بهترین خودروهای هاچبک ۲۰۱۹
به گزارش قائم آنلاین، خودروهای هاچبک در واقع خودروهای سایز کوچک و متوسطی هستند که فاقد برآمدگی و بیرونزدگی صندوق عقب بوده و در شهرهای بزرگ و پرترافیک امروزی کاربرد فراوانی دارند. بر اساس گزارش وب سایت اتو اکسپرس، به تازگی فهرستی از بهترین و محبوبترین خودروهای هاچبکی که مشتریان و علاقمندان میتوانند در سال
به گزارش قائم آنلاین، خودروهای هاچبک در واقع خودروهای سایز کوچک و متوسطی هستند که فاقد برآمدگی و بیرونزدگی صندوق عقب بوده و در شهرهای بزرگ و پرترافیک امروزی کاربرد فراوانی دارند.
بر اساس گزارش وب سایت اتو اکسپرس، به تازگی فهرستی از بهترین و محبوبترین خودروهای هاچبکی که مشتریان و علاقمندان میتوانند در سال جاری میلادی خریداری و استفاده کنند، منتشر شده است که نشان دهنده استقبال مشتریان از این دسته بندی خودروها در جهان است:
۱. اشکودا اسکالا (Skoda Scala)
اشکودا به عنوان یک شرکت خودروساز فعال در جمهوری چک، با طراحی هاچبک اسکالا سعی داشت جاه طلبی و بلندپروازی خود را در این زمینه به سایر رقبای خود نشان دهد. اسکالا یک خودروی هاچبک تقریباً بهاندازهٔ فولکسواگن گلف بوده و با ۴.۳۶ متر طول و ۱.۷۹ متر عرض، کمی باریکتر اندکی کشیدهتر از همتای آلمانی خود به نظر می رسد. برای مقایسه این دو خودرو همچنین وی به بیشتر بودن یک سانتری متری فاصلهٔ محوری ۲.۶۵ متری هاچبک جدید اسکالا نسبت به گلف اشاره کرد. اسکالا با اینکه یک خودروی هاچ بک به شمار می رود، ابعاد داخلی آن از اشکودا اوکتاویا بزرگتر بوده و صندوق عقب بزرگتر و جادارتری را برای دارندگان خود به ارمغان می آورد. به عبارتی دیگرصندوق عقب این خودرو در حالت استاندارد ظرفیتی برابر با ۴۶۷ لیتر دارد که اگر صندلیهای عقب تا شود، این عدد به ۱۴۱۰ لیتر افزایش پیدا میکند.
طراحی و شکل ظاهری این خودرو به گونه ای جسورانه و شگفت انگیز صورت گرفته است که بعدا توسط این خودروساز مورد استفاده قرار گرفت. ازجملهٔ ویژگیهای ظاهری برجستهٔ اسکالا میتوان به چراغهای جلوی مثلثی LED، جلوپنجره های متفاوت و شیشه عقب کشیده تر اشاره کرد که به صورت ترکیبی با چراغهای عقب تعبیه و طراحی شده است. در کابین داخلی آن نیز نمایشگرهایی با اندازه های ۶.۵ تا ۹.۵ اینچی تعبیه شده است که به سرنشینان امکان بهره مندی از سیستم های سرگرمی را می دهد.
اشکودا برای اسکالا پنج پیشرانه بنزینی، دیزلی و گازسوز توربوشارژ مختلف را در نظر گرفته است که پیشرانه بنزینی پایه در این خودرو از نوع یک لیتری سه سیلندر با ۹۵ اسب بخار قدرت است درحالیکه نسخه ۱۱۵ اسب بخاری همین موتور هم قابل سفارش است. در صدر لیست موتورهای بنزینی اسکالا هم یک نمونه ۱.۵ لیتری چهار سیلندر با ۱۵۰ اسب بخار قدرت قرار گرفته است.
۲. مزدا ۳ (Mazda ۳)
این خودرو که توسط شرکت ژاپنی مزدا برای نخستین بار در سال ۲۰۱۰ میلادی معرفی و روانه بازارهای جهانی شد، دومین هاچ بک برتر در سال ۲۰۱۹ میلادی معرفی و برگزیده شده است که به یک موتور چهار سیلندر ۱۶ سوپاپ و حجم ۱۹۹۹ سی سی و قدرت ۱۴۵ اسب بخار و تولید ۱۸۷ نویتن متر گشتاور مجهز شده است. گیربکس این خودرو همچنین ۵ دنده اتوماتیک تریپ تیونیک است و به راننده کمک می کند به حداکثر سرعت ۲۱۰ کیلومتر بر ساعت برسد. اندازه این خودرو با ابعادی به طول ۴۴۶۰، عرض ۱۷۵۵ و ارتفاع ۱۴۷۰ است و وزنی به میزان ۱۳۱۰ کیلوگرم دارد.
