرود، بارها داغ شده و میجوشد و در آن ترکیبات سمی ایجاد میشود گفت: این امر میتواند تاثیر بسیار بدی بر سلامت جسمی و رشد کودکان داشته باشد و استفاده از این نوع روغنها در واقع به هلاکت انداختن کودکان و تزریق سم به بدن آنان است.
مدیر گروه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، چاقی را به عنوان یک سندرم متابولیک و عوامل خطرساز برای بروز بیماریهای قلبی عروقی اعلام کرد و افزود: این موضوع مقدمهای برای گرفتار شدن به بیماریهای قلبی است و باید از همان ابتدا آن را جدی گرفت و با آن مقابله کرد.
دکتر کجوری بیان کرد: در جامعه شاهد چاقی شکمی در بین مردان و چاقی پایین تنه در بین زنان هستیم و افراد هیچگاه این تغییرات را جدی نمیگیرند، همین موضوع سبب میشود آمار مبتلایان به بیماریهای قلبی و عروقی و همچنین بیماریهای کلیوی افزایش یابد.
برچسب ها :نمک،کلرید سدیم ،عروق
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0