بررسی پایش برنامههای رایج توسعه و دشواریهای پیادهسازی الگو
به گزارش قائم آنلاین، اکنون که الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با بهرهگیری از پیشنهادهای مراجع رسمی جمهوری اسلامی و نخبگان و صاحبنظران جامعه در مراحل نهایی ارتقا و تکمیل قرار دارد، تحقق آن از طریق تحول عمیق و گسترده اجتماعی و اجرای آن با تصمیم و اراده نظام جمهوری اسلامی مهمترین دلنگرانی علاقهمندان پیشرفت کشور
به گزارش قائم آنلاین، اکنون که الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با بهرهگیری از پیشنهادهای مراجع رسمی جمهوری اسلامی و نخبگان و صاحبنظران جامعه در مراحل نهایی ارتقا و تکمیل قرار دارد، تحقق آن از طریق تحول عمیق و گسترده اجتماعی و اجرای آن با تصمیم و اراده نظام جمهوری اسلامی مهمترین دلنگرانی علاقهمندان پیشرفت کشور و منتقدان الگوی پیشرفت است.
تحقق موفق الگو مستلزم فراهم شدن زمینههای اجتماعی مناسب در بخشهای مختلف و مشارکت فراگیر و امیدوارانه مردمی است. همچنین با توجه به عدم اجرای مطلوب اسناد برنامهای کشور، ضمانتهای حقوقی و اراده حاکمیتی برای اجرای الگو ضروری است. از اینرو این دو موضوع که پیوندی وثیق با هم دارند، بهمنزله مبرمترین بحث علمی و راهبردی فراروی جریان پیشرفت کشور قرار دارد.
نهمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با موضوع «الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت: زمینههای تحقق و ضمانتهای اجرا» در روزهای ۲۱ و ۲۲ خردادماه ۱۳۹۹ با مشارکت دانشگاه تهران در سالن همایشهای کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.
از محورهای نهمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در بخش گفتمان تجارب ملی و جهانی در گفتمانسازی اسناد و برنامههای توسعه، رویکردها و روشهای نوین و روزآمد گفتمانسازی اسناد و برنامههای توسعه کشورها، بایستهها و الزامات تبدیل الگوی پیشرفت به گفتمان ملی، موانع و چالشهای گفتمانسازی الگوی پیشرفت در جامعه و نظام انگیزشی مطلوب برای اجرای الگوی پیشرفت است.
ارزیابی و آسیبشناسی تجارب ملی در اجرای اسناد و سیاستهای کلان کشور، تبیین تجارب موفق کشورها در اجرای سیاستهای کلان و چشماندازهای توسعه، نظام مطلوب تقسیم کار ملی برای اجرای الگوی پیشرفت، نظام مشارکت مردمی در اجرای الگوی پیشرفت، الزامات و بایستههای اجرای الگوی پیشرفت و موانع و دشواریهای اجرای الگوی پیشرفت از محورهای این کنفرانس در بخش اجراست.
در بخش پایش هم میتوان به محورهای تجارب ملی و جهانی در پایش اسناد و برنامههای توسعه، راهبردها و روشهای نوین و روزآمد پایش برنامههای توسعه، نظام پایش و نظارت بر حسن اجرای الگوی پیشرفت و ظرفیتسنجی ساختارهای نظارتی موجود کشور در نظام پایش الگوی پیشرفت اشاره کرد.
دکتر «هادی اکبرزاده»، دبیر کنفرانس و استاد دانشگاه صنعتی اصفهان، دکتر سید«حسین ابطحی»، استاد دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر «گودرز افتخار جهرمی» استاد دانشگاه شهید بهشتی، دکتر «غلامعلی افروز» استاد دانشگاه تهران، دکتر «نعمتالله اکبری»، استاد دانشگاه اصفهان، دکتر «محمدجواد ایروانی»، استاد دانشگاه تهران و … شماری از اعضای کمیته علمی نهمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت هستند.
بر اساس اعلام دفتر ارتباطات مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، شرایط ثبتنام و مشارکت در کنفرانس در وبگاه conference.olgou.ir درج و آخرین مهلت دریافت مقالات ۳۰ دیماه ۱۳۹۸ تعیین شده است.
برچسب ها :الگو، کنفرانس،جمهوری اسلامی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0