۳. تویوتا کرولا (Toyota Corolla )
تویوتا کرولا که همواره یکی از اقتصادیترین خودروهای جهان محسوب می شود، در این فهرست در جایگاه سوم بهترین خودروهای هاچ بک قرار گرفته است. این خودرو که برای نخستین بار در سال ۲۰۱۴ میلادی معرفی و در بازارهای جهانی عرضه شد، توسط شرکت ژاپنی تویوتاموتورز طراحی و تولید شد. از مهم ترین ویژگی های این خودرو می توان به یک موتور چهار سیلندر ۱۶ سوپاپ با حجم ۱۹۸۷ سی سی، قدرت ۱۴۵ اسب بخار و ۱۸۷ نیوتن متر گشتاور، دیفرانسیل جلو، گیربکس ۴ دنده اتوماتیک، حداکثر سرعت ۱۹۵ کیلومتر بر ساعت، وزن ۱۳۵۰ کیلوگرم و اندازه ۴۶۲۰ طول، ۱۷۷۵ عرض و ۱۴۶۱ ارتفاع اشاره کرد.
۴. فولکس واگن گلف (Volkswagen Golf)
فولکس واگن یکی از بزرگترین خودروسازان اروپا و جهان به شمار می رود که سهم قابل توجهی از بازارهای جهانی فروش خودرو را به خود اختصاص داده است. هاچ بک فولکس واگن گلف یکی از محصولات موفقیت آمیز و پرطرفدار در میان مشتریان و علاقمندان به این برند بوده است. از مهم ترین ویژگی های این خودروی آلمانی هاچ بک و محبوب می توان به موارد زیر اشاره کرد:
موتور:چهار سیلندر ۱۶ سوپاپه
حجم موتور:۱۹۸۴ سی سی
انتقال نیرو: دیفرانسیل جلو
حداکثر قدرت: ۲۳۰ اسب بخار در ۴۷۰۰ دور در دقیقه
حداکثر گشتاور: ۳۵۰ نیوتن متر در ۱۵۰۰ دور در دقیقه
جعبه دنده: ۶ سرعته با دوکلاچ
شتاب ۰ تا ۱۰۰ : ۶.۴ ثانیه
حداکثر سرعت: ۲۴۸ کیلومتر در ساعت
وزن:۱۴۷۰ کیلوگرم
اندازه (میلیمتر) :۴۲۶۸ طول – ۱۷۹۹ عرض – ۱۴۸۲ ارتفاع
فاصله بین دو محور:۲۶۳۷ میلیمتر
۵. اشکودا اوکتاویا (Skoda Octavia)
یکی از پرفروشترین و محبوبترین خودروهای هاچ بک بعد از فولکس واگن گلف، اشکودا اوکتاویاست که در برخی از کشورهای اروپایی همچون جمهوری چک، استونی، لهستان، سوئیس، فنلاند، اسلوواکی، آلمان و مجارستان از استقبال بسیار بیشتری برخوردار شده و سهم قابل توجهی را از بازار به خود اختصاص داده است.
این خودروی سایز کوچک و جمع و جور به صورت دیفرانسیل جلو و چهارچرخ محرک در پیشرانه های بنزینی، دیزلی و CNG عرضه می شود.
نخستین نسخه از این خودرو در سال ۱۹۵۹ میلادی ساخته شد و همانطور که از معنای نامش هویداست، هشتمین محصول این برند بعد از جنگ جهانی دوم به شمار می رفت.
۶. فورد فوکوس ( Ford Focus)
فورد فوکوس علی الخصوص در نسخه RS یکی از بهترین هاچبکهای جهان به شمار می روند. این شرکت آمریکایی فناوری و تکنولوژی های پیشرفته و فوق العاده ای را قرار داده است تا مردم عادی با قدرت خرید کاملا معمولی نیز بتوانند آن تهیه و استفاده کنند. نسل سوم این هاچ بک محبوب و زیبا که در سال ۲۰۱۵ میلادی معرفی و عرضه شد، آرزوی بسیاری از مشتریان و علاقمندانش را براورد کرد و آن نیز چیزی نبود جز مجهز بودن به چهارچرخ محرک!
با اینکه پیشرانه نسل سوم این هاچ بک نسبت به نسلهای قبل خود کوچکتر شده است، اما قدرت موتور آن به ۳۴۵ اسببخار افزایش پیدا کرده است. ادغام این قدرت با سیستم دو دیفرانسیل، موجب شده است شتاب رسیده به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت آن به ۴.۵ ثانیه و حداکثر سرعت آن نیز به ۲۶۶ کیلومتربر ساعت برسد.
۷. مرسدس بنز کلاس آ ( Mercedes A-Class)
در صورتی که با برند مرسدس بنز و دستهبندیهای مختلف آن آشنایی داشته باشید، بدون شک می دانید که کلاس A به خودروهای هاچ بک این برند تعلق دارند. قدرتمند ترین موتور نسل اول کلاس A مرسدس بنز که در طول سال های ۱۹۹۷ تا ۲۰۰۱ میلادی تولید و عرضه شد، یک موتور چهار سیلندر توربو شارژ ۱.۶۸۹ لیتری بود که از یک گیربکس پنج سرعته دستی بهره می برد. موتور این خودرو توان تولید ۹۰ اسب بخار را داشت و حداکثر سرعت آن به ۱۸۰ کیلومتر بر ساعت میرسید. مصرف سوخت ترکیبی آن نیز ۴.۹ لیتر بود. یکی از مهم ترین دلایلی که مشتریان و علاقمندان به این برند را به سمت و سوی خریداری کلاس A سوق می دهد، همواره ایمنی و بالا کم مصرف بودن آن است.
این برند در سالهای بعد از عرضه نخستین نسل از هاچ بک های خود، همچنان اقدام به طراحی و تولید محصولاتی تحت زیرگروه کلاس A کرد که جدیدترین سری آن به نسل ششم در سال های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۸ میلادی باز می گردد. فیس لیفت جدید مرسدس بنز کلاس A در سال ۲۰۱۶ با تغییرات جدید مانند چراغهای جلو و عقب مدرنتر، سپر جدیدتر، جلوپنجره مشبک الماسی همراه با ترکیب رنگهای جدید و سیستم اطلاعات سرگرمی جدید Apple Car Play و MirrorLink وارد بازار شد. علاوه بر این دوربین و سنسورهای عقب، صندلیهای ارگونومیک و فضای داخل کابین بزرگتر از ویژگیهای نسل جدید بنز کلاس A به شمار می رود. موتور این نسل نیز عملکردی مشابه نسل قبل دارد این در حالیست که مصرف سوخت ترکیبی آن به ۴.۲ لیتر کاهش یافته است.
۸. کیا سید (Kia Ceed)
شرکت کیاموتورز نسل جدیدی از هاچ بک کیا سید مدل ۲۰۱۸ را مبتنی بر مدل سدان سراتو همراه با تغییرات ظاهری و فناوری های نوین رونمایی و سپس عرضه کرد. این خودرو از زمان معرفی نخستین نسلش در سال ۲۰۱۲ میلادی تاکنون، همواره یکی از پرفروشترین محصولات این برند کره ای محسوب شده است به گونهای که سهم قابل توجهی از بازارهای جهانی در این دسته بندی را به خود اختصاص داده است و با رقبای قدرتمندی همچون فولکس واگن گلف، فورد فوکوس و اشکودا اسکالا به رقابت پرداخته است.
۹. ووکسهال آسترا (Vauxhall Astra)
واکسهال آسترا با قیمتی کمتر از ۱۶ هزار پوند، یکی از ارزانترین و مقرون به صرفه ترین محصولات در دسته بندی خودروهای هاچ بک به شمار می رود که البته علاقمندان و مشتریان قادر خواهند بوا پرداخت ۷۰۰ پوند بیشتر از تجهیزاتی پیشرفته تر و کاملتر همچون ناوبری ماهوارهای، تهویه مطبوع و سیستم صوتی با شش بلندگو را بهصورت استاندارد بهره مند شوند.
۱۰. رنو مگان (Renault Megane)
با قرار گرفتن در جایگاه آخر فهرست بهترین هاچ بک های جهان، رنو مگان در مدلهای مختلف هاچ بک سه در و پنج در، سالن، کوپه، کانورتیبل و استیشن روانه بازارهای جهانی می شود.
برچسب ها :خودرو،کلاس،هاچبک
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